Kako napraviti želju da se odnosi na 1 dan

Anonim

Svi mi imamo intimne želje - veliki ili mali, bez obzira na to. Važno je da smo jako želimo im da postanu stvarnost. I danas postoji zaista veliki broj različitih tehnika, kako napraviti želju da se ostvari. Pa, hajde da pokušamo da shvatim u ovoj stvari u današnjem materijala.

Ispunjavanje želja

Kako napraviti želju da se ostvari: preporuke

Idemo u redu.

Preporuka 1. Da li je vaša želja?

Saznajte šta vas očekuje danas - horoskop za danas za sve zodijačke znakove

Brojni zahtjevi pretplatnika pripremili smo tačan horoskop aplikaciju za mobilni telefon. Prognoze će svako jutro doći za vaš horoskopski znak - nemoguće je propustiti!

Preuzmi besplatno: horoskop za svaki dan 2020. (dostupno na Android)

Mnoge savjete za početak sa pravim tekst, ali, po mom mišljenju, vrlo prva stvar koju trebate učiniti je da se analizira, da li je zaista ono što sanjaš, dolazi iz dubine svog srca?

Ili možda ste vođeni od strane određenih društvenih stereotipa ", tako da je sve kao i svi ostali." Ili pokušaj da nekome kopirati drugog modela sreća, naivno vjerujući da će vas odvesti daleko, a vi? Ili da se potrebe nekog iz bližeg okruženja - roditelji, muž, prijatelji, djeca?

vrlo dobro misle, da li vaša želja zaista imaju veliku vrijednost posebno za vas? A mi ne govorimo o materijalu, već više o duhovnoj vrijednosti. I ako da, onda možete ići dalje.

Preporuka 2. Pitajte Univerzum pomoći

Ako su svi 100% sigurni da je želja je samo tvoje, onda je potrebno da se jasno formulirati. Tako da je posebno razumljivo (pre svega, vi sami) ono što želite da se kao rezultat.

To je najbolje da se dogovorite svoj zahtjev za svemir u pisanom obliku. Tradicionalno, preporučuje se da se pišu u ovom trenutku, bez upotrebe negativna čestica "ne". Mislim da se želju u detalje, ali ne stavljajte stroga ograničenja - jer Bog je uvijek više vidljiva, jer će biti najbolje za nas.

Možete dodati fraza na kraju. "Neka moja želja obistiniti kao lako i harmonično za mene." Ali shvati da se željeni može doći do vas nije baš u obliku u kojem ste očekivali i to je normalno. Ne naručiti pizzu preko interneta.

Pusti želje

Preporuka 3. Otpustite Desire

Kada je vaš san naslikan na lišće, da je vrijeme da pusti, uzdajući svemira (Bog - kako želite više). Nemojte više mudro i svjesno ne zadržavati na vašu želju, reinfeit ovom procesu.

Pitali su se, napišili, pustili, a zatim čekali (paralelno s drugim poslovima), vjerujte i nadaju se najboljem. Ali oni nisu vezani za rezultat i ne spadaju u depresiju, ako se odjednom željeni nije realiziran. Mi smo filozofskiji.

Preporuka 4. Svjesni da želja možda neće ostvariti

Da, zvuči pomalo čudno. Ali ljudi imaju tendenciju da se previše da se - što samo obećanja brojnih "stručnjaka" u području Esoteric "otvoriti tajna", kako da ispuni želje za 1 dan.

Ali razmislite šta - može li osoba zaista znati kako će mu biti bolje za njega u njegovoj konkretnoj situaciji? Naravno da ne! Uostalom, stvarno stvarno znamo za sebe, ko smo mi, odakle si došao i gdje idemo, šta je smisao našeg života?

Stoga ne vrijedi pretjerivati ​​zona vaše odgovornosti - mnogo je tačnija (i svjesnije) da shvati da samo Bog zna kako će nam biti bolje da je za nas zaista važno da je to zaista važno da je to za nas, ali ono što nije Potrebno uopšte. Verujte višem umu, iskreno se molite, tražite da vam pomogne da ustanete na pravi način.

Naravno, uvijek može biti isključenje iz pravila - kada su, recimo, da su karmički, na sudbinu što ne treba imati ništa, ali zahvaljujući redovne molitve, pokajanja i pristojan život ti oproštaj gotovo. Ali još uvijek samo Bog odlučuje ko i kada otkriti njihovu milost.

Preporuka 5. Pitajte za duhovno, a ne materijalno

Veoma veliki broj ljudskih želja povezan je sa banalnim, sletili su "radosti života": novac, uspjeh u karijeri, veliku kuću, novi automobil, strmi odmor i tako dalje.

Ali u stvari, svi navedeni atributi nisu glavni. Mnogo je važnije ne da osoba napušta ovaj život, imajući bezbroj ljekovitih usana i automobila, a koje duhovno iskustvo dobiva, koliko će uspjeti u svom duhovnom razvoju.

Stoga se fokusirajte na duhovne, a ne materijalne želje. Na primjer, zatražite da ne zarađujete mnogo novca, već da biste pronašli njegovu sudbinu, počnite ga koristiti kako biste pomogli ljudima (i tada će doći novac, a kvalitet života mnogo poboljšana). Ili se ne "uspješno vjenčate" i upoznajte srodnu srodnu dušu, pronađite pravu ljubav, dostojnu muškarca / žene za porodičnu sreću.

Vjerujte u najbolje

Još nekoliko savjeta kako bi se želja ispunila

Zašto su neke želje izvedene, ali drugi ne? Moguće je da postoje dublji razlozi, neshvatljivo logično na prvi pogled. Ali možda je da ste jednostavno pogrešno formulirali svoj zahtjev.

Predlažem da uzimam u obzir takve korisne savjete:

  • Želim da se nešto? Onda početi davati! Ovo je jedan od važnih zakona svemira, čije poštovanje te dovodi u san. Na primjer, žena ne može postati trudna dugo, ne medicinski postupci joj pomognem.

Ona je vrlo dobar u takvoj situaciji da se brine o zbrinjavanje djece iz sirotišta, oko usamljenih starijih osoba. Usput, često bez dece porodice, uređena uzeti bebu iz sirotišta, ubrzo je dobio priliku da postanu roditelji sami.

  • Vaše želje trebaju biti ekološki, ne podrazumijevaju štetu ili neugodnosti za druge ljude. U idealnom slučaju, naprotiv, u korist drugih.
  • Kada je željena, pažljivo pratite znakove dostavljen vam Universe. Vrlo često dolaze u obliku "slučajno" vidjeti natpisi na plakatima, bigboards ili "glupost" saslušanih fraze u razgovoru nepoznatih osoba.
  • Ne prave se svjesno unrehable snove. Naravno, poznati izreka kaže: "Ako želite da odleti - možete letjeti u svemir", ali je jasno u praksi da nije potrebno da osvoji prostranstva vanzemaljskih prostora. Zbog toga se isplati još jednom, ali je vaša želja da se realno i možda s povoljnim okolnostima obistiniti sada? Ili je bolje da se ne troše toliko snagu i energiju uzalud?

Na kraju, želim da zapamtite mudre riječi francuskog pjesnika, u lexicograph Pierre Boast: "Ako su izvršene sve ljudske želje, planete bi bio pakao."

Čitaj više