Kærlighed Spell på Love Guy på afstand

Anonim

Hvordan læser du en kærlighed stave på en fyr kærlighed derhjemme? For at chokere en person, er det ikke nødvendigt at være tæt på ham. For kærlighedstaver bruges et billede eller en personlig ting af lidenskabens genstand. Alt der sker med et foto eller en ting har en indvirkning på deres ejer. Overvej flere ritualer med fotos.

Kærlighed elsker fyr derhjemme hjemme

Kærlighed stave med ikonet for Guds Iverlands mor

Hvid magi betragtes som sikker, fordi det ikke skader personen. Virkningen ligger forsigtigt, umærkeligt for den berørte. Virkningen af ​​hvide magiske rites er ikke meget lang, så det er nødvendigt at gennemføre en begravelse - opdatering af ritualet efter et stykke tid.

Find ud af, hvad der venter dig i dag - et horoskop til i dag for alle stjernetegn

Ved mange abonnenter anmodninger har vi udarbejdet en nøjagtig horoskop ansøgning til en mobiltelefon. Prognoser vil komme til dit stjernetegn hver morgen - det er umuligt at gå glip af!

Download GRATIS: Horoskop for hver dag 2020 (tilgængelig på Android)

For rite skal du bruge ikon af Guds Iverland Moder, Fotoet af Guy og følgende varer:

  • Rødt og hvidt stearinlys;
  • To kirke stearinlys er store;
  • Ny vedhæftningslås;
  • Rose og lavendel æterisk olie;
  • Fragrance Patchouli.

Efter midnat på den voksende måne kopieres bordet med en ren duge, installerer kirke stearinlys på siderne. Stit et hvidt stearinlys med lavendel æterisk olie og en rød stearinlys - rose olie. Sæt stearinlys til lysestager: Rød på højre side af dig selv, hvid - med venstre.

Sæt ikonet på dit bord, og på det - et billede af en fyr. På toppen af ​​billedet, sæt slottet (med en åben håndmand). Opmuntret FIMIAM - du kan aroma med duften af ​​Patchouli, du kan aroma med æterisk olie patchouli. Lys et rødt og hvidt stearinlys, læs 33 gange et plot. For ikke at tælle antallet af gange, brug perler med 33 perler eller skift 33 kampe.

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_2

Derefter lukk låseknappen. Træk nøglen ud, og i hullet drypper med voks med et rødt stearinlys. Sæt alt på bordet og giv stearinlys til at brænde. Gå i seng. Nøglen gemmer huset, og tag derefter låsen til kirken og umærkeligt hænge på porten. Gnister fra CandlesCap under frugttræet, for eksempel under et æbletræ eller kirsebær.

Kærlighed stave med ikonet af Peter og Fevronia

Denne rite vil hjælpe med at forbinde skæbnen til to personer til et langt ægteskab. Hvis du havde et intimt forhold, men fyren kommer ikke til at gifte dig, kan du ty til hjælp af hellige. Kun i dit hjerte skal være oprigtig kærlighed til en skør person.

Forbered dig på rite:

  • Ikon Peter og Fevronia;
  • Pink vokslys - 3 stk;
  • Orange æterisk olie;
  • Kirkens røgelse med pink aroma;
  • Fælles fotografi med en fyr;
  • Skæring af rosa stof.

Fyrens stave bruges på fredag ​​ved daggry, månen vokser. På tærsklen til at rense på værelset, hvor du vil holde rite, tag badet om aftenen. Om morgenen med solens første stråler var bordet fast på en hvid duge, installer lysene i kirkens lysestager omkring billedet - to på siderne, en top.

For stearinlys skal du installere de hellige ikon, tændte stearinlys fra en kamp. Vi glæde røgelse (du kan varme skeden over stearinlyset og sætte i den flere korn røgelse) og køre dem over fotografiet og stearinlys langs glaspilen. På dette tidspunkt skal du læse en fyrs stave:

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_3

Derefter læses bønnen i Saint Peter og Fevronia:

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_4

Hvis lysene ikke passer, skal du lade dem få det. Efter en flack, fotografier og rester røgelse wrap i pink klud og gemmer sig sikkert. Hvis der ikke er rosa stof, kan du bruge hvide sieves eller bump. Denne charme vil holde din kærlighed. Glem ikke at konstant bede før Peter og Fevroni ikon, og dit forhold vil altid være harmonisk og beskyttet.

Påske kærlighed stave på en fyr

Denne rite er lavet en gang om året - til påske. Og det varer også præcis et år - så skal du opdatere. Du skal tale 7 sharders og tilskrives kirkegården. Konspiration læses på hvert æg separat:

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_5

Testiklerne skal lægge på 7 grave, en for hver. Glem ikke, at for magiske ritualer, kan kirkegården ikke findes i den centrale port - indtast sidevedsenterne.

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand

Kærlighed Spell "Guds hus, Guds tærskel"

Denne hvide stave er færdig i kirken, men ikke under tjenesten. Efter at være kommet til Kirkens Gate, skal du distribuere ALMS med tiggeren, bøje og vende om ved indgangen. På mindebordet skal du bringe noget spiseligt, forlade penge i donationsboksen. Køb det største stearinlys og læg front af Guds mors ikon. Læs konspirationen af ​​hukommelsen fra 3 til 12 gange, men nummeret skal være flere tre. Efter hver "amen" skal døbes.

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_7

Efter at have læst sammensværgelsen, skal du gå hjem stille. Du behøver ikke at give almisse, det er umuligt at tale med nogen til selve tærsklen af ​​huset. På denne dag begrænser alle kontakter til et minimum, det er bedre at bruge det i stilhed.

Kærlighed elsker fyr derhjemme

Elsker fyr til en gave

Dette ritual er lavet til enhver gave, som du kan give en fyr til en ferie eller fødselsdag. Om morgenen på den voksende måne hældes i et facetteret glas eller et krystalglas vand på 3/4 og sætter på køkkenvinduet, dækk med en hvid skål. Mens vandet er værd, køb en gave til søde (det kan noteres på forhånd).

Betal for en gave til papirregninger for at give dig en levering af trifle. Med levering skal du tage en lille mønt, og resten skal bare forlade. Kom op med noget, men du skal hurtigt flytte væk fra boksekontoret uden at passere. Vende hjem med en gave. Installer kirkens stearinlys på taljen og hvisken tre gange:

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_9

Lys et stearinlys og lad hendes ild helt. Så i et glas med vand, kast en møntmønter og fortæl mig:

Kærlighed Spell på Love Guy på afstand 7299_10

Dette vand vil blive udarbejdet ansigt, og drys derefter en gave. Begræns kommunikation til et minimum på denne dag, tæt i rummet og sidde. Tryk gaven til den smukke emballage og giv en ung mand, hvis kærlighed er nedstiget.

Læs mere