Gịnị nrọ nke a oriri, enyi na enyi otu na nrọ

Anonim

Traditional nkọwa, ihe nrọ nke na-eri oriri, - magburu onwe oké, fun na-ebi ezigbo ndụ. Theoretically, ndi ha na ị na otu table bụ gị ezigbo enyi. Than a ebube table, ka akụ na ụba ga-abụ na ndụ n'ezie. Na-ebu ọnụ na-adịkarịghị, lush n'oriri na-adịkarịghị gbara, otú a dream bụ nnọọ kọwaa ọchịchọ.

Ihi ụra nke agụụ na-agụgbu bụ mgbe ị na-nrọ a nke i mere otu otu dara oké ọnụ ọkụkọ, Sourcing Chineke flavors, ị ga-enwe oge na-eri ya tupu agbata obi gị na tebụl. Ị na-eme a sikwara ike njite jerk, akụ aka kwụsịrị mma enyi na mama ya, mbanye n'ime ísì ụkwụ na-eteta na a blanket na ezé gị na n'etiti Ohiri isi adọwa shreds.

Ọ bụrụ na ndị dị otú ahụ na nrọ na-enye gị nsogbu, gaa na-ezi ekwukwa n'akwụkwọ ekwukwa n'akwụkwọ nutritionist. Total ọkara lita oatmeal ụtụtụ ga tufuo agụụ na-agụ egwu.

Isiokwu na mpụga

Ụra ụkpụrụ na oriri

  • Ị na-ahụ otu efere na kwesịrị mpi - agụụ, metabolic aghara.
  • Ọtụtụ heterogeneous efere dị achịcha, sausages, ọnwụ, salads, mkpụrụ osisi, ihe niile na onye na table, na gburugburu a otutu fun ndị mmadụ, ọkara nke onye ị maara na onye, ​​na-atụ anya ga-mma ugboro.
  • Iji ekpuchi oriri - anwu oké ọnụ ọbịa.
  • Agbamakwụkwọ, agbamakwụkwọ table bụ ezi omume. N'ihi na ụmụ nwaanyị na-ahụ a oriri na a nrọ - ka ọmụmụ. N'ịbụ a ọbịa na agbamakwụkwọ bụ na a bara uru na-enye.
  • Ị na-amaghị ndị a nile na-enwe fun na a oriri na ajụ - n'ike n'ike akara. Tibet ga-asị na ị dara na oriri nke agụụ na-agụ ndị mmụọ ọjọọ. Jiri nlezianya na-esochi gị ọnọdụ, otutu kwụsịrị manụ echiche na mkpari echiche, agha ọnụma ọgụ - ọ na-enyere a ole na ole sips nke ịnweta mmiri, tie ọ bụla dependencies.
  • Ise-okwu na-akpata ịlụ ọgụ na tebụl. Ọ bụrụ na ọ maara ndị mmadụ na-alụ ọgụ na-azacha, lee ha anya. Ikekwe, e nwere a protracted esemokwu na aghọwo ghọtara naanị ná nrọ. The agha na esemokwu ndị bịara abịa - na ị na-eche oké njọ nsogbu na-emeghị nke ọma. Ese ntị na ịkpachara anya, belata ngụkọta ogo gulling.
  • Oriri agbamakwụkwọ - na oké chioma.
  • Ịzụ oriri - ị na-agbalị iduhie akara aka. Ọ bụ nnọọ ekwe omume na ị ga-aga nke ọma. Nọgidenụ na-mwute ihu, hide ọṅụ si ọma azụmahịa n'ihi na a mgbe. I nwere ike mkpesa banyere ike ndụ na a siri ike, ma ọ bụghị kwa ogologo, adịghị ṅụbigara mmanya ókè. Iti mkpu ogologo oge karịa 5 nkeji adọta ọdịda. Rụchaanụ nsogbu moderately nchekwube "Ọfọn, ihe ọ bụla, ihe ọ bụla anyị ga-esi die, eleghị anya."

Food na table

Pụrụ isi chọta nke ebe na oriri

The layout n'ememe dị ezigbo mkpa. Ị nwere fun na onye ọ bụla, na-abụ abụ, na-eri, na-ekwu, i nwere a mma otu - ihe niile dị mma, mmekọrịta nke ọgbaghara, ma, ọbụna. Ị dị mma.

Ọ bụrụ na ị bụ na nsọtụ nke oriri, oge-si na tebụl na-ahụ si n'akụkụ nke mere gị, kama, na-adịghị dị ka, ihu yiri ka dịghịzi adị, omume nke ọbịa bụ rụrụ arụ. Nke a pụtara na gị onwe gị anya ka mma karịa gị ebe na gị ụlọ ọrụ. Ị adịghị nnọọ ịtụkwasị ndị ọzọ obi.

Ị na-isi nke table, enye iwu, mbụ na-agbalị niile efere - gị mkpa iji egoism a obere ma na-mmasị n'ebe ndị ọzọ.

N'ihi na amaghị ihe mere, ị tụgharịa si na-abụ isi efere na na egwu ma ọ bụ enweghị mmasị ị na-aghọta na ị ga-eri ugbu a. Ndị dị otú ahụ a nrọ pụtara na ị na-eji na ọ dịghị onye dị njikere ileba gị chere. Ọ bụ ike ahụ a oriri na a nrọ na a nri ọnọdụ naanị na okpomọkụ ma ọ bụ na a nọ n'ọnọdụ ọjọọ.

Ọ bụrụ na ị na-ahụ nso ndị na-adịghị ntị ka ị eziokwu a ga-kwuru. Ka ihe atụ, hụ na gị na ọkara na a ụzọ na onye ọzọ - na ụgbọ ihe mberede, obi jụrụ nke mmekọrịta, ọdịdị nke wetara ihe nzuzo.

Ọ bụrụ na gị na ụmụ gị na-ọdụ na ndị ọzọ, na-adịghị ahụ gị, ị ga-aṅa ntị n'ihe ahụ ike. Karịsịa maka ọgwụgwọ nke ala ala ọrịa.

Masives ọnụnọ nke òkù maka a ezumike. Ọ bụrụ na ị nwere òkù, ị pụrụ ịtụle onwe gị nakweere ọha mmadụ. Ọ bụrụ na ị na-awagharị gburugburu tebụl na adịghị ahụ gị na ebe, ọ bụ uru na-eche ihe gburugburu nke nkwurịta okwu.

Na tebụl

Pụtara nke a oriri na nrọ

  • Wang nrọ akwụkwọ obi sie na-ehi ụra na oriri - oké mkpa mgbanwe ná ndụ. Adịkwa na ụzụ oriri - na mgbanwe ka mma. Ịlụ ọgụ, Ise-okwu, Swarren - nsogbu.
  • Ọ bụrụ na a nrọ na ị tọrọ na ndụ, ị ga-ahụ a ọma na anya na ụgwọ ọrụ maka ọrụ ọma.
  • Female dream akwụkwọ na-emeso a oriri na nrọ ka a nta N'ezie nke ime na ọmụmụ nke a ike nwa. Sit na tebụl na-esote onye a họọrọ - na ụgbọ ihe mberede agbamakwụkwọ.
  • The awagharị nrọ akwụkwọ kwere nkwa jisie na azụmahịa na enyemaka kwesịrị ntụkwasị obi enyi, ndị ikwu. Ise-okwu na Swarren n'ememe ahu, a mmetụta nke nchegbu - anyị na-atụ egwu nke aghụghọ si enyi. Ikekwe ihe bara uru ozi e zoro ezo ị.
  • Classic Miller Dream Interpretation akọwara-ehi ụra na a oriri dị ka ihe dị mkpa òkù nri ụlọ ọrụ, nwee nzube omume. Iju ndị mmadụ ihe na tebụl - forerunners nke na-akpali ibe akara aka. Enyi na Enyi oriri na a nso ụlọ ọrụ pụtara nkekọ chiri anya na nkwanyerịta enyemaka nke ndị enyi.

Ezumiike

Mmechi

A oriri bụ ndụ gị na ya niile di iche iche. People na tebụl dị mkpa na ndụ gị, ngụkọta eruba nke a oriri bụ enyi na enyi ma ọ bụ scandalous egosi gị agwa. E nwere mgbe mgbe mgbe, na-achọ na oriri a nrọ a nkọwa nke ndụ gị, a onye mkpebi gbanwere ihe niile - ọrụ, ezinụlọ, si ebi ndụ, n'ihi na ndị mbụ na mberede mesịrị bụrụ egwu. Ọ bụla na nrọ bụ ihe ịrịba ama.

Ọ baghị uru na-erube isi na-egosi ihe ịrịba ama, mana ọ na-eme na ihe ngwọta eruola n'oge nnata nke ihe ịrịba ama ahụ. N'okwu a, emela ihe maka emechaa. Chere ka oge kachasị adaba maka gị ma were ihe ngwọta gị. Kpachara anya, ntụgharị uche gị nke ogo gị nwere ike imerụ ndị na-adabere na gị, ị ga-enweta nzaghachi enyo enyo. Were mkpebi naanị site na iche echiche nke ọma site na nsonaazụ niile, ọkacha mma ugboro ole site na ọnọdụ dị iche iche.

GỤKWUO