Igbu Uru na Beautiful peony Okooko osisi

Anonim

Onye ọ bụla igbu bụghị naanị a mara mma foto, ma a na-nsọ-iriba-ama, nke bụ pụta ụwa dị iche iche Njirimara, ma nke oma ma na-ezighị ezi. Ọ bụrụ na ị chọrọ ime ka onwe gị ụfọdụ mbibi, atụla umengwụ na-a kacha nke ihe ọmụma banyere ya tupu iji chebe onwe gị si kwe omume wetara ya pụta. Na nke a ihe onwunwe, na uru nke ton nke peonies na-ekpughe.

Igbu peonies Photo.

Historic Tour of peony

The aha "peony" pụtara na nnọchite nke Peaan - Chineke-agwọ Ọrịa na si n'asụsụ Grik sụgharịa-egosi ihe di "na-enye ìhè". Peony bụ nnọọ nwoke ifuru na nwoke anwụ na-acha mmalite.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Ọ na-anọchi anya Ekliziastis, dị ka ọ bụ ike nke na-eto eto n'otu ebe ruo ọtụtụ afọ na bụ kpam kpam na-atụ egwu nke a siri ike ntu oyi ma ọ bụ okpomọkụ. Nke a bụ nnọọ mma na osisi na-enwe dị iche iche nsụgharị nke agba, ya mere na ọ na-ewu nnọọ ewu na omenala tattoos.

Peony bụ ma ama na ọtụtụ ndị na-ekwu nke ụwa, ude ya akpagbu ọbụna a ebube rose. Ọ bụ n'ezie eze ukwu osisi. Ọzọkwa, anyị ga-agbalị na-atụle àgwà nke a osisi dị iche iche omenala, nakwa dị ka okwu na ihe nkowa banyere n'ozuzu e ji mara nke a ifuru.

site China

Na ụzọ ụgbọ oloko, peony toro karịa otu na ọkara puku afọ na-eje ozi dị ka ọkacha mmasị mba ifuru. Ọ bụrụ na ndị Chinese onyinye gị a peony ifuru dị ka a onyinye, ị nwere ike ọ bụghị doro anya na ọ chọrọ ị ọma a, akụ na ụba, na ọganihu na chọrọ aṅa ntị gị chi nwaanyị jisie Banten.

Ndị bi na China na-enyemaka nke ndị a Chineke okooko osisi mma ihe nke uwe-ha, na arịa na ogwe. Peons kemgbe oge ochie ndị dị nnọọ oké ọnụ ụtọ. Otu ohia nke a osisi na-eri 3 kilogram nke gold. The okwukwe na-gwara na peonies na-eto eto nanị ndị mmadụ na chioma na obi ụtọ na-achụso.

Na China, n'ozuzu enwere ọtụtụ akụkọ dị mma banyere peonies. Dị ka otu n'ime ha si kwuo, otu onye na-eme nke ọma na-aga nke ọma nwere ike iwepu ụdị osisi a mara mma. N'ezie, ọbara nke eze nwere anyaụfụ na-adọta na mbara igwe, nke kpebiri imerụ dike ahụ. A na-amanye onye na-elekọta ubi ahụ ka o wee nwee ike ibibi akụ ya, mana ọrụ ọrụ mere ebe a - okooko osisi ndị ahụ ghọrọ ụmụ agbọghọ. Ndi bupuru aka-aka-aka-ya, kpuchipu onye-isi ọjọ. Ọ hụrụ onwe ya n'ikuku wee daa n'ụwa, na-ada mbà.

Na Ndị Rom oge ochie

Ndị bi na peonifies nke Rome Ochie nke nwere onwe ya na nganga.

Na Hindu

Omume ahụ nwere ifuru mara mma nke peoya na hins bụ ntakịrị Peculiar - ebe a na-ejikọta ya na ịmakụ na nganga.

Kondoinese

Japanese, dị ka ndị China, na-eme ka ndị peony ifuru na akụ na ụba na chioma. A na-erite uru ya dị ukwuu, dabere n'ihe ndị ọzọ dị na foto - ọ nwere ike ịbụ dragọn, agu ma ọ bụ Panda.

N'otu oge ahụ, igbu egbugbu nke peony nwere ike isonye n'ihe ize ndụ, dike na-arapara, na-adabere na ndụ na enweghị egwu na-anwụ.

Asisia

Banyere Eshia kwuru, lee, The Peony ifuru na-anọchi anya mmiri mmiri na nwanyị. Ma ka na-agbagha alụmdi na nwunye obi ụtọ.

Na mgbakwunye, ndị Asia na-egosi ọmarịcha peony nke na ebumnuche, mkpebi siri ike na ọmịiko.

Maka ndị Europe

Na Europe, a maara Peony dị ka rood na-enweghị isi. Ọtụtụ mgbe, ọ na-akpata mmekọrịta na Meri dị ọcha.

Yiri ihe oyiyi ọ bụla nke na agba, a igbu na a peony nwere ike ime ka ndị ọzọ mara mma ọ bụla nke ozu iberibe. A obere ifuru size dị n'azụ ihe anya ma ọ bụ a mara mma bouquet na hip ebe - ihe niile na-dabere nanị site ọchịchọ nke ga-eme n'ọdịnihu nwe.

Ọmarịcha egbugbu na peonies

Atụmatụ Ememe Mmetọ Peonies

Ma ugbu a, ka anyị kwuo banyere ihe na-egosi ihe ngosi ihe atụ nke ụwa nke oge a.

Njiri mara egbute peony na ụmụ nwoke

Maka ndị nnọchi anya ala, ụdị egbugbu dị otú ahụ nwere aha ọma dị mma.

Yabụ, osisi mara mma na impeniment na-arụ ọrụ ndị dị otú ahụ:

  • Na-echebe onye nwe ya pụọ ​​na nsogbu, ọnwụ, ọkachasị na ogologo njem. Ndị ọkwọ ụgbọ mmiri na-ahụkarị iwu ka ị rụọ ihe oyiyi nke ifuru a na ahụ ha;
  • Ọ bụrụ na a na-egosi onye na-eri anụ na njikọta peony - otu njikọta ahụ ga-eduga gị iwe na echiche ọjọọ. Ala a dị ezigbo mkpa maka Samurai, n'ihi nke a, ha na-achọkarị ahụ ha na-adọta ahụ;
  • Peony ifuru na-anọchi anya ọdịmma na afọ ojuju. Ọ bụghị ihe nzuzo na ọtụtụ ndị nnọchiteanya nke ndị China e mebere egbugbu na Peat;
  • Ogologo ndụ - nke a version of uru bịara anyị si ndị Grik oge ochie, ebe ọ bụ na ha nwere a osisi jikọtara Divine Peon, nke bụ a ma ama pecker nke ndị ụfọdụ;
  • Ma ifuru nwere ike ịgbanwe ya uru na-ezighị ezi ntụziaka, ọ na-ekwu banyere oké ịhụnanya maka onwe gị na Ịta atụ. Nke a version nke e ji mara wee si Rom oge ochie, e ifuru mma ozu ọgaranya na ndị mmadụ;
  • Peonies na-metụtara ala nke eke na adabako nghọta nke ndụ;
  • Ọzọkwa, ifuru na-anọchi anya ndị dị umeala n'obi nke mmụọ nsọ na omume ndị na-eguzogide. Peonies bụ nnọọ na-adịghị okomoko na-eguzogide ọgwụ ọjọọ ọnọdụ. Ya mere, ndị nnọchiteanya nke ike mmekọahụ chọrọ ka icho mma ahụ ha na-enyemaka nke ndị a osisi na-akwụsị onwe ha na yiri àgwà.

igbu peony na aka Ihọd foto

Njirimara igbu peonies n'ihi na ụmụ agbọghọ

Ọ bụ ezie na peony bụ a typical nwoke ifuru, ọ bụ nnọọ ewu ewu na nwanyi tattoos. Ọtụtụ mgbe, ndị mbibi na onyinyo nke peonies na-etinyere na azụ, n'akụkụ nke ma ndị na ọdụ dị ka otu nọọrọ onwe ha ịbịaru.

N'otu oge ahụ, na mbibi na ezigbo mma ladies ga-egosi ndị na-esonụ:

  • Kpọọ ndị Association na a obi ụtọ n'alụmdi na nwunye. Dị ka a na-achị, ndị dị otú ahụ a igbu a rụrụ site di ladies na Asian ekwu;
  • Akpakọrịta Chineke na mama. Peony dị yiri nnọọ rose, nke na-enweghị spikes - na nke a bụ otu n'ime ihe nnọchianya nke Virgin Mary;
  • echebe ya onye nwe ya si dị iche iche ndụ ọdachi;
  • echebe megide-ezighị ezi mmetụta nke nwa anwansi alụghị nnọchiteanya nke kasị mma okike;
  • na-anọchi anya na-adị ọcha na-eji obiọma;
  • madu inyom mara mma na ike n'ebe nwoke. The Japanese nwere obi ike na peony ifuru ga-enye girl a pụrụ iche ike nke na-na-ewe anya na onye ahụ na ya kpara akpa;
  • Na-anọchi anya a dara oké ọnụ ndụ na ịdị mma. Ndị dị otú ahụ a pallium egosi ọchịchọ nke a nwaanyị na-ebi ndụ a "mara mma ndụ" na ngwa maka mgbalị nke a.

Egbugbu na Mkpọrọ

Ọ bụ mba na nzuzo na mkpọrọ bụ ebe onye ọ bụla squad nwere ihe ọmụma karịa aesthetic uru.

Igbu na peonies bụ nnọọ nkịtị n'etiti ndị mkpọrọ, ọ na-stuffed na nnukwu naanị tinyere ndị ọzọ ọcha.

N'ihi na ndị mmadụ na-efunahụ nke nnwere onwe, peony nwere ọtụtụ àgwà, ya bụ:

  • na-anọchi anya ndị ohi ịhụnanya;
  • Ọkà okwu na-iriba-ama nke obodo (ọ ga-agwa ndị na-ekere òkè nke ọtụtụ ndị mmadụ na a mpụ mere);
  • na-anọchi anya a ezi uche mmalite;
  • Na-egosi ịhụnanya na ebere n'ebe ndị ọzọ;
  • Na-anọchi anya dị ọcha echiche, n'ụzọ ime mmụọ ike na persistent ndụ kwuru.

Tupu i kpebie ogbugbu a, cheta na egbugbu a, cheta na ahihia ogwu ga - enwe ihe puru iche na itinye ego na ya. N'ezie ọ ga-ekwe omume ịgbagha na ụdị egbugbu dị otú ahụ ga-eji onye ọ bụla chọọ mma.

N'ikpeazụ, anyị na-adụ gị ọdụ ka ị hụ vidio na-adọrọ mmasị na isiokwu a:

GỤKWUO