Sådan hypnotiserer en person: De bedste måder fra rigtige hypnotister

Anonim

Jeg drømte altid, lærer at hypnotisere folk: det gør det nemmere at finde en forståelse i konfliktsituationer, og det ligner en storslået. For at lære at hypnotisere korrekt, havde jeg brug for mange møder med fortunske og hypnotister, såvel som timers praksis. Men du kan lære at ordentlig hypnose meget hurtigere!

Human introduktionsteknologi i hypnose

Hypnotisere en person med hans samtykke er ret simpelt. Efter alt er hypnosen et psykologisk fænomen, når hypnotisørens anvisninger er direkte påvirket af bevidstheden, men kun hvis en person tror på deres magt. Så få resultatet, efter at udførelsen af ​​alle de angivne instruktioner vil lykkes, selvom du ikke har erfaring i erhvervslivet.

Forberedelse

For at arbejde færdighed skal du finde en sådan person, der frivilligt vil acceptere hypnose. Ellers risikerer du at mislykkes. Din partner skal acceptere at opfylde alle instruktioner, såvel som ikke har psykiske lidelser. Ellers kan konsekvenserne af hypnose være farlig for både andre og for dig og din assistent.

Find ud af, hvad der venter dig i dag - et horoskop til i dag for alle stjernetegn

Ved mange abonnenter anmodninger har vi udarbejdet en nøjagtig horoskop ansøgning til en mobiltelefon. Prognoser vil komme til dit stjernetegn hver morgen - det er umuligt at gå glip af!

Download GRATIS: Horoskop for hver dag 2020 (tilgængelig på Android)

Sådan hypnotiserer en person: De bedste måder fra rigtige hypnotister 4225_1

Find et roligt og hyggeligt værelse med en hjemlig atmosfære. Værelset skal nødvendigvis være dæmpet belysning, det er bedst at isolere rummet fuldt ud af naturligt lys og lette stearinlyset. Gratis rummet fra fremmede, luk vinduerne og døre, advarer husstanden, så de ikke forstyrrer dig, før du giver din tilladelse.

Næste skal informeres af partneren, som generelt passerer hypnose og hvad det kan føre til. Forklar at du skal træne på det. Du skal til konventionel afslapningsteknik (en nybegynderhypnotiker kan ikke rigtig gøre noget mere). Forklar, at en person under en hypnotisk session ikke springer ind i en ubevidst tilstand.

Det bør findes, hvorfor din partner blev enige om hypnose. Påmind ham om fordelene ved proceduren: Det fjerner skarpe stressfulde stater, eliminerer obsessive og forstyrrende tanker, og hvis du tror på en vis forskning, styrker det endda immunsystemet. Når kontakt med en person endelig justeres, kan du fortsætte til introduktionen i trans.

Indførelse af bevidsthed i trance

Det er nødvendigt at sige afslappet, selv tone. Følgende sætninger vil være mest relevante: "Lad dig slappe af så meget som muligt, fordi du er sikker og hvile," "Dine øjenlåg er tunge og lukkede, dine muskler slapper af jævnt, og du fordyber dig i roligt", "Du kontrollerer dig fuldt ud Hvad sker der og accepterer kun tilladte instruktioner. "

Når det bliver klart, at partneren er helt afslappet, er det nødvendigt at bede ham om at fokusere på rytmen af ​​vejrtrækning. Det skal være så glat som muligt. Lad os nøjagtige og utvetydige tips: "Dybt indånder, og derefter langsomt vejrtrækninger." Korrekt vejrtrækning letter bevidelsens befrielse fra unødvendige og forstyrrende tanker.

Sådan hypnotiserer en person: De bedste måder fra rigtige hypnotister 4225_2

Derefter skal du fokusere visionen om en person på et bestemt objekt. Bed ham om at se på dig (i dette tilfælde ikke bevæge sig) eller på klokkens pendul (denne teknik er ofte demonstreret i biograf), på en plakat på væggen eller generelt, noget statisk eller jævnt svingende.

Efter at du har brug for at afslutte legemets afslapning. Rolig og glat tone, sig noget i Ånden: "Slap af dine ben, muskler er afslappet og nemt, du behøver ikke bruge din styrke til at holde dem." Opmuntre den fasede afslapning af personen ved hjælp af glatte rekreative sætninger. Hvis det ikke kommer ud, skal du koncentrere sin opmærksomhed på vejrtrækning og afslapning.

For at korrekt vurdere emnets tilstand skal du følge hans krops sprog. På spændingen eller ukorrekt hypnoseffekt vil du tale kører øjne, tapping fingre, beroligende stripping, såvel som respiratorisk rytme. Incho og udåndinger skal måles, lang. Stop ikke, mens en person ikke helt slapper af eller ikke kan stoppe med at stoppe.

Fortæl din partner, så han forestiller sig på toppen af ​​trappen og foreslår langsomt nedadgående. I bunden af ​​trappen er der en komplet afslapning og dets underbevidste. Når du kommer ned, skal du tale med en person: "Hvert skridt er et skridt i retning af det underbevidste, med hver du bliver roligere, og din krop vil udfylde lyksalighed."

Afslut fra hypnose

Derefter skal du trække en person fra transmissionstilstanden. Fortæl din partner, at han langsomt vender tilbage til virkeligheden, og endelig får kontrol over hans bevidsthed, når du afslutter regningen fra fem til nul: "Jeg tæller nu fra fem til nul, og du vil returnere fuld energi og styrke."

Dernæst bør du diskutere en session med en partner og analysere alle fordele og ulemper ved hypnose. Undersøge en person om hans indtryk og følelser fra nedsænkning til bevidsthed. Men hvis en person ikke er klar til en samtale, skal du ikke insistere. Det er sandsynligt, at han har brug for lidt tid til at være i stilhed og opnå oprigtig quilibrium.

Tips og advarsler

Sådan hypnotiserer en person: De bedste måder fra rigtige hypnotister 4225_3

  • Husk at hovednøglen til en vellykket hypnose er afslapning af motivet.
  • Tro ikke på en velkendt myte, at transen vil tillade fuldbygget kontrol over menneskelig bevidsthed.
  • Hjælp hypnotiseringen kan lyde support. Naturens lyde er mest relevante.
  • Den hypnotiserede skal være i rolig tilstand og åndens gode.
  • Kontrollere timbre af din stemme. Det er nødvendigt at tale selv og roligt tone.
  • Du behøver ikke at klikke med dine fingre, skrige, dumme ben eller klappe dine hænder for at bringe partner fra tranceet.
  • Det er ikke værd at behandle en person fra psykiske lidelser at forvente.
  • Forsøg ikke at returnere folk i minder. Kun en professionel psykolog kan gøre dette.
  • Husk, at en person normalt husker alle de begivenheder, der skete med ham i løbet af placeringen i trance.
  • Det er farligt at hypnotisere den samme partner for ofte. Dette påvirker mennesker negativt.

Konklusion.

Sådan hypnotiserer en person: De bedste måder fra rigtige hypnotister 4225_4

  • En nybegynderhypnotiker vil ikke være i stand til at få fuld kontrol over en persons bevidsthed.
  • Nøglen til en vellykket trance er den korrekte opførsel af hypnotisøren.
  • Det er vigtigt at tale roligt i løbet af sessionen for ikke at skade partnerens psyke.
  • Skynd dig ikke og test dine evner på en lav forberedt person. Det gør ondt på alle.
  • For at blive en vellykket hypnotisør er en langsigtet praksis og kendskab til menneskelig psykologi nødvendig.

Læs mere