Day nke Nsọ Martyr Tatiana: Mgbe ememe na 2021, omenala

Anonim

Tatiana Day (kpamkpam "Nsọ Martyr Tatiana Day") - na-eje ozi a ezumike maka ụmụ akwụkwọ. Si ebe ọdịnala na-abịa site na-eme ememe a ụbọchị, ihe ụbọchị ga-abụ na 2021, omenala na ememe nke ememe ga-atụle taa ihe onwunwe.

Tatiana Day na Chọọchị Ọtọdọks na-eme ememe na Jenụwarị 25.

Ozi Akụkọ Ihe mere eme

Holy Tatiana ụbọchị nwere a na-abụghị ndị na-agafe ụbọchị, ọ dara kwa afọ na Jenụwarị 25. Ntem, ke 2021 ọ ga-eme ememe nnọọ anya - nanị mgbe 1.5 izu.

The Great Martyr Tatiana maka ya malitere Roman, ndụ ya niile, ọ ikwesị ntụkwasị obi na Jehova, nyere aka na ogbenye, ọrịa na mkpa. Ma yiri ọtụtụ Ndị Kraịst nke oge ndị, ọ na-akpagbu ndị Inovers, na-agbalị ịmanye ka okwukwe na arụsị dị iche iche.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

N 'Tatiana

Ọ bụrụ na mmadụ na-erube isi, ọ na-atụ anya na site na a obi ọjọọ eke - obi ọjọọ ịta na-emekarị egbu. Ọ mere na Tatiana. First ọ na-eduga ná nsọ Chineke Apollo, ese ya na-ekpe ekpere ya. The kwere ekwe kama amalite kpo Christian ekpere site na nke arụsị na-agbasasịkwa n'ime iberibe, na akụkụ nke temple dara, na-egbu ọtụtụ ndị ụkọchukwu.

Mgbe Tatiana na-echere obi ọjọọ ịta ahụhụ, nke dịruru a ụbọchị ole na ole. Mgbe otu onye n'ime ha, 8 kpere n'ikpe ndị na-emekpa site girl na-na mberede hụrụ mmụọ ozi e kere eke na-egosi na ha na-efega. Mgbe ahụ-emekpa ha kweere na Chineke Ndị Kraịst, jụrụ banyere ịgbaghara mmehie na Tatiana, n'ihi na nke ọchịchị Rom na-isi.

Nke ikpeazụ iwu nyak Tatiana na ogbo, ebe e nwere agụụ na-agụ ọdụm, na olileanya na ha ga-agbawa ya n'ime iberibe. Ma anụ ọhịa wee malite ime dị ka anu ulo - a bịara emechi ya ụkwụ. Ma mgbe ha na-agbalị ụgbọala n'ime mkpụrụ ndụ, ha bugara ndị kpere n'ikpe nke girl na amata ha.

Mgbe a na-adịgide adịgide Tatian ịta na e gburu na Jenụwarị 25, 226 (ọhụrụ okpomọkụ style). The ụka na-ekewet na ihu nke ndị nsọ, na ubọchi ọnwu-ya malitere ịgụ dị ka a ezumike.

Olee otú Tatiana ụbọchị aghọ n'ụbọchị amụrụ?

Ebe mkpa ka ị na-atụgharị akụkọ ọzọ - kpọmkwem site 1755, mgbe Queen nke Elizabeth Petrovna e banyere site a iwu oghe Moscow University. Ya nchoputa - Gụọ Ivan Shuvalov kpebiri akpakọrịta oghere ụbọchị nke izi alụmdi na ụbọchị ọmụmụ nke nne ya Tatiana. Banyere nke a, ụmụ akwụkwọ na-amalite na-asọpụrụ Tatyana ka ha echebe na intercession, na Tatiana Day ka ebe a na-eme ememe ọ bụla afọ na ebe nchekwa nke ọmụmụ Moscow University. Mgbe e mesịrị, a na omenala na-gbanwee ma ibe n'ime a ezumike nke niile ụmụ akwụkwọ na elu agụmakwụkwọ njikọ.

Na 2005, ndị ọchịchị nke Russian Federation kpebiri na Jenụwarị 25 na eze na-Day nke Russian Student.

Omenala nke ezumike

Russian ụmụ akwụkwọ Tatiana na-eme ememe squeezed kemgbe nnọọ oge nke ya anya. Ya mere, dị ka na-echeta nke Anton Pavlovich Chekhov, on Jenụwarị 25, 1884, ụmụ akwụkwọ na-na "ihe niile, ma e wezụga n'ihi Moscow-osimiri, na dị nnọọ n'ihi na ọ bụ friji." N'otu oge ahụ, ụmụ akwụkwọ nke ụmụ akwụkwọ na ha ọrụ ememe emeso nnọọ condescendingly - na ha na-emetụ ha ọbụna metụrụ.

Special ngosi bụ a ezumike maka mmalite nke narị afọ nke 20, mgbe ụbọchị ọmụmụ nke abụọ ada ikpeazụ Russian eze Nicholas II na-eme ememe na ụbọchị a. Ekem, ke Tatiana ụbọchị ndị ọgaranya gbalịrị ime ihe ọma n'ihi ụmụ akwụkwọ - ka ihe atụ, ka ha nye ha nkwado n'ụzọ ihe onwunwe.

Na mgbe ụfọdụ ndị Soviet Union banyere ebube nke Tatyanian Day chefuo, ha na-echeta na ndị kwere ekwe. Ugboro ugboro ezumike amalite si akụkụ nke abụọ nke 90s nke narị afọ nke 20. Na ugbu a gaa n'ihu, ọ na-ewere dị ka ụbọchị ọ bụghị nanị na nke ụmụ akwụkwọ, ma ụmụ akwụkwọ na oru na ụlọ akwụkwọ.

Funny ụmụ akwụkwọ, n'ezie, mepụtakwara ọtụtụ omenala na ememe jikọtara Tatianin Day. Eleghị anya ndị a kasị mara amara rite - oku bọọlụ. N'okpuru aka n'aka freebie (ya bụ, chioma, chioma). Na-akpọ ya, ụmụ akwụkwọ na-arịọ maka ezigbo atụmatụ na ule akwụkwọ na a fọrọ onyinye, na-enweghị ịrịba mgbalị.

Mmụta na-ege ntị

Olee otú ị na-akpọ na na obi ụtọ? Ụfọdụ ụmụ akwụkwọ na-eme nke a n'ụlọ (na a mbikọ), mgbe ndị ọzọ na-aga na mbara ihu ma ọ bụ n'èzí - e kweere na mgbe Ohere ịga nke ọma n'elu. N'ihi na a na-agba izu mmetụta, i kwesịrị ịma jijiji gị ule akwụkwọ, sị: "Bowl, bịa!". O nwere ike ime ka ụfọdụ mmadụ na a ezigbo ihu ọchị na-anụ oku gị ma zaa ha "na-ama na ụzọ" - ọ dị oké a ọma na-egosi na-emesi obi kasị elu scores na freebies na kacha nso nnọkọ.

E nwere ihe ọzọ na-akpali nhọrọ ka chioma amụta. Ịrụ ya, i kwesịrị ịbịaru a ụlọ na nke ikpeazụ mpempe akwụkwọ nke n'aka akwụkwọ. O nwere ike ịbụ obere size, ma anwụrụ ọkụ si na ya ga-agafe dum page. Ndị isi ihe bụ na onye nkụzi ahụ ga-ekemende chọpụtara nke a caricature, ọ bụ ezie na ọtụtụ ndị maara banyere akwụkwọ nkwenkwe ụgha ma na-emeso ha na ọchị.

The ikpeazụ omenala nke Tatianina Day, dị ka reviews nke ụmụ akwụkwọ, mgbe nile na-arụ ọrụ "Hurray." Ọ bụrụ na udomo oro na ndokwa maka Jenụwarị 26, mgbe ahụ, n'ụbọchị Tatiana, mkpa ka mmanya gbuwe ọma ma na-etinye a akwụkwọ n'okpuru ohiri isi na Abstracts na isiokwu. Ma, ọ bụghị iji na-agụ ha na ọ bụghị "ngwá ọrụ", ma ọ bụghị mmetụta ọ ga-ozugbo na-abụghị. Ì kweere na ndị dị otú ahụ ihe ịrịba ama ma ọ bụ, ma ebe ọ bụ na oge nke ochie enwere a si metụtara a ezumike: "N'ụbọchị nke Tatyana - niile ụmụ akwụkwọ ókè."

Gịnị ka m ga-eme, gịnịkwa ka enweghị ike ime?

Ka anyị ugbu a na-ekwu banyere ndị kwere na machibidoro omume metụtara Tatianin Day. Mgbe niile, ọ dịghị mkpa ka na-echefu na e wezụga ụbọchị niile ụmụ akwụkwọ, na nke a bụ kwa ụbọchị nke na ebe nchekwa nke Nsọ Martyr, bụ onye na-emetụta okwukwe ha.

Ka ọ were mkpa ka a ezumike?

  1. Gaa Leta Temple nke Chineke, ebe ọ bụ omenala bụ ikpe ekpere maka a ịga nke ọma ọmụmụ, ihe dị mfe mmụta nke ihe ọmụma. Jide n'aka na-edebe kandụl nke Holy Tatian na chọọchị.
  2. Kemgbe ụwa, a na ụbọchị, ndị inyom mee arụrụ n'ụlọ nri, nke na-anọchite anyanwụ na dị ka ma ọ bụrụ na ọ na-akpọ ndị luminaire ọzọ ìhè na Earth na ya ụzarị.
  3. Ọ bụrụ na ị nwere a na nzuzo ọchịchọ, mgbe ahụ, ị ​​pụrụ ime ka ọ a ezumike. Iji a laa, na-ahapụ ndị kasị elu nrigo nọ n'ógbè na ọnụnọ gị na e si dị ọcha n'obi jụọ anyanwụ mezuo gị nrọ.
  4. Na n'oge ochie na Tatiana, ụbọchị nke ụmụ agbọghọ e kwesịrị gaa osimiri n'isi-ututu, ebe ha nọ na-achụ na-akụ na saa rugs. Maka enyemaka, ha bịara na ụmụ okorobịa ndị na-ebu net rugs n'ụlọ. Mgbe ahụ rugs gaara nghọta nsu - ka onye ọ bụla hụrụ, ihe a ọma ukwu ndụ nọ n'ụlọ. Mgbe ụfọdụ, ndị dị otú ahụ a rog nyeere girl ndokwa ndụ ya.

Girl na embroidery

Na-atọ ụtọ! Dị ka otu nkwenkwe ochie, nwa agbọghọ pụtara na ìhè na Tatiana ụbọchị a kara aka na-aghọ a mara mma ukwu, sị: "Tatiana na a ogbe ime, na ọgịrịga gafee umu gafere, na-agba egwú na-akpa àgwà."

ma ihe Ihe na-n'okpuru ban on Jenụwarị 25:

  1. Ise-okwu, esemokwu, ime ihe ike nkọwa nke mmekọahụ, karịsịa na nwa afọ ndị mmadụ. Ọ na-kweere na nke ezinụlọ a na ụbọchị a esemokwu - ndị na-eche ihe isi ike ego maka dum n'afọ ọzọ.
  2. Arọ ọrụ - nhicha na ụlọ,-ọdudu-ákwà na ndị ọzọ na-eme. Hover iwu na ebe-obibi tupu.
  3. Ọbụna Tatiana, ọ gaghị ekwe omume na-ajụ enyemaka ma ọ bụrụ na ị jụrụ ihe. The nsọ martyr bụ a patronage nke ndị nọ ná mkpa, ya mere, itinye Jenụwarị 25 na-arịọ maka dịkarịa ala a di na nwunye nke kopecks.

Ememe na ememe

Onye ọ bụla na-eleghị anya maara na "Mmụta nwere fun site na nke nnọkọ na nnọkọ. Ọtụtụ ụmụ akwụkwọ kwere na anwansi nke ememe na-anọ iche iche ememe na ya, ha nile na-ejikọrọ, n'ezie, na-amụta, mfe "oyi" nnata nke ọma atụmatụ. Ka anyị tụlee ọtụtụ na-ewu ewu ụzọ.

Ememe "Order nke Eluigwe na Ala"

Ịrụ ya, kwadebe akwụkwọ mpempe akwụkwọ na nke ị dee a mma n'anya aka dere: ka nke Eluigwe Office (site n'elu, ke "nkụnye eji isi mee" nke mpempe akwụkwọ), na mgbe ahụ na okwu nke iji onwe ya:

"M iji (ihe bụ aha nke onye nkụzi) ịnabata udomo oro (aha gị) na isiokwu (na-egosi na ịdọ aka ná ntị), na-etinye na fim" magburu onwe "ma ọ bụ" ezi "(ma ọ bụ dee nri akara)."

Na ala na n'aka ekpe ka dee "ka ozugbo egbu!". Tinye ụbọchị nke udomo oro na na nnọọ ala dee "Eluigwe Office". Ya mere, na akwụkwọ ozi ruru nnata ọ chọrọ ka na-asa n'ime ụlọ mposi. Na-eche maka ya pụta.

Ememe ruo ihe udomo oro "Magic Ndetị"

Na ihe a na-e (ọ bụla), nke ị na-etinye na udomo oro, na juputara clogs na ụbọchị tupu. N'otu oge ahụ, na-ekwu okwu dị otú ahụ:

"Olee were were Ndetị uwe gị, ya mere, m na-agba ịnyịnya udomo oro!"

Ememe "Nweta a obi ụtọ tiketi"

Igosi ya ma ọ bụrụ na ị nrọ banyere ihe na-a nta ajụjụ na ị pụrụ ịza nke ọma. Mgbe ị na-ahọrọ a tiketi, gafee mkpịsị aka ekpe gị na gị azụ na uche na-ekwu:

"Angel n'azụ ya, na-ezo tiketi m."

Na mgbe tiketi, ị na-ama gbatịa na-enyemaka nke aka-nri-- mkpa onye kwesịrị ijide gị.

Rite "Jikọọ Subconsciousness"

Anyị subconsciously e nyere a nnọọ nnukwu ọrụ ná ndụ, ọ bụ ezie na anyị na-na-adịghị ọbụna na-eche banyere ya. O sina dị, ọ bụrụ na ị na-akwụ ihe anya gị n'ime sensations, ịzụlite nsinammuo, mgbe ahụ, ndụ ga-aghọ ihe na-adị mfe. Nsụhọ nwere ike inyere ha aka ma na-aga nke ọma udomo oro. Dị ka a rite abalị, a nchịkọta na-etinye na ihe dị mkpa mere n'okpuru ohiri isi, mgbe na-asị:

"Ma ọ bụ isiokwu, ma ọ bụ ihe ọmụma, na-agwa m na ụbụrụ."

Ná nrọ, ị pụrụ ịhụ na a tiketi nọmba, ma ọ bụ ajụjụ na-wetara. Ma ọ bụ ihe nwere nghọta ga-condesuate ị nri na udomo oro mgbe azịza ziri ezi n'onwe ya na-abịa na-echetara.

Họrọ ememe kasị dị ka gị, ya na-enye gị elu scores na udomo oro!

GỤKWUO