Ntụgharị Uche iji mee ka obi na ụjọ usoro: ya atụmatụ

Anonim

Na ụwa nke oge a, nchegbu nwere a detrimental mmetụta na ndụ mmadụ na-ewepụ uy nke ike. E nwere ọtụtụ ụzọ mbuso a na-ezighị ezi onu - a bụ dị iche iche nke ọrụ ahụ (mgbatị, yoga, igwu mmiri), na sedatives, na ìhè music. na ọtụtụ ndị ọzọ. Ntụgharị Uche iji mee ka obi na ụjọ usoro bụ ihe ọzọ dị irè ụzọ, banyere nke anyị ga-ekwu n'ụzọ zuru ezu na.

-Atụgharị uche ka udo akwara

Mmetụta nke na-atụgharị uche na ụjọ usoro

The ụjọ usoro bụ a center na akara ahụ dum nke a onye. Ya pụtara bụ ike overestimate, n'ihi na ụjọ usoro bụ maka na ziri ezi nke isi ihe abụọ Jeremaya mere: maara muscle mmegharị, nakwa dị ka-enweghịkwa nchịkwa he-anọchi anya akụkụ okuku ume na Filiks, sweating, mgbaze, palpitations na myirịta ndị ọzọ.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Download free:-abụ maka ụbọchị ọ bụla 2020 (E Nwere na gam akporo)

The ọmịiko ụjọ usoro bụ maka omume na nhazi nke ihe niile obi mmadụ Jeremaya mere. Ọ bụ site na ebe a na nchegbu, a echiche nke ike ọgwụgwụ na dị iche iche dara ya mbà na-ekwu buru mmalite ya. Ntụgharị Uche nke akwara nwayọọ na-emetụta ndị ọmịiko ụjọ usoro ma na-enyere iji kpochapụ ọbụna dị nnọọ ịrịba ngosipụta nke nchegbu.

Ọkachamara si mba dị iche iche na-adịghị ike gwụrụ nke na-ekwu okwu banyere nke a, ha kwuru na-adọrọ mmasị: ọ na-enyo na-atụgharị uche n'onwe ya adịghị ebelata ọjọọ ya pụta, iwe na anyị obi Jeremaya mere ka ihe na-eme.

Mgbe parasympathetic ụjọ usoro na-arụ ọrụ n'oge meditative omume, dị mgbanwe ime na n'ọkwa anụ ahụ:

  • ugboro nke obi edebiri bụ belatara;
  • apụta ihe na usoro nke na-eku ume;
  • Ebenata Ọsụsọ nhọrọ;
  • Pressure egosi abịa azụ nkịtị.

Ke adianade do, dị ka a n'ihi nke mmejuputa ntụgharị uche, na e nwere a ọnụ ke ọrụ nke ndị ebe nke ụbụrụ, nke na-achịkwa onye ahụ echiche "agha ma ọ bụ na-agba ọsọ". Kemgbe oge ochie, ekele ndị a oge ochie Jeremaya mere, onye ahụ nke nwere ike ịnọgide na-dị ka a na-ele, n'agbanyeghị evolushọn, ma na oge a na-arụsi ọrụ ike oge ha, dị ka a na-achị, na-eme na anyị na-ezighị ezi, nākpasu-adịghị ala ala nchegbu, ike ọgwụgwụ na ahụ erughị ala.

Onye na-amanye ka mgbe niile na-eche banyere otú na-atụ anya "ihe ize ndụ" na "ọgụ", na-eche n'elu plan nke omume ya na ọnọdụ ndị dị otú. N'ezie, nke a adịghị eme ka udo na adabako ndụ mgbe nile.

Ọ bụrụ na ị n'usoro ịrụ ntụgharị uche, na a ga-a-agwụ ike nke kasị ochie icheta na ụbụrụ, nke ga-ebelata ogo ibu na ụjọ usoro. N'ihi ya, a ga-amalite inwale ihe na-eme ihe rationalistically, na ga-enwe ike ịnọgide na jụụ, bụghị metụtara na ọnọdụ ọ bụla.

Fọrọ nke nta niile meditative omume dabeere na miri tụrụ iku ume. Ọ na-eme ka mma absorption nke oxygen site sel ọbara, na mma na saturation nke ụbụrụ na oxygen na activates cranial ọbara ekesa. The isi na-aghọ "ikpochapụ", na onye bụ nnọọ mfe iji chebe psychological ịha.

Nkwanyere bara uru! Ọ bụrụ na ị chọrọ ịmụtakwu banyere uru na-atụgharị uche na otú ọ malite usoro nke eke ntụrụndụ nke ahụ, anyị na nye ndụmọdụ ị na-agụ na-ewu ewu thematic mbipụta. Dị ka ihe atụ, a otutu akpali ihe banyere meditative omume na-ede na dọkịta na n'otu oge ahụ so dee Joan Borisenko.

Olee ihe ọzọ anyị nwere ike isi mee ka obi na ụjọ usoro

N'ezie, ịtụgharị uche abụghị nanị ụzọ ịchịkwa ụjọ ọrụ. E nwere ndị ọzọ na usoro maka inyere ha ụjọ usoro na jụụ, iji ndị kasị ewu ewu:

  • Hiking n'èzí;
  • egwuregwu ọrụ;
  • egwuregwu na ụlọ anu ulo;
  • Favorite ọmụmụ;
  • autotraenings;
  • Self-nsogbu na ndị ọzọ.

Ị nwere ike ịhọrọ nhọrọ na ị ga-amasị ọtụtụ. Ma ahụmahụ nke ọtụtụ ndị na-atụ aro na ọ bụ na-atụgharị uche iji zuru ike na udo ekwekọ ala nke ụjọ usoro.

Lee maka ụzọ gị nke calming n'ahụ

Iche n'echiche

Olee ụdị ekpere usoro a na uru giveing ​​mmasị gị? Ntụgharị Uche na-anọchi anya ndị a iche:
  • na-eku ume omume;
  • mkpụmkpụ-jisiri na-eche n'echiche;
  • visualizations.

Ọ nwere ya ọdịiche dị n'etiti niile nsụgharị nke na-atụgharị uche, ma otu isi distinguishing mma a na-ekenyela: a ga-enweghị ịrịba mgbalị maka ha egbu ma ọ bụ oge dị ukwuu, na mmetụta nke omume ga-ezigbo anya.

E nwere ihe ọzọ usoro otú ịhọrọ ihe kasị kwesị ekwesị ntụrụndụ: mkpa ka ị na-ekpebi otú ị aghọta ọmụma si n'èzí ụwa.

Ya mere, n'ihi na ndị mmadụ na a na-mepụtara sensory ọwa (kinestytics), na-eku ume omume ndị kasị kwesịrị ekwesị.

Audias (maka ndị na-aghọta ihe niile ntị) ga-jụrụ maka enyemaka si jisiri-eche n'echiche.

Na maka visuals (ndị na-aghọta ozi site n'anya), visual usoro ga-abụ ihe kasị mma.

Lezienụ gị n'ebe eziokwu na i kwesịrị ịhọrọ a na-eku ume na Usoro nke ọma. Ugbu a, e nwere nnukwu ego nke ha, ma ọ bụghị ha niile na-enwe ike wetuo obi - ụfọdụ, na Kama nke ahụ, nwere na-akpali akpali mmetụta. Ndị dị otú ahụ na omume ga-ewepụ ala ala ike ọgwụgwụ na iro ụra, ma ọ bụghị mgbe niile kwesịrị ekwesị maka ozuzu na tensi ndị mmadụ.

Meditative ghara ịgbanwe omume na akwara ntụrụndụ

Square miri ume

Nke a na oge na-eme dịruru nkeji abụọ, i nwere ike igosi ya ebe ị chọrọ. The mmega ga-n'ụzọ zuru okè ruo na irighiri akwara, na ọ bụrụ na ị na-eme ya mgbe niile, ga-azọpụta site na ụba mgbakasị.

A na-esochi ya dịka ndị a:

  1. Ọ dị mkpa na-ezukọta ọnụ, ike rapagidesiri nzọụkwụ ka n'ala (ọbụna ma ọ bụrụ na ị na-nọ ọdụ). I nwere ike ime na mechiri anya.
  2. Otu aka na-etinye na diaphragm ebe (dị n'elu nke afo) ịchịkwa akụkụ okuku ume na usoro (ọ ga-eduzi ebe a).
  3. Nwayọọ nwayọọ na-eku ume banyere 5 sekọnd.
  4. Ugbu a ọ dị mkpa ka oge na-eku ume nakwa maka 5 sekọnd.
  5. Ọzọkwa nwayọọ nwayọọ elo maka 5 sekọnd.

Practice ga-rụrụ maka 2 nkeji.

Short jisiri-eche n'echiche

Nke a na Usoro dị ịrịba ama eliminates ịma jijiji, na-adọta ya mfe nke ogbugbu. All na a ga-achọ nke ị dị mfe inweta video ma ọ bụ ọdịyo rekọd gh ogwuura-eche n'echiche na-agụnye ha mgbe ị na-na verge nke a n'ahụ.

Mgbe ị na-ahọrọ, ọ bụ uru navigating kpere na mmetụta gị na họrọ ihe na-amasị gị. Ya mere, olu nke onye-nwe-ga-eme ka ebere na okosụhọrede.

Nkwanye ugwu! Ị ga-abụ nnọọ ike ime ka na-atụgharị uche maka onwe gị onwe gị, ọ bụrụ na ị na-achọghị iji ihe si na netwọk. Na nke a ị ga na-aka site hụrụ n'anya nwere ike jụrụ dee ederede ị ide, na mgbe ahụ, ọ ga-adị mkpa diversify pụrụ iche atụrụ ndụ mmetụta na gị ezi uche.

Anya, na-ebelata nrụgide

Na usoro a, na ntụrụndụ nke ụjọ usoro na-awa kacha nnwere onwe. Ọ na-rụrụ nnọọ ezu - mkpa ka ị na-ekpuchi gị anya na iji anya nke uche ihe niile ga-ekwe ka ị na-ewepụ na-ezighị ezi mmetụta uche gị nsụhọ na ga hazi ka mma.

were ihe calms ị

Iji mee nke a, i nwere ike gaa na ogbu nke ebe nchekwa gị na wepụ kasị obi ụtọ na-echeta na ya. Ị ga mkpa jide mma, ìhè oyiyi na-echebe gị si ogwe na nchegbu.

Na nke a, a obi ụtọ picture maka mmadụ nile ga-adị n'otu n'otu. Dị ka a na-achị, na-atụgharị uche na-azụ nye ndụmọdụ na-anọchi anya ndị dị otú ahụ ihe oyiyi iji mee ka obi na ụjọ usoro:

  • udo dịkwa jụụ Okirikiri;
  • Glass nkebi, nke ga-echebe gị ihe ọ bụla na negativity;
  • Oké iyi ma ọ bụ spewing vulcan ehichapu, nke na-echetara gị ike;
  • Multicolored ike eru site na ahụ gị.

The kọwara nhọrọ kacha doro anya na-ekesa. Ị nwere ike ịhọrọ maka onwe gị na ndị ọzọ na n'uko mkpakọrịta na ọbụna ike gị irè usoro nke Iguzogide-akpata nchegbu na obi ụtọ. Anyị na-achọ gị ịga nke ọma na nke a ike okwu, na-adị n'aka iji chọpụta ihe na-akpali video:

GỤKWUO