Gịnị nrọ White ọbọgwụ mmiri na nrọ akwụkwọ Vanga, Miller, Freud, Tsvetkov

Anonim

Nnukwu obi ụtọ ahụmahụ ndị mmadụ, nwa ara na keugwu ma mara mma nnụnụ n'ime ogige na ọdọ mmiri. Gịnị na-acha ọcha ọbọgwụ mmiri pụtara na nrọ pụtara? Kedu nrọ dị otú ahụ ga-achọpụta na nrọ pụtara na nrọ.

na-eje ije na nnụnụ

White ọbọgwụ mmiri bụ onye nke ọcha na ịdị ọcha. Na oge ochie myths, a nnụnụ nyere onyinye nke ibu amuma, amamihe na ama. Ná mba ụfọdụ, e nwere a akụkọ banyere mkpụrụ obi njem na ihe oyiyi nke a na-acha ọcha ọbọgwụ mmiri.

The nrọ nke ndị dị otú ahụ a ibé ga-eweta ezi, obi ụtọ, ihe ịga nke ọma na ịhụnanya. Na ịhụ ọtụtụ nnụnụ ezinụlọ idyll. A nti nkọwa nwere a script ebe ị na-eri nri ma ọ bụ na-elekọta na ọbọgwụ mmiri.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Abụọ swans na mmiri

Ike ike nnụnụ gburugburu ebe obibi ma ọ bụ gị iwe kwupụta ya anaghị ekwe nkwa a obiọma amụma.

Nwunye na ọbọgwụ mmiri na nnunu

N'ihi na ndị inyom, ihe a bụ ihe ịrịba ama nke ime mmụọ ihe ọmụma, nghọta nke onwe ha mmetụta, ọchịchọ. Na-agbalị ịchọta ezi ụkpụrụ, inweta dị ka kpọrọ ndị mmadụ ma ọ bụ mmụọ ndị nkụzi.

Ịdị ọcha nnụnụ na-alụbeghị di onye ga-eme ka a usoro ihe omume ndị metụtara ịdị ọcha nke mkpụrụ obi na ahụ. Ọ ga-eziga gị ka ị nri satellite nke ndụ.

Ndị dị otú ahụ a ibé megide backdrop nke a jụụ ọdọ na ụzarị nke Sun na-ekwe nkwa na Chineke amara maka ezinụlọ ya hearth. Na ụmụ agbọghọ na-enweghị a agbamakwụkwọ yiri mgbaaka bụ a ọma n'ọnọdụ nke alụmdi na nwunye.

A depleted na-arịa ọrịa nnụnụ na-ebu amụma oké ike ọgwụgwụ nke a azụmahịa nwaanyị. Ị na-ekwe ka ìgwè ihe onwunwe na chefuru gị ezi nzube. Ọ dị mkpa iji weghachi ndị agha, ahụ ike na-eche banyere ụmụ.

Nụrụ na ọbọgwụ mmiri song - akara aka na-enye ohere ikpeazụ na-ebu ihe ọtụtụ afọ nwere kọrọ oge, ndidi, ike ma ọ bụ ọchịchọ. Lonely - zukoro nkera nke abụọ, eyen - na-enweta ọṅụ nke nne, iwe na ụmụ ya - ịgbaghara na ichoputa ikwu.

Man - Swan igbe, ekwuru ụlọ ije

Congestive na-eje ije n'okporo n'ikpere mmiri nke nnụnụ n'ebe mmiri - ekpughe isi nke ọdịdị na ike chebe ndị gbasara ya. Ikekwe ngosipụta nke management àgwà ga-mma na gị ọrụ ibu na ụgwọ ọrụ.

Lonely mma igwu gị oriri - magburu onwe ihe mere na-eche banyere nri ulo oru mbo nke isi obodo. Gị ego ụtụ ga-amụba n'ike n'ike na-achọ ezi uche ego.

Cropped ọbọgwụ mmiri na a nrọ - na ngwa ngwa ọrịa nke hụrụ n'anya ma ọ bụ na ha onwe ha ọrịa. Ọ bụrụ na anyị na-eche otú elekọta ya n'ụlọ nke ya, - isi nagide niile ahụhụ na uru ọgụ nsogbu kwa ụdi oge.

A owu ọzịza chick na ikuku mma na gị nnukwu nwere: na-emepe emepe gị dị ike àgwà, ị ga-bụghị naanị nweta ihe ịga nke ọma, ma na-amanye ndị ọzọ hà ka gị. Your kwụrụ ikike na arụmọrụ ga-abụ ihe atụ na-eṅomi ndị ibe.

White Swan

A nnụnụ na ákwà ifufe si ị hints ahụ ị gara na a ụzọ okwu ụgha, nke nwere ike ime ka oké n'ji, ọnwụ nke omume ọma, owu na-ama na ịla n'iyi. White ọbọgwụ mmiri na agba na-ekwu na ọ bụghị ihe niile na-efu gị na olu dị n'ime, na-ekpe na amamihe ga-ekwe ka ị na-pụọ dị otú ahụ a ndụ.

White ọbọgwụ mmiri isi awọ geese bụghị onye otu. Onye edemede rọrọ nrọ

Miller's Dese

Lee nke a magburu onwe nnụnụ-ese n'elu mmiri na udo mmiri - chọta udo na udo na-asa ahụ. N'ihi na ị na, oge nke eluigwe na ala ịha abịa. Ị ga-Anam Udeme na nghọta ime mmụọ, nkà, na-egosipụta. A ọgaranya oge maka streamlining ndụ.

White ọbọgwụ mmiri amama n'ime nwa - na dubious ụtọ na ụdi mmechuihu. Nsinammuo mgbe na-ehi ụra n'ime unu, na-eto eto na inexperience na-pushing isonye na dị iche iche na ahụmahụ ya.

Black na White Swan

Nri achịcha dum mkpọ - anwu a na-emesapụ aka remuneration si eke maka ọrụ unu na ịdị uchu. Mgbalị gị, talent na ume ga-ekele. Akụ na ụba na ala ndụ na-echere n'ihu.

Wee na a nwụrụ anwụ nnụnụ - ga-achụ m uto maka ndụ, ị ga-ata ahụhụ oké aro na ndakpọ olileanya. Ị ruru ókè, nke na-egbochi gị na ihe na-anya ma ọ bụ na-atọ ụtọ. Ihe niile o yiri ka nkịtị na ọbịa.

Watch ụzọ Swedas --enweta jụụ ezinụlọ ọṅụ na ndụ n'ezie. Ọ bụ na ezinụlọ gị na ị ga-enwe ike na nchekwube maka echiche ọhụrụ na oru ngo. Naanị otu onye na-ekwesịghị itinye a nnata nke mmekọrịta unu.

Sigmund Freud

Nke a dị ọcha na-adọrọ adọrọ nnụnụ a na-ejikọta ya na mpụga dream mma maka ndị ọzọ. Ị maara nke gị uru, na-edebe ihe ndị nlegharị anya nke ndị na-abụghị mmekọahụ na obi ụtọ anyị na-eji anya nke Fans.

Ma ọ bụrụ na ị na-enwe ime ihe ike, ịtụfu nkume a kere eke - m-enweghị afọ ojuju na-akpachi anya na mbọhọ ka ibe. Ị na-enweghị mmetụta, mmetụta uche, na ngosipụta nke ihe ịrịba ama nke uche na ya akụkụ ị na-ahụ na na na naa.

Ha hụrụ ozu ndị a na-acha ọbara ọbara ma na-anwa ịgbanahụ ha - nrọ nlebara anya n'ihe ị na-achọ igbochi mmetụta gị maka onye ị nwere mmasị na ya. Gbalị igbochi mmetụta uche na mmasị, gị, nke kachasị, hapụ onwe gị, na-ewetara onwe gị nkụda mmụọ na ịda mbà n'obi.

Vanga.

White Swan na-egosi ịdị ọcha na iguzosi ike n'ihe nye di na nwunye lụrụ. Hụ Iv nke agbamakwụkwọ dị otu nrọ a - na-ese onyinyo alụmdi na nwunye obi ụtọ. Ọ bụrụ na nku - n'ezinụlọ na mkparị. Have nwere mmetụta uche jupụtara na nke ịchọrọ iwepụ.

Enweta mara mma ka ábụ sie ike na-efe efe, - na-atụ anya ịrị elu na obere nsogbu. Achịcha achicha na achịcha - igosi nlekọta ụmụ gị ma ọ bụ nyere ndị bịara abịa. Ka o sina dị, ha ga-enweta ọ joyụ na amara nke ọrụ.

Nụrụ mkpu a na-eti m mkpu - ọnwụnwa dị arọ na-agbasa, nke ga-emetụta oke iwe nke mfu, anya mmiri na nhụjuanya.

Ha rọrọ nrọ nke nnụnụ na-agbagha na netwọk - ihe puru iche iji nweta n'okpuru nchịkwa onye ọzọ na mmetụta ya, iji kpochapụ nke ga-esiri ya ike. Gbalịa ige ntị na ihe ọ bụla na enweghị ike ịmịcha.

Evgey Tsvetkov

Igbe ndị na-acha ọbara ọbara na-egwu mmiri na unyi na unyi - jikere maka ule metụtara paịlị, nkewa na owu.

Ha nwara izu oke na nnụnụ na-eyi egwu - a naghị enye nrọ gị na-adịghị mma. Olileanya ga-ewepụkwa, ihe mgbaru ọsọ ga-adịkwa ezigbo ma ihe.

Ha tụrụ egwu n'anya ndị ahụ na-adọrọ mmasị gị, - ga-enweta ọ joyụ na ihe ọchị na-atọ ụtọ. Ihe kpatara ya nwere ike ịbụ ọdịnala ezinụlọ na ezumike na ndị ọhụụ hụrụ n'anya.

Swn na-agbatị ụkwụ gị, na-amakụ nku, "ga-ahụ maka nzuzo ma ọ bụ onye mmụọ ime mmụọ. N'ịchọ ezigbo ndụmọdụ na nghọta dị mma, izute onye ga-atụkwasị onye ga-atụkwasị obi nke na-akpachi anya.

GỤKWUO