Lucchimity - ụdị mmehie na Orthodox omenala

Anonim

Na Orthodox omenala, e doro anya nkọwa nke mmehie na mmadụ aghaghị ikpochapụ ekpere na-arịọ Chineke na Nsọ. Otu n'ime ndị a mmehie na-metụtara anyaukwu na korestolubia. Lucchimity bụ n'ụzọ nkịtị richness nke ndị mmadụ ka ha onwe ha inwetara, oru ọrụ na ikike.

A onye na-ekwe na ahuhu nke ìgwè, n'ihi nke a, ọ dị njikere na-aga na ndị isi nke ndị ọzọ. The nehelnik nke onye agbata obi anyị ahụhụ site na nehel, sonso squeezed. Tụlee ihe na-eme ma ọ bụrụ na a onye ghọrọ Ara na ahuhu nke Lucchimeta. Ọzọkwa, m ga-agwa gị ihe na-akwanyere ya ùgwù site Lucchychimita si surnubing na akpaetu.

Lychihimsy

Lucchimity na ikpere arụsị

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Akwụkwọ Nsọ na-ekwu na anyị na-niile mụrụ mmehie. Nke a bụ ọdịdị anyị, site na nke ọ bụ nnọọ ike tufuo. Ma inyere mmadụ nyere nsọ na-efe, ndị mmụọ ozi na archangels. Ọ bụrụ na onye mmehie matara ya rụrụ arụ ọdịdị na chọrọ iji gbazie, Chineke ga-mgbe niile na-nnapụta. Ọzọ ihe, ma ọ bụrụ na a onye na-agaghị a gbaziri agbazi, ọ bụrụ na ọ bụ ala na-ebi ndụ na-eme mmehie ndụ. Na nke a, na ọ dịghị onye na-abịa inyere ya aka, n'ihi na ọ dịghị ya mkpa ya.

The okwu Lucchimacy kwekọrọ na okwu Grik πλεονεξία Otú ọ dị, okwu Grik a sụgharịrị bụghị nanị dị ka a oriọna. E nwere ihe abụọ ọzọ nsụgharị: ịhụnanya, korestoloby. O doro anya na nke a na-metụtara iwu na-akwadoghị inwetara na eziokwu ohi na sara mbara ìhè.

Lyhoimets efe otu Chineke - aku ngosi, onye akàrà ndị mmadụ site na ngwa ngwa inwetara. Nke a bụ ihe insatiability demon onye juru obi ụmụ mmadụ na disgusts si Chineke nyere n'iwu. Ọtụtụ ndị na-eche na ọ dịghị mmụọ ọjọọ adị, n'ihi na ha na-adịghị anya. Ọ bụ ihe ọjọọ na ngwa ngwa inwetara, nke bụ ihe ọjọọ nke ukwuu na akụ na ụba? N'ezie, ọ dịghị ihe na-ezighị ezi na uju na akụ na ụba, na ọbụna Tsar Solomon ekesịpde na indiscrect akụ. Ajụjụ ọzọ - Olee ụzọ bụ nke bara ọgaranya.

Ọ bụrụ na akụ na ụba na-enwetara site n'enyemaka Chineke, mgbe ọ na-eje ozi dị ito Onye Okike na Onye Okike nke ndụ. Ma ọ bụrụ na aku na-ahọrọ akụ na ụba, mgbe ahụ, ihe mgbaru ọsọ bụ nnọọ doro anya na - dozie mkpụrụ obi:

  • ngwa ngwa uru;
  • chioma;
  • okomoko.

Site na ọtụtụ arịrịọ ndị na-agụ akwụkwọ, anyị akwadebela ngwa "Orthodox" maka ama. Morningtụtụ ọ bụla ị ga-enweta ozi gbasara ụbọchị dị ugbu a: ezumike, akwụkwọ, ụbọchị ncheta, ekpere, ilu.

Download Free: Kalịnda Ọtọdọks 2020 (dịnụ na gam akporo)

Ọ bụghị ọ bụla mkpụrụ obi nwere ike idi ndị dị otú ahụ a nsogbu nke ihe onwunwe uru, ọtụtụ ndị dị njikere ịgbanwe ebighi mkpụrụ obi na otu ebe ala ngwongwo. Ruo ugbu a, na Internet na ị pụrụ ịhụ ememe maka ire nke mkpụrụ obi maka oge nke nwa oge n'ụwa ibu, dị ka ma ọ bụrụ na ha nwere ike iwere na ha n'ime ili. A onye na-adịghị aghọta na n'ụwa a ọ bụ naanị na a ọbịa, na na na ọnụnọ ihe ụwa nwere ya ruo nwa oge mgbochi - 100 afọ. Ma, ndị mmadụ na-otú kpuo ìsì a ohere ngwa ngwa-esi bara ọgaranya na ha dị nnọọ na-echefu na ihe a niile bụ ruo nwa oge.

Na ndetu! Lychihimens bụ aku Mmụọ Ọjọọ Ohu, ọbụna ma ọ bụrụ na ha amaghị banyere ya.

Ọ na-kweere na na nrubeisi nke aku e a 9 gburugburu nke hell. N'ebe ahụ, ọ bi na a n'obí edo anāgwaghi agwa, encrusted na bara nnukwu uru na oké ọnụ ahịa na nkume. Naanị ụmụaka na-metụtara nke a ajọ omume akụ na ụba. Aku wereziiri bu n'afọ na nwa ọhụrụ ụmụaka dị ka ụtụ ha patronage. O na-ewe ọ bụghị naanị ndị ụmụaka ndị mụrụ nye ya a mkpụrụ obi: ọ ga-ha ka ha ọgbọ niile. Abortions, miscarriages, stillborn niile ndị ahụ tara nke a egwu demon n'okpuru aha aku.

Dị ka nke a

oké ahuhu

Lucchimity - ihe bụ mmehie a? Olee otú ịghọta na mmadụ na-ekwe na ịdabere? Ọ na-egosi ihe insatiable ahuhu maka ego. O yiri ka ọ na-nwere a nta, n'agbanyeghị otú. Onye a na-efunari niile akọ na uche ike ịbụ a na-atụkwasị na nne nne, na-ahapụ ya na-enweghị a ezumike nká. Lihychi adịghị emetụ ndị ọjọ nke ndị ọzọ, ọ na nwa ahụ ga na-ikpeazụ. Lychihimens dịghị mgbe a ga jupụta na ego, ha niile nwere obere ọbịa mma. Ha dị njikere ọbụna gbuo inweta a ụgha nketa.

Ọ Dị Mkpa! Ọ bụla ahuhu ma e wezụga ahuhu Chineke a na-ewere mmehie.

Nke a ahuhu juru mkpụrụ obi nke a nwoke gbaghachi azụ site na Chineke na ndị e nyere n'iwu. O mere ya oke na ndu ya - mbibi nke mkpụrụ obi n'ihi na nwa oge obi ụtọ. O yiri ka mmadụ na ọ ga-adị ndụ ebighị ebi n'ụwa, otú akụ na ụba bụ bara uru maka ya. N'ezie, ọ dịghị akụ rọrọ nke ndị mmadụ si ọnwụ na ntaramahụhụ nke Chineke. Ndị mmadụ adịghị aghọta na ọ bụla ihe uru n'ezie bụ Chineke nwe, na ndị mmụọ ọjọọ na-echebe ha n'ụwa. Ma ndị mmụọ ọjọọ maara otú iduhie ọma, ya mere ha na-akpali ndị mmadụ na ha na-nwe ezi uche akụ.

Ihe Nlereanya nke husky na ụwa nke oge a:

  • lee onye ọzọ ihe onwunwe, na iji ukara ọnọdụ;
  • Kenye onye ọzọ ọrụ na-enwe mkpụrụ ya;
  • oké ọnụ ibu nke ụgwọ / borrowers percent;
  • ihere ọrụ nke onye ọzọ na-arụ ọrụ maka a penny;
  • Ụdịdị na overestimated ahịa maka ngwaahịa n'oge nsogbu, agha, gwụsịrị.

The ghọgburu daemon ndị mmadụ ga-enweghị ka. Ọ bụrụ na ndị ọzọ mmehie (fornicing, aṅụrụma, curmony) gbagharawo ozugbo ha nditre, mgbe ahụ, na lambress ọtụtụ ihe ndị ọzọ siri ike: dị mkpa ka ị laghachi na nsogbu nke ndị. Olee otú ime ya, ma ọ bụrụ na ọtụtụ ndị na-eyi Lucchychych jisiri emefu? E nwere nke abụọ ụzọ nke nchegharị - kesaa rụrụ ka ndị ogbenye na ndị na ọnụnọ enweghị a penny ego ichegharị. Puru Lyhoimets ka nzọụkwụ a? Ma, ọtụtụ ndị mọnk jụrụ ha ziri ezi na-ekwu na ihe nketa n'ihi-ejere Chineke ozi na-adị ọcha nke echiche na na ọcha aka. Naanị otu onye na ndị ji obi na-efe Chineke bụ ike nke na ndị dị otú ahụ a nzọụkwụ.

Dị ka nke a mmehie

Dị iche si surnamebracy na akpaetu

Square-grayscale nwere ike na-akpọ bodybuilders na ahịa ma ọ bụ na ụlọ ahịa. Ọ bụ naanị mgbe ndị na-ere ákwà na-eme ya consciously: esetịpụrụ elu ibu akpịrịkpa. Ọ bụrụ na ndị na-ere ákwà na-etinye na-ezighị ezi akpịrịkpa, na ọ na-amaghị banyere ya, ọ na-adịghị ẹsịn.

Ọzọkwa, ihe niile bụ ihe dị ka nke ọma dị ka a uru na-akpali ụmụ mmadụ agụụ mmekọahụ. Nke a na-agụnye mmekọahụ na ọrụ ụlọ, ịgba chaa chaa, ire mmanya na-aba / ụtaba, ire nke adịgboroja akwụkwọ, ịzụ zuru, na-akụ, na-eme adịgboroja ego. Nke a na-nile dabeere a maara aghụghọ n'ihi uru na inwetara. Ma enweghị nrigbu nke oru e ji enweghị nrigbu: a onye, ​​dị ka ọ ga n'afọ ofufo ime onwe ya ka na-aghọgbu na ọbụna na-adị ụtọ.

Mšillamism bụ ịpụnara mmadụ. Man na otú ekwe ahuhu maka ego na naanị banyere ha na-eche. Ọ bụghị naanị na a mmehie nke iri ngarị na ịpụnara mmadụ, ma oké ìgwè na nchekwa nke na-enweghị isi ihe. Nke a bụ a prototype nke Gogol Box. Mšillamism adịghị emerụ ikike na ohere nke onye ọzọ, dị ka a Lucchychychy, ma na-ezo aka mmehie.

Dị ka anyị pụrụ ịhụ, uglyamism na squanderness adịghị erigbu ndị mmadụ ozugbo, ma ha na-eme na-aghọ aghụghọ ma ọ bụ na-etinye n'ihu oke, dị ka ihe iri ngo. Ma ọ bụla ikpe, a onye nwere ike ịjụ na-emekọ ihe ndị a aghụghọ ndị mmadụ, na ga na-ata ahụhụ site na ihe ọ bụla. Dị ka a ọtụtụ ihe ndị ọzọ dị ize ndụ, ọ manipulates ndị mmadụ na-eji ha dabere ọnọdụ. A onye na-aghọta na ọ na-idiọk-emegbu ya, ma ọ dịghị oke - ọ na-arụ ọrụ Lihychych.

Ekpere si Lucchimity

Ghara-esi n'ime aku netwọk, mkpa ka ị na-enwe na a ekpere ala. Ka anya dị ka a na onye na-akwụsị na-ekpe ekpere na ịga okpukpe, ozugbo ọgụ ndị mmụọ ọjọọ. Ná mmalite, ọ bụghị kwesiri ngosi, ma ka oge na-, echiche na ọnwụnwa na-amalite na-egosi. Ọ bụrụ na ha adịghị emebi ekpere ha, ha ga-eduga a na-eme mmehie ụzọ. Na e na ezie na aka file.

Onye kwere ekwe ọ bụla kwesịrị ịdị na-echeba ya n'ebe Chineke nọ na ike ndị dị elu, iji ghọta ọdịdị mmehie na-adịghị ike, nke na-abaghị uru iduhie ọdịdị mmehie ya, nke na-abaghị uru iduhie okike ya. Ya mere, nweta iwu ahụ anaghị ada ada na-enweghị nchegharị. Gụọ ekpere na-eso:

Lucchimity - ụdị mmehie na Orthodox omenala 2986_4

Ekpere abụọ dị mkpụmkpụ na-azọpụta site na echiche ndị mmehie, nke a ga-anabata mgbe niile n'uche:

  • Ekpere "na-amaghị nwoke na-amaghị nwoke, rejoiceụrịa ọ";
  • Jizọs ji ekpere.

Lucchimity - ụdị mmehie na Orthodox omenala 2986_5

Seraphy Serrovsky gwara ụtụtụ iji gụghachi n'uche nke ikpe Jizọs, ma site na nri ehihie ruo mgbede - Mary Virgin Mary. Ekpere ndị a ga-eme ka uche dị ọcha, ọ dịghị onye iro ga-apụkwa, ọ gaghịkwa arafu na mmehie.

GỤKWUO