Kedu ụdị okooko osisi - ịchọpụta ihe ụra

Anonim

Ka anyị nwaa ịchọpụta okooko osisi na-egbe site na inyocha amụma na akwụkwọ nrọ a ma ama. Akọtara m na ị na-akọkarị nke a na-ahụkarị, na-agụ isiokwu ma nyochaa nrọ gị ka ọ dị njikere maka ihe omume na ndụ n'ezie.

Vangu Vangu

Nkọwapụta Nrọ

Lee okooko osisi na nrọ, dị ka onye amụma ochie, ọ pụtara:

  1. Ọ bụrụ n'ị drank okooko osisi dị nro na nrọ iji mee wreath ma ọ bụ mee bouet, ọ pụtara na ndụ n'ezie ị na-akpọ oku gị. Nke a bụ ihe nnọchianya nke mgbanwe nke Goction, ịjụ ihe ọ bụla na-emebi ma na-egbochi ịga n'ihu.
  2. Ọ bụrụ na a na-esi nri na-spiked, nke a bụ ihe ịrịba ama adịghị mma. Anyị ga-enweta ike ma ọ bụ mmetụta uche ma ọ bụ nke anụ ahụ. Ihe kpatara ya ga-abụrụ onye ahụ ị hụrụ n'anya kachasị ike.
  3. Ọ bụrụ na ụfọdụ Scoundrel bibiri okooko osisi n'anya gị, ọ pụtara na ị juputara na ndị na-adịghị mma na-eche oge dabara adaba iji dochie anya gị. Kpachara anya na ị na-agwa ndị mmadụ ị na-amaghị.
  4. Lezienụ anya na petals nke ifuru. Ka ha na-eme ihe ndị ọzọ, na-esikwu ike karịa inwe ihe siri ike ịchọta asụsụ nkịtị na ndị mmadụ. I kwesịrị ịmụtakwuo ịtụkwasị obi ma jiri obi gị gosi mmetụta gị.
  5. Otu bouquet, oke isi na-atọ ụtọ, na-ewetara onye gị na ya nọ na-eme nri. I nwedịrị ike ịkpọ ya onwe gị - ọ ga-enwe obi ụtọ ịbụ ụdị ihe a.
  6. Ifuru okooko osisi na ite ga -rọ nrọ maka akụkọ adịghị eme ihe banyere ọnwụ onye mziri. Mana naanị ma ọ bụrụ na ị nabatara Ya dịka onyinye na nrọ.
  7. Wreath nke ubi Daisies - ihe ịrịba ama dị mma nke kwere nkwa ihe mberede na nwoke nke nrọ gị. A ga-enwe mmekọrịta ịhụnanya nke ị ga-enwekarị obi ụtọ.
  8. Nwoke na-enye gi nnukwu bouquet, na-ekwu na ndu n'ezie ị na-enwe owu ọmụma na udo, ọ bụrụgodị na ị ghọtaghị ya. Oge eruola ka ị jupụta ihe ị na-enwu na oge nri ma na-atọ ụtọ, ma ọ bụghị na enweghị ịda mbà n'obi.
  9. Osisi mkpụrụ nke okooko osisi na nrọ - nweta ụfọdụ uru ihe onwunwe n'ezie. Onye ị nyere ndị ị nyere aka na ihe gara aga na-eche maka ị na-ekele gị maka ego. Isi ihe abụghị ịhapụ onyinye dị otú ahụ, a na-eme ka mkpụrụ obi ya bụrụ eziokwu. Na ịjụ ị na-ewute onye na-enye onyinye.
  10. Iquinan nrọ nke ụgbọ ihe mberede. Ọ dịrịworị ya n'ahụ gị, ma ọ naghị eme ka ọ dị mma. Nyochaa site na dọkịta. Eleghị anya, ọrịa a jikọtara ya na usoro ọmụmụ nwa.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Okooko osisi na snow

Nrọ Miller

Onye chepụtara akwụkwọ nrọ a ma ama na-enye amụma ya pụrụ iche:
  1. Ubi ma ọ bụ ifuru ọhịa ga-arọ nrọ nke ukwuu. N'ezie, ihe omume ụfọdụ dị ụtọ ga-eme gị. Mana naanị enyere na petals petals na-enwu gbaa ma ọ bụ na-enwu gbaa, amalitela.
  2. Ma mịrị amị ma ọ bụ nke na-ada ụda ga-arọ nrọ na ụdị nsogbu niile. Ikekwe, n'oge na-adịghị anya ị ga-emechu mmadụ ihu n'ahụ mmadụ site na ndị bi na ya ma ọ bụ hapụ ọrụ.
  3. Girlsmụ agbọghọ na-alụbeghị di na-ehi ụra na-ekwe nkwa ntị na-ekwe nkwa ndị fan. Ga-anọ naanị ịgbatị aka gị ma họrọ nke kachasị mma. Emehiela ihe na nhọrọ, gee ntị n'obi na echiche.
  4. Okooko osisi na-eto na ọzara - akara aka ọjọọ. Ọ na-ekwe nkwa akụkọ ọjọọ ị ga-ezute. Mana jide n'aka na ike iche echiche gị ezuola iji lanarị ihe mgbu ma nagide nsogbu ọ bụla.

Ntụgharị uche Lofva

Onye dere akwụkwọ a na-agba nrọ a na-adụ ọdụ ka ị toa ntị na agba nke petals ndị ị chọpụtara na nrọ.

Roses Dreamnik

Nke a bụ amụma ya:

  1. Roses nwere agba nke petals, nke dị n'ime ọdịdị anaghị eme, wepụ ekworo. Will ga-ekwo ekworo, gbalị ịghara imepụta ala maka enyo enyo ma ghara imebi ọkara nke abụọ nke ya.
  2. Ọ bụrụ na ị na-enyefe onye nwere ntakịrị ihe dị ka onyinye, ọ pụtara na m ga-agbaji ụfọdụ ihe bara uru maka gị, nke ga-eweta enweghị afọ ojuju. Gbalịa kpebie otu ị ga - esi kwụọ ụgwọ maka mfu a.
  3. Enwere ike ịtụgharị alaka lilac nke nsị, ọrịa siri ike ma ọ bụ ọbụna ọnwụ. Ọ dịghị mkpa imetụ ọrịa ahụ aka, na onye mmadụ ga-esi na-ekwurịta okwu.
  4. Daisy na-ekwu na ị maghị mmetụta gị maka onye a họọrọ, hụghị ọdịnihu gị n'akụkụ ya. Naanị mkparịta ụka a na-eme frank na ndị a hụrụ n'anya ga-enyere aka ịhazi ihe niile dị na "na" wee kpebie.
  5. Orchids ga-agwa gị na inwe mmekọahụ na nwanyị na ụmụ nwanyị na-emeli. N'oge na-adịghị anya, ị ga-ahụ mmadụ ole ka ọtụtụ mmadụ na-elebara gị anya. Gị na onye na-abụghị nwoke ma ọ bụ nwanyị ibe gị nwee mmekọahụ.
  6. Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na) Chee echiche ma enweghi ike ikwubiga okwu ókè n'oge a. Ikekwe ọ bara uru ịdị na-adị mma karịa.

Lelee vidiyo na isiokwu:

Okwubichiuche

  • Kpamkpam na-agba egbe ifuru, ọ gaghị ekwe omume. Ikwesiri ị toa ntị na agba nke petals, ọnụọgụ, ọnọdụ. Dịka ọmụmaatụ, ọ bụrụ na osisi malitere, nke a bụ ihe ịrịba ama adịghị mma. Ọ bụrụ na ị dị ọhụụ - dị mma.
  • Agbakwukwuo anya, amụma ahụ ka mma. Mana ọ bụghị mgbe niile. Nyochaa amụma sitere na nrọ dị iche iche iji họrọ nke kachasị atụkwasị obi. N'oge nyocha ahụ, dabere na ezighi ezi, mana na ntinye. Họrọ okwu na-aza.
  • Ọ dị ezigbo mkpa, ịtụle nrọ ahụ, cheta atụmatụ dị ntakịrị, mgbe ahụ amụma ahụ ga-enwe ike ikesa. Gbalịa inwe mmetụta uche nke mmeri n'oge njem na alaeze nke Morpheus. Cheta ihe gbara gi gburugburu.

GỤKWUO