Gịnị nrọ nke a ọgụ nke m isonye na nrọ

Anonim

Ọtụtụ ịjụ ihe mere ndị agha na-arọ nrọ nke m na-ekere òkè. Ịlụ ọgụ na a nrọ - ngosipụta nke dara mbà n'obi ma ọ bụ akpọ ịchọ okwu. N'ezie, ị na-agaghị na-atụle a agha ma ọ bụ ndị ọzọ okwu nke ihe indulgence inadmissible onwe m na na obi ụtọ, a ga-mma na ha na-arịa ọrịa-echere ha echiche nke Tumakov na eziokwu.

Modern otu anaghị anabata ndị ezigbo agha, ọ dị mkpa inwe afọ ojuju na Kọmitii nke ịlụ ọgụ na a nrọ. Ọ bụ nrọ na-egosi na gị kasị jiri kpọrọ ihe na ọchịchọ na ndị kasị dị egwu egwu. The mmadụ psyche na otú mgbagwoju anya na ndị a echiche mgbe emegharị ọ bụla ọzọ. Na nke ọ bụla, ma ọ bụrụ na ị na-eche, sị, "Gịnị mere na nrọ nke a ọgụ nke m na-ekere òkè", otu n'ime ndị na-aza - n'ihi na ị nrọ banyere ya.

igbu

The n'ezie ụkpụrụ nke na-agha na a nrọ

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Ọ bụrụ na ị na-enwekarị a agha na gị òkè, nke a bụ ihe ịrịba ama nke mụbara mmepụta nke ime ihe ike na nchegbu homonụ, isi adrenal ọrụ. Ọ bụ na ha na-emepụta site na adrenaline na cortisol.

Ọ bụrụ na ị na-ahụ na mmepụta nke ime ihe ike, na ụba mmekọahụ ike, ọ bụ nnọọ ekwe omume na-arịa ọrịa, na-adaba oké ịda mbà n'obi. Gaa endocrinologist na debanyere n'ime egwuregwu ngalaba. Ọ dịghị mkpa na-aga na ọkpọ ma ọ bụ karate. Ugwu, jimnazum, egwú, igwu mmiri - ọ bụla egwuregwu na ịrịba ahụ exertion na mpi ga-enyere ịnagide ngafe homonụ.

Ihe mgbaru ọsọ nke dọkịta dị mkpa ka a mata na o kwere omume contraindications na metabolic ọrịa. Ka ihe atụ, na-arịa ọrịa shuga, anụ ahụ exertion kwesịrị ka a họọrọ na oke-elekọta, a pụrụ iche mgbatị mode a chọrọ.

Zoro ime ihe ike, nke na-egosipụta onwe ya na-akpata ịlụ ọgụ na a nrọ, nwere ike mere site na mmanya ma ọ bụ ndị ọzọ nọ n'ọrụ bekee, na-ekwesịghị ịdị na-eri, ngafe anụmanụ na-edozi na oriri na-edozi. Mgbe ewu ibu uru na Bodybuilding ọmụmụ iji muscle ibu stimulants, e nwere ihe ize ndụ nke mụbara etoju nke cortisol ke iyịp.

Nke a na-akọwa outbreaks nke ọnụma n'etiti bodybuilders. The ahụ anaghị ịnagide elu doses nke homonụ. Gbanwee nri ozugbo enye ọ bụla nwekwara. Iseokwu na-akpata ịlụ ọgụ na nke ị na-ekere òkè na a nrọ, n'oge ọ bụla nwere ike Nchoputa na ndụ n'ezie.

na Ring

Isi ihe na-ehi ụra

  • Mass brawl na nke ị na-amanye na-akụkụ, makesing ụzọ gị ụzọ ọpụpụ, - ichebara enyi ọhụrụ na ndị ọrụ ibe. Ị pụrụ ịgbalị kpọgidere ụta niile na-emehie miscalculations kemgbe e kere ụwa. Mass brawl bụ ihe ịrịba ama nke n'ozuzu enweghị ntụkwasị obi na nye, di ọku mpi n'ime otu.
  • Ị egbochi na a agha iji kwụsị ya - na ị na-eche oké njọ ihe nwere ike gbanwee ndụ gị.
  • Win na a agha - a ezi ihe ịrịba ama, ị nwere ezi ohere iji nagide ọnọdụ ahụ.
  • Ọ bụrụ na a nrọ ị na-agba ọsọ na ịchụkwudo onye ịbanye a agha, ọ na-egosi a ike iwe, ọnụma, na-achọ na-atụgharị dara. Igbu ndị dị otú ahụ a ọgụ - na ị na-na-ekiri kpọrọ ihe. Gaa na ọkà n'akparamàgwà mmadụ na ọnụ ọgụgụ ndị na-adị na-akpata nke esịtidem agha, n'ihi na gị nrọ ma na ọnụ ọgụgụ - nnọọ na gị onwe gị pụrụ ichetụ n'echiche.
  • Blood in a ọgụ pụtara metụtara, nkekọ ezinụlọ n'etiti emegiderịta ọzọ. Gbalịa dozie ikpe nke ụwa. Ọ bụrụ na ndị ikpe bụ oké njọ na-akpata nchegbu onwunwe, gaa na ọkàiwu na-esi na a ọma ndụmọdụ gbasara iwu na ajụjụ nke mmasị. Ọ dị mma karịa obi arụmụka na esemokwu.
  • The nwanyi agha na nke ị na-ekere òkè, o yiri ị na-etinye anya gị na otu nwa okorobịa onye-arụ gị ntị ma na-enweta dividends na uru site niile esemokwu sonyere.

Iti

Gịnị ka ọ pụtara na a agha n'ihi na nrọ

  • Miller nrọ akwụkwọ akọwara a ọgụ na a nrọ, na nke ị na-ekere òkè dị ka agha n'etiti adịghị na amaghị ihe ọ bụla, esịtidem mgba. A maara nke ọma ọkà n'akparamàgwà mmadụ aka ná ntị banyere ihe ize ndụ nke ezigbo clashes na a agha na i nwere ike ikpasu.
  • Medele nrọ akwụkwọ na-ekweta na ndị agha na nke ị na-ekere òkè na a nrọ bụ ihe ịrịba ama nke ike ndakpọ olileanya na ịhụnanya. Iwe bụ omume na ezigbo ndị mmadụ. Na steeti a na-hụrụ na-eto eto. Adults emekarị mara ịchịkwa mmetụta ha. Na ị bụ na verge nke mmebi na mkpa enyemaka enyi na ndị ha hụrụ n'anya. Ọ bụrụ na ị na-apụghị ịtụkwasị obi na onye ọ bụla, na-aga a ọkà n'akparamàgwà mmadụ.
  • Female dream akwụkwọ akọwara a ọgụ na a nrọ dị ka a ihe ịrịba ama nke ga-ekwe omume ime ihe ike. Yikarịrị, ị na-gụrụ oké nrụgide sitere n'aka ndị ezinụlọ ma ọ bụ na-arụ ọrụ. The agha na nke ị na-ekere òkè bụ ihe ịrịba ama nke esịtidem mkpesa. Ma, ọ bụ omume na nsogbu na-nye site na gị, na-etinye na-atụ exorbitimate chọrọ maka ndị ọzọ, na imikpu onwe ha unwillingness. A agha na a nrọ bụ iji agafe ndị a ndị mmadụ na-uru nke ego ha na-enweghị ha òkè.
  • Freud nrọ akwụkwọ weere a agha na nke ị na-ekere òkè dị ka onye gbasiri mmekọahụ na a nta nke ịchọ okwu. The nrọ nwere ike mere site na a ọchịchọ na-achịkwa mmekọahụ ma ọ bụ ka masochism dokwara.

Capture

Mmechi

Ajụjụ a bụ ihe ọgụ ahụ pụtara, nke m na-ekere òkè, ị ga-ebu ụzọ jụọ onwe m. Ọgụ na-emebi mgbe niile, adọka ma na-emebi emebi, mmerụ ahụ siri ike ga-ekwe omume. Ọ bara uru ichegbu onwe gị ma gaa ndị ọ metụtara? Enwere ebumnuche nke na-eme ka ọgụ, ọbụlagodi na nrọ? Dị ka iwu, azịza ya bụ ee e. Ndị na-eme ihe ike na-alụ ọgụ iche iche echiche, ọchịchọ, na-enweghị abamuru maka onwe ha.

Ọ gaghị ekwe omume ịchịkọta n'ime ihe nzuzo zoro ezo. Wụ na parachute ma ọ bụ na tarzanka, metụ mgbanaka. Ọ bụrụ n 'ọgụ ma na-alụ ọgụ na nrọ na-alụ ọgụ mmekọahụ, chọta klọb kwesịrị ekwesị na mmasị. Jụọ enyi nwanyị ka ị sị gị - o kwere omume, ị ga-enweta obi ụtọ dị ukwuu.

GỤKWUO