Gịnị nrọ White cat na nrọ nke Freud, Miller, Loffe, Tsvetkov

Anonim

Ozugbo anu ulo na-na kpọrọ maka abamuru na a na e me. Taa, anụ ụlọ nwamba, nkịta ime ka anyị dị otú ahụ ji ezi obi na, ike mmetụta na mgbe ụfọdụ-abịa anyị na nrọ. Gịnị nrọ nke na a na-acha ọcha cat, anyị ga-ahụ na nrọ akwụkwọ.

Ezi okwu na nwamba mara mma

White cat bụ a keugwu ma mara nnọchianya nke miri emi ma kensinammuo nsụhọ. A ezi ihe ịrịba ama nke ndị na-achọ ịnọ n'adabereghị, ọgụgụ isi, enyịn. White cat nkwa ndị onyinye nke amuma na nghọta, na ndị inyom na-anụ mara mma na aghụghọ nke uche.

A nrọ cat bụ ụdị ísìsì, na-egosi na ntụziaka ma ọ bụ ịdọ aka ná ntị nke na-eru nso ize ndụ. White agba madu efu, na-enwe olileanya, dị ọcha, na-anyịgbu akpa. Ya mere, na-acha ọcha cat ọzọ mgbe na-akwadebe anyị ule na nchegbu.

Women ọṅụ si na-acha ọcha N'ụbọchị nke abụọ

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

N'ihi nwaanyị, a na-acha ọcha Pita bụ ihe nnọchianya nke a zoro egwu a nso na ọnụ onye na-eji na-atụkwasị obi ná ndụ. Ke akpa, gị cavalier ga-ele anya dị ka a nnọọ na-ekwe nkwa na a pụrụ ịdabere na onye òtù ọlụlụ, ma, emepụta nri nke eziokwu nke ya dubious gara aga, ị ga-nnọọ edikpu na ya.

N'ihi na a-eto eto, ndị na-acha ọcha N'ụbọchị nke abụọ cat na eziokwu na-egosi gị anọghị na mkpakọrịta nwoke na nwaanyị. Mbụ niile, ị ntị ka ọdịdị, na ọ bụ nnọọ aghụghọ. Ọbụna ndị kasị mara mma ndị mmadụ nwere ike ngosi fraudsters ma ọ bụ ndị nnọchiteanya nke dị iche iche machibidoro inwe òtù.

Cat na aka

Anyị mmetuaka na aka nke onye ọzọ bụ N'ụbọchị nke abụọ Pita - na nsogbu si ha onwe ha adị bụ nzuzu na openness ka ndị mmadụ. Otu onye gị na ibe na-mara mma mma site na gị, na-atụgharị gị rụzuru na gị onwe gị n'uru. Ma n'otu oge ị na-adịghị ahụ ihe ọ bụla nke gị na atụmanya, ma ọ bụ na-akwalite management.

Iji hụ na a nrọ a otutu ọcha meowing mma ikom ndị ji nwayọọ na-aga na ị na, - na eziokwu n'aka anwale dizziness si ịga nke ọma anya si na-abụghị mmekọahụ. Ma nke a akpachapụghị edu tinyere ụzọ ogbaaghara na nsogbu na-akpachi anya na njikọ. Gbalịa iji nagide ị ma laghachi gị mbụ, omume ọma.

Abụghị di na nwunye na nwaanyị na izu a ọhịa enweghị ebe obibi cat kwere nkwa nnweta nke a ezigbo enyi na ndụ n'ezie, nke ga-agbanwe ya ka mma. N'ihi nke a, i nwere ike ịgbanwe ọdịdị, mgbanwe na ọdịdị na ọbụna ebe obibi. Atụla egwu na ihe ize ndụ, ọ ga na-abara gị uru.

Nwoke anya na cat aghụghọ

N'ihi na nwoke, ọdịdị nke keugwu ọcha kitty n'ukwu-ese onyinyo nzukọ ya na a mara mma, onwe, ma ukwu-frivolous pụrụ iche. N'agbanyeghị otú ị na-agbalị iji mụta ya, ọ ga-anọgide na echiche ya na ga-eme na ya n'uche nke aka.

White cat

The ọrịa strok na-ima-ọsọ anụmanụ rọrọ - a ihe ịrịba ama nke na oku egwu gị asọmpi, onye nwere ike leaked n'ime gị otu n'ụdị goro ọrụ. Na ugbu a, ha na-ekiri anya subordinates, na-eweta niile atụmatụ na-abịa na atụmanya.

Watch nsobo cat - na-atụ anya ihe ọma na ihe nọworo na-ọbịa. Your nnọkọ ga-abara gị uru ma na forefield na a n'ozuzu uru azụmahịa.

Ha hụrụ anụ ịchụ nta maka òké, "i nwere a na-eweta nsogbu, na-erughị ala na mwute oge. Ịgbalị iru a nkịtị azụmahịa atụmatụ, ị ga-agbazi ndị ọzọ njehie. Ma gị anwụ ngwa ngwa na ịnọgidesi ike ga-n'elu nke nsogbu.

The ọcha cat kpaliri ụzọ, ị na-na ụzọ nke Nebula gị echiche na ihe mgbaru ọsọ. Ma ọ bụ na-agbalị enyemaka dozie ndị ọzọ nsogbu, ma ọ bụ ịgbanwe gị atụmatụ enweghị nwere a doro anya ndụ ọnọdụ.

Iji ọrịa strok na launder n'ikperè abua, ọ pụtara na kpoo elu a dị nnọọ aghụghọ, ihu abụọ na aghụghọ onye na gị gburugburu ebe obibi. Nwanyị a na-agbalị na-achị ọchị na ị na ntụkwasị obi na-iyi enyi, ma n'ezie na Mercantile mmasị na-agba ume ya na-ahụ.

obere cat

Watch otú gị na nwa gị ọrịa strok Kisu, bụ ihe ịrịba ama na, na-alụ di, ọ ga-hụ nwunye ya n'anya. Alụmdi na nwunye ga-enwe obi ụtọ na ogologo.

The nnọchiteanya nke feline jide òké na-eburu na-egosi gị - a nrọ banyere gị efu na furu gị ego. Ị n'anya na ito eto na Ekele gị okwu, ọbụna ma ọ bụrụ na ha na-esighị ha n'obi. Egwu ejighi njide onwe onye.

Lacoma cat azụ, ma achọghị m ịrị n'ime mmiri. Onye edemede rọrọ nrọ

Sigmund Freud

White cat-egosipụta ụba excitability, hyperactivity, ọmụmụ na sensuality. The nrọ nke ndị dị otú ahụ a ibé na-ekwu okwu nke ya ọchịchọ merie ọtụtụ ndị inyom dị ka o kwere.

Ọ bụrụ na ị brewed a cat, jie ejiji nke ọma na nnọọ mmetụta ịhụnanya, ọ na-emesi gị mmekọahụ mma maka ndị na-abụghị mmekọahụ. Ndepụta na ígwè ọtụ - ekpughe banyere ihe nzuzo mbọhọ a dị obere ibe. Ma ọ bụrụ na ụmụ anụmanụ sụrụ ude gị, na nrọ nke mmekọahụ na masochism ọcha.

Miller's Dese

Rọrọ otú ụmụ anụmanụ rushes na ị na scratches, - na-atụ anya na nsogbu na-arụ ọrụ. Mmegide na anyaụfụ ọrụ ibe ga nnọọ ezighị-emetụta n'ihi na ọrụ gị. Onye na-agbalị ka blacken aha gị na-anapụ posts. Ọ bụrụ na ị na ụgbọala ọjọ cat, i nwere ike imeri nsogbu na n'ihu ike gị itie ke itie.

Ọ bụrụ na nnọkọ ahụ na-arahụ, unyi Kisa - na ọjọọ ozi ọma nke ọrịa nke hụrụ n'anya ma ọ bụ enyi. Anụmanụ tụgharịa si ụzọ gị - ọrịa ga ngwa ngwa hapụ na enyi ga-agbake.

A nwaanyị ahụ mara N'ụbọchị nke abụọ mma cat achụpụ ya deftly enịm netwọk. Onye ga na-agbalị iduhie unu ịnapụ onwunwe na ego. Kpachara anya na ịmụrụ anya, ugbu a, m ga-dịghị mkpa nkịtị uche na akọ na mberede mkpakọrịta nwoke na nwaanyị na dubious arọ.

David lof.

Ọdịdị nke anụ nke na-enye a nrọ a onyinye nke nghọta. Mgbe dị ụra, ị nwere ike n'enweghị obi gị nsinammuo na olu dị n'ime. Ọ nwekwara ike na-anọchi gị agụụ ime anwansi sayensị na ịta amoosu. Ị chọrọ anya ga-eme n'ọdịnihu ma na-agbalị mgbanwe ihe n'ebe ahụ. Ọ bara uru aghọta ihe niile dị ka a na-enwe ntụrụndụ na-adịghị mee ihe mgbaru ọsọ nke ndụ nile site na nke a.

Notradamus

Cat - onye nke ọjọ ọgwụ, ndị amoosu, home nkasi obi, jisie. Lee onye nnọchiteanya nke feline n'okporo ụzọ - ka ọdịdị nke a ukwuu, na nwoke maara ihe ná ndụ gị, bụ ndị ga-eme ka ị na-a otutu ihe ọmụma, echiche, echiche, na-ekpughe ndị anya a kpamkpam dị iche iche ụwa nke nsụhọ na ịbụ.

Evgey Tsvetkov

A nwaanyị ahụ a na-acha ọcha cat na nwunye ya ụtarị anaghị ekwe nkwa siri ike obi ụtọ ezinụlọ. Ụgha na ịgba ọchịchị mgba okpuru nwere ike akụ aka n'ụlọ gị. Ọ bụrụ na ndị cat a chụpụrụ, ọnwụnwa ga-uzo, ezinụlọ ga-anọgide na enyi na enyi na ike.

GỤKWUO