Sarasvati: ihe bụ ihe a na chi nwaanyị na otú ọ na-enyere ndị mmadụ

Anonim

Indian arụsị na-anọchi anya a buru ibu ọtụtụ ndị dị iche iche na chi. N'etiti dum usu nke Hindu chi, ọ dị mkpa ka a mata ihe nwa agbọghọ mara mma na a snow-acha ọcha uwe - chi nwaanyị Sarasvati. Ònye bụ ya ka na àgwà na mgbe m nwere ike kpọtụrụ ya maka enyemaka? About niile nke a ka m chọrọ ịgwa gị na m ihe onwunwe.

Childs sarasvati.

Ònye bụ ọmarịcha Saraswati

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

The chi nwaanyị nwere otutu aha: otú ahụ, ọ na-akpọ Vak, Vagishvari, Wagdevi, Vanya.

Na-akpali ozi! Na isi aha, e nwere a miri emi dị nsọ uru: ndị "SA" urughuru jikọtara mmalite, na-eke, "RA" - jupụtara ekwukwa n'akwụkwọ ume, "na" Wati "- na-anọchi anya ọma a.

Sarasvati bụ nwunye Brahma Chineke, kere ụwa. Ọ na-egosipụta dị ka obiọma, obi ọmịiko na nnọọ eguzosi ike n'ihe nne.

Ọ bụ maka na ihe ọmụma, na ebe nke ọdịbendị, nkà, leisurely na-akụzi ya na ụmụ ọhụrụ, dị ka ọ dị mkpa ka ya na-ewebata ọka nke sayensị na ha na nweta a na-fledged owuwe ihe ubi. The ọrụ nke chi nwanyị bụ iji hụ na ndị mmadụ ụtọ ihe ọmụma na ezi okwukwe.

Na ụfọdụ na isi mmalite, i nwere ike izute aha Vac Davy - Chineke nke Speech, nne nke Saints. Ọ na-eche na ọ bụ nti mmetụta nke Vak-Davy na-ekwe na-ekwu okwu nke ndị ọzọ chi ha ghọọ nnọọ mepụtara na mma.

The eze nwaanyị nke chi e nyere a nnukwu ọrụ a ọnụ ọgụgụ nke nkà ihe ọmụma na omimi ebe:

  • Buddha worshi ya dị ka nwunye nke Manjuschi;
  • Hindu-ekpe na-ekewet ya njikọ na chi nke Brahma, Vishnu na Ganesha.

Ma n'ihi na Divine World, na ndị nkịtị nke Sarasvati madu onwe-ha zuru ezu jụụ, ọbụbụenyi, nke zuo ezu ọcha na ama.

A obere banyere mmalite nke chi

The akụkọ ihe mere eme nke ọmụmụ a nnukwu chi nwaanyị ka ogologo jisiri ise a ọnụ ọgụgụ buru ibu nke iche iche nke akụkọ ifo. Dị ka otu isi mmalite, Brahma bụ ibido nna ya, bụ onye mechara ghọọ ya na nwunye.

Ndị ọzọ n'akụkọ mgbe ochie ka Saraswati nne na nna na-akpọ Durgu na Shiva.

Ozi dị mkpa! Always chi nwaanyị a na-asọpụrụ na atọ horseships: a chi, osimiri, na-ekwu.

Dị ka ndị kasị elu agabiga mbara igwe, ọ mee ka ịdị n'otu nke art, akwụkwọ, music na lụrụ Onye Okike nke Brahma Universes. Ma a nkịtị di ike inye a okike chi nwaanyị bụ ezigbo ndị obi ụtọ.

Divine Sarasvati

Na-ekwu okwu banyere River-Sarasvati, ị mkpa banyere ndị kwere ekwe mgbe niile bịara ya n'ikpere mmiri na-achọta ọcha si ha ókè, na ebumnuche nke inweta ihe ọmụma na ntọhapụ site na-adịghị mma kama ha ụdi ndụ.

Ọ bụ ezie na e nwere ọtụtụ osimiri na nwere a njikọ na chi aga na ókèala nke India, na ọ bụ na Sarasvati-River, chọrọ ime nnwere onwe na-nweta ihe ọmụma. Otú ọ dị, site na mmalite nke narị afọ nke 19, bụ osimiri malitere ịchọ, dị ka agụmakwụkwọ na-adakpọ chọpụtara na India, ndị mmadụ kwụsịrị agbalịsi maka ime mmụọ amamihe, na-achụ ihe onwunwe uru.

Mgbe ahụ Sarasvati kpebiri iru idaha ọzọ mụọ nwa nwoke si Askta, na-egosi ihe ubara agụụ maka sayensị. Nwa natara a aha na nsọpụrụ nke ukwu ya na nne ya. Dị ka kwere, ọ bụ ha na ha na-tụtere ihe ozizi na akporo nke mmụta na India.

Ke adianade igbu ndị ókè, bụ osimiri chi nwaanyị na-anọchi anya nakwa:

  • Welfare na n'ụba. Mgbe ọ na-egosi, na-amalite na-eri nri ala, ọ na-enye ezi owuwe ihe ubi. Site ntụnyere na nke a, ndị ọkà mmụta sayensị na-enye ndị mmadụ amara.
  • Ọcha na ọcha. Dokwara, niile mmetọ a na-na-asa oyi na-agba mmiri, na sayensị na-eme ka ọ dị ọcha nke uche mmadụ si amaghị na n'ịbụ ohu.

Ọdịdị nke Divine

Sarasvati efunahụghị ha ewu ewu ruo taa. Ọ ka na-arịọ maka enyemaka maka enyemaka, ọtụtụ ndị na-eme nke yoga. N'ihi nke a, ya ihu na-emekarị ugbu a na klas na klas nke a ịdọ aka ná ntị.

The chi nwaanyị nke ihe ọmụma na nkà nwere ịrịba mma, ya niile mmegharị e a amara. Ọ na-mgbe were dị ka a workflower na snow-ọcha uwe mwụda (na-anọchi anya ezi ihe ọmụma). Na obere okwu, odo shades na-kwukwara na ejiji - mustard agba.

Ihe na-atọ ụtọ. Na ihu nke chi na e nweghị oké ọnụ decorations mere nke oké ọnụ ahịa ọla. Ha na-dochie anya na-acha ọcha okooko osisi, nke na-egosi na ọ dị mkpa maka Sarasvati ime mmụọ akụ na ụba na ihe ọmụma nke ihe onwunwe ụwa.

The chi nwaanyị na iku anya na-mma na a-amị n'ọnwa owuwe ihe ubi, àmà ya njikọ na mmiri mmewere, na-enye ndụ ka ihe niile dị ndụ ntule na protruding nke abụọ hypostast nke Divine.

Site na ndị ọzọ njimara nke Sarasvati, i nwere ike na-akpọ ọnụnọ nke anọ aka. Onye ọ bụla n'ime ha kwekọrọ na kpọmkwem n'akụkụ nke mmadu:

  • ọgụgụ isi;
  • ọrụ;
  • ọgụgụ isi okirikiri;
  • ego.

N'eziokwu, mgbe ụfọdụ bụ chi nwaanyị a na-e sere na 8 ma ọ bụ ọbụna 10 aka.

The oyiyi nke Divine Saraswati

Olee-arịọ maka enyemaka?

Sarasvati bụ a na-emesapụ aka na chi nwaanyị, ya mere ndị mmadụ na-mgbe niile na-na-arịọ maka enyemaka na ngọzi. Ma ọbụna na niile obiọma ya, ọ ga na-enyere ndị na-enweghị ihe ọjọ, onye obi bụ na-emeghe ka ndị mmadụ na ụwa. Na ndị na-ekpuchi ha ezigbo mercenary ebumnobi na ezi ebumnobi, na-eche na nlezianya ntaramahụhụ.

Na nke mgbe, chi na-arịọ enyemaka?

  • Iji nweta ala nke kwekọrọ, na-aghọ ndị ọzọ mara ihe;
  • N'elu nnata nke ihe ọmụma - mma ebe nchekwa na jirichaa ihe assimilation;
  • ịzụlite okwu;
  • N'ịchọ nweta udo nke obi, oyi uche.

Olee Sarasvati emetụta ndụ mmadụ

Ọnụ na Varuna chi aku akara nke ọgụgụ isi, Vishudha Chakra, akụrụ, na ọzọ mmiri nnu nguzozi na ahụ mmadụ. Ke adianade do, ya management-emetụta ndị pancreas.

Oge Dị Mkpa! The ike nke Chineke na-egosipụta onwe na-enyemaka nke Vaast ma ọ bụ Feng Shui - sayensị banyere kwekọrọ ná ndụ, nke bụ nnọọ ewu ewu na ọtụtụ mba nke ụwa.

Na ụfọdụ na isi mmalite, ọ na-ẹkedọhọde na Sarasvati ekpe mmadụ ụwa n'ihi na-abawanye na-agha ụgha, anyaụfụ, na ibu iro na ịkpọasị. All ndị a na-adịghị mma àgwà na-akpata a mebiri nke kwekọrọ, nke bụ na onye n'ihu mmadụ niile na ọha mmadụ dị ka a dum. Naanị na ahụkebe ikpe, elects na-okpono nsọpụrụ na patronage nke Divine.

Ndị na-kechioma na-na ya amara, mfe imeta ndị na ọnọdụ na uche nke ndị ọzọ, na-emeso ha nke ọma, dị ka ha mma onye nke ebe nke ndụ mmadụ.

Ihu ọma nke ndị na chi nwaanyị nke sayensị na nkà nwere ike ịgụ na ndị na-akwa mgbalị maka general ọma a, na-eweghachi kwekọrọ n'eluigwe na ala. Saraswati na-eme ka ezi uche, amamihe, obi ọmịiko, ebere, na-enwekwu mmetụta nke ịhụnanya maka ụwa gburugburu ha.

Ma ndị na-na-arụ creativity, ma na-agbalị ibibi ike na-edina na hypocrishes, na-ekwu efu na-efunahụ nke ihe okwu, ma ka na-akpa àgwà aggressively, mgbe niile fussing, ọ ga-maa-ata, ha na vitality.

A na-enye ha mmecha vidiyo aha:

GỤKWUO