Uru nke nwere egbugbu

Anonim

Triangle bụ akara a ma ama nke ọdịdị geometric n'ọtụtụ ọdịbendị ụwa. N'afọ ndị na-adịbeghị anya, ihe mgbakwunye nke triangle amalitela inwewanye ihe a ma ama, n'ihi na ha metụtara ihe omimi na ihe omimi. Ọtụtụ mgbe, sketboos nke egbugbu nwere triangle na-ejikọ site na akara ndị ọzọ. Anọwo m ogologo oge na egbugbu na ihe a m chọrọ ikpughe uru triangle tatta.

Egbugbu na foto triangle

Gịnị na-egosi triangle

N'oge ochie, Plato jikọtara triangle na ụdị oke ọhịa nke eluigwe anyị: Ala, isi na nne, nne na nna).

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Taa enwere ọtụtụ nkọwa dị iche iche nke akara a. Dịka ọmụmaatụ, ndị Buddha na-ama onye Builgle na ire ere dị ọcha ma na-enwu gbaa. Ndị Kraịst - ya na Atọ n'Ime Otu dị nsọ. Ndị Ijipt - na Tiada.

Triangle na-arụ ọrụ kachasị ochie n'etiti ndị a maara banyere ihe a kpọrọ mmadụ. Dabere na otu nkuzi, ọ bụ ahịrị atọ ejikọtara nke ghọrọ usoro mbụ bara uru.

Na mkpokọta, egbugbu na-egosi triangle nwere ọtụtụ ụkpụrụ dị iche iche. Karịsịa, na ozu nke ndị nnọchianya nke ezi okike, ọ ga-eme ka mmekọrịta dị ndụ atọ dị na ndụ nwanyị: Ndị na-eto eto, ntozu oke na agadi.

Na ọkara dị ike nke mmadụ, bụ igbu egbugbu dị iche iche ma na-arụsi ọrụ ike nke ike anụ ahụ na nke mmụọ, yana amamihe na ịma mma na mma.

N'otu oge, ọnọdụ ndị na-egosi triangle bụ ndị lụrụ ọhụrụ. Ọ bụrụ na ị kọwaa uru nke squint a na plaboon dị ka ezinụlọ siri ike. Di na nwunye na-eto eto ga-enwe ike iji eriri ọzọ - ihe atụ.

A na-ahụ onye ọkà ihe ọmụma na triangles ngwakọta nke uche dị iche iche, anụ ahụ na mmụọ na mmụọ ebighi ebi ma ọ bụ ndụ okirikiri ebighi ebi n'ụwa. Ahọrọ ahọpụta ihe dị otú a site na ọnọdụ akọwapụtara, enwere ike ịchọpụta na ọ ga-ezu nke ọma maka ihe niile mepụtara na ndị mmadụ.

Christian ozizi na-enye a mbibi ọzọ nọchiri anya. Ọ e ji mara ndị mbibi nke a yiri plan, dị ka ihe nnọchianya nke ịdị n'otu nke Nna, Ọkpara, na Mmụọ Nsọ. Ya mere, nke a na mkpado na-họọrọ miri kwere ekwe, okpukpe ndị mmadụ n'otu n'otu.

Na Masonov, ihe atụ nke triangle e nyere a ubé dị iche iche ọ pụtara. Ha na-anọchi oge, ìhè na ọchịchịrị. Na Freemasonry, a palloon na a triangle ijikota niile ohere.

Na-eso ụzọ ndị Juu, ndị version nke knaps na a triangle-egosi a Nchikota rationalism, ogbugbu nke ahụ bu n'obi na nke pụtara okwu nke okwu.

Ke ofụri ofụri, ọ ga-ahụ kwuru na a dịgasị iche iche nke ihe ga budata emetụta àgwà nke triangles.

Karịsịa, ọ dị mkpa otú ọtụtụ ọnụ ọgụgụ egosi ndị mejupụtara:

  • Abụọ triangles intersecting na onye ọ bụla ọzọ na-metụtara mmiri na-acha ọkụ ọkụ ọcha na-egosi na mmeri nke ime mmụọ n'elu nkịtị;
  • Atọ triangles shapes bụ ihe nnọchianya nke ezi ahụ ike.

Ọ bụ ka ezigbo mkpa na elu nke ọnụ ọgụgụ a na zigara nke nke ọzọ, na ebe ọ na-ele anya ya isi.

Tupu i kpebie ịrụ a igbu, ị kwesịrị ị na nnọọ nlezianya na-enyocha ihe niile osise na chọpụta nke ha ihe ndị kasị-anabata onwe gị.

Ihe nakawa etu esi na triangles na ndị ikom na

Ke ofụri ofụri, ọ na-kweere na mbibi na a triangle dokwara adabara ọ bụla mmekọahụ, n'ihi na ọ bụ a na-version of unisex.

Ihe dị iche ga-nanị ihe - ikom, na-ekpebi na ogbugbu nke ndị dị otú ahụ a squint, na-ahụ ya amamihe, na ike na ịma mma. Ọ bụ ezie na e nwere nnọọ ọtụtụ di ọku esemokwu banyere nwoke mara mma.

The kasị ewu ewu na ebe itinye a triangle igbu mmadụ bụ aka.

Igbu triangles na aka Ihọd foto

Njirimara triangle igbu ụmụ agbọghọ

Female mmekọahụ, mgbe ha na-ahọrọ a esi na a triangle, akpakọrịta ha na 3 ndụ oge, na ndị ọzọ kpọmkwem - na onodu, nne na nká.

Ọ na-dị na triangle-anọchi anya na alụmdi na nwunye na ike alụmdi na nwunye.

Na mgbe ụfọdụ, a na onyinyo ga tunyere afọ ndị ahụ nile na nwaanyị raara metụtara ezinụlọ ya.

E nwere ihe ọzọ e ji mara nke mkpado na a triangle n'ihi na ndị inyom bụ ndị mụrụ atọ ụmụaka. Ha nwere a pallium metụtara na ọmụmụ nke a ndụ ọhụrụ.

The uru nke eti triangle n'ụlọ mkpọrọ

Isi uru nke nkà, e sere a triangle, bụ Nchikota na-agbasaghị akụkụ nke mkpụrụ obi, nke na-anọchi anya ndị kasị elu ndi mmadu: Spirit, uche na n'ụzọ anụ ahụ organism.

N'ebe a tụrụ mkpọrọ, ndị mkpọrọ na-akụzi aka nke aka ha. Na ihe ngosi dị mfe dị ka triangle, n'ebe ndị dị otú ahụ jikọrọ ọnụ, n'ebe ndị dị otú ahụ ji ndụ ya na nso nso, nke ọ gaghị ekwe omume ịchọta ụzọ ọpụpụ. O nwekwara ike gosi na mmadụ na-akwa ụta ma nwee ezi obi na-ekwu okwu banyere ihe.

Iche nke snaps na triangles

Ruo ugbu a, enwere ọtụtụ sdeled sket nwere triangle.

Nke a nwere ike ịbụ otu ụzọ ọgụgụ geometric nke ndị yiri ya, triangle mkpọrọ na gburugburu ma ọ bụ na ọnụ ọgụgụ dị iche, ma ọ bụ n'ụzọ megidere na triangle.

O siri ike ịdepụta ụdị onyonyo a niile. E nwekwara sket ndị otu n'otu n'otu otu na-anọchi anya otu ụdị. Na-esote, m na-atụ aro ka ị tụlee ihe osise triangle mgbe niile na-ejikarị emegbu emegbu:

  1. Ihe anya na triangle. Ọ na-egosi otu ihe nwere akụkụ ụfọdụ (na geometry ọ bụ nha nha bụ ihe ịma aka), n'ime nke anya anya na-adọrọ adọrọ. A na-akpọkwa oke igbu egbugbu dị ka "anya niile", anya nke Chineke naanị na-egbu egbu nke OCO na triangle. Na mkpokọta, ihe onyonyo a jikọtara na mgbe ebighi ebi, na ọnụ ọgụgụ ọnụ ọgụgụ nke ọnụ ọgụgụ ahụ na-arụ ọrụ nke gara aga, ugbu a na ọdịnihu.
  2. Ebubo nke osisi etinyere na triangle. N'okwu a, osisi ahụ na-eme dị ka ngosipụta nke ndụ n'ụdị ọ bụla, ka a na-ekwu ihe dị iche iche banyere osisi nke ndụ, na triangle na-anọchi anya ya na-enweghị atụ. Nke a bụ ụdị nke mbụ, nke dabara adaba maka mmadụ niile na-ahụ n'anya ndụ ma nwee ọ enjoyụ.

Osisi egbugbu na triangle

Enwere ọtụtụ ụdị dị iche iche nke triangle dị iche iche. Dịka ọmụmaatụ, enwere ọnụ ọgụgụ iji belata ma ọ bụ nwee ụba. Na ụfọdụ onyonyo, elu yiri ka ọ na-ewekarị, na ndị ọzọ - ntakịrị mmetụta. Mana, na-eburu n'uche ozi na o siri ike ikwu okwu banyere ihe onyonyo a, a na-achọta ụdị triangles dị oke ọnụ.

Nhọrọ onyonyo ọzọ a ma ama bụ triangle nke dị iche iche. N'ọnọdụ ụfọdụ, a na-egosi na ọ na-ele akwụkwọ anya. Ebugbu egbugbu dị mma maka ndị nnọchianya nke ezi mmekọahụ, ebe ọ bụ na ọ na-akpọ okwu aghụghọ nke nwanyị - Maya India jikọtara ọnụ ọgụgụ a na ala nke afọ afọ.

Trianzọ Triangle dọtara n'ime mbara ahụ bụ mmegide abụọ (ihe ime mmụọ na ihe onwunwe nke ụwa), nke ka na-emekọrịta ihe ndị ọzọ.

I nwekwara ike izute na ọdịbendị ọgbara ọhụrụ na nka bụ egbugbu na-egosi triangles atọ ejikọtara. Ha na-agọnarị ahụ ike na mmụọ siri ike.

E nwekwara ụdị nke triangle n'otu ụcha, mgbe ahụ ọ pụtara "agwa onwe ya" nwoke.

Uru a bụ egbugbu nke nwere onyonyo triangle.

Na njedebe nke isiokwu, anyị na-akwado ka ị na-elele vidiyo na-adọrọ mmasị. Ihe nkiri:

GỤKWUO