Gịnị nrọ nke adịkwa akpụkpọ ụkwụ maka Miller nrọ, Vanga, Freud, Tsvetkov

Anonim

Man bụ a nnọọ mwute ahụ. Ọ bụrụ na ị ga-achọ na-ahọrọ a ụkwụ ọtọ na aja n'ụsọ oké osimiri ma ọ bụ na-enweghị akpụkpọ ụkwụ na ndị mepere emepe na gburugburu ebe obibi na-agbanye, anyị, n'ezie, họrọ oké osimiri, ọ nwetara a oké ifufe nti mmetụta uche. Adịkwa akpụkpọ ụkwụ na nrọ ike-abụ dị iche iche. Gịnị ya nrọ ga-agwa, ma ama na nrọ ga-agwa.

N'akụkụ osimiri

Ma ọṅụ ebighị ebi ma ọ bụ mwute bụ enweghi ngwụcha

Akpụkpọ ụkwụ na-anọchi anya ndị inyom image, na ụkwụ anụ jikọtara nwoke ọcha. Loss nke akpụkpọ ụkwụ na-ejikọta ya na metụtara ezinụlọ: agbasa mmekọrịta, nkewa na hụrụ n'anya, Ise-okwu, ịgba ọchịchị mgba okpuru. A nti akukọ-isi ga-abụ ma ọ bụrụ na ị na-efu ndị ihe na-abụghị gị n'ezie na-aga ma ọ bụ ụlọ akwụkwọ ji agwụ.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

The ozi ọma na-echere ndị na-achọ ihe ochie ọnwụ, na hụrụ kpam kpam ọhụrụ na ndị mara mma akpụkpọ ụkwụ. Ọ dị mkpa ka na-echeta ahụmahụ mmetụta uche na a nrọ, nanị mgbe ahụ nkọwa ga-ezi ezi.

A ga-enwe a nkọwa ndị dị otú ahụ a ibé maka ndị ikom, ndị inyom, na-aṅa ntị na-ehi ụra Ọnọdụ, ọnọdụ na ebe.

Women na ụkwụ na-aga n'okporo ụzọ

Nwaanyị wardrobe enweghị ike chere enweghị mara mma na-egbuke egbuke n'ikiri ụkwụ akpụkpọ ụkwụ. Ma ọ bụrụ na wardrobe ụlọ nke otu nnukwu nha, mgbe ụfọdụ na ọ bụ oké ike iji chọta ezi ụzọ. Rọrọ na ha hụrụ, ọ na-ekwe nkwa ọhụrụ oge na ndụ gị.

Good n'ọnọdụ na-amalite ịhụ mmezu nke echiche, atụmatụ, ndusụk echefu nrọ. Ịgafe niile gara aga ọdịda, unu jupụtara ike na ume na-eke onwe gị na mma.

Si ike ọgwụgwụ, a di na nwunye nke akpụkpọ ụkwụ e wepụrụ na makpu on a shop n'ime ogige - nke a bụ a ndumodu nke a ogologo njem, nke bụ na o yiri ka ndị ha na ihe ngwọta nke na-arụ ọrụ okwu ma ọ bụ mmepe nke azụmahịa gị. N'otu oge ahụ, nkewa si ikwu ma ọ bụ onye a hụrụ n'anya na-atụ anya.

Girl enweghị akpụkpọ ụkwụ

Chọta akpụkpọ ụkwụ na a nrọ na eve nke ndị agha na nwunye na ndụ n'ezie - chọta a ikwere na a truce n'ime ezinụlọ. Ọ bụrụ na ị na-ahụghị ndị akpụkpọ ụkwụ, ọ pụtara na mmekọrịta gaa agbawa.

Ọ bụrụ na mmadụ hụrụ gị akpụkpọ ụkwụ na a ọha ejiji ụlọ na-enyere aka na-aga ahịa, a onye ga-egosi na i nwere ike n'ụzọ ziri ezi na-akpọ a pụrụ ịdabere na enyi.

A na-eto eto nwa agbọghọ na-na pụtara a na-akwado, na mberede ghọrọ a oyi n'oge mgbụsị akwụkwọ na-enweghị akpụkpọ ụkwụ - yikarịrị. Your nzukọ ga-apụ n'anya ngwa ngwa na ị ga-eme.

Otu di na nwaanyị ka nzuzu ọtọ ụkwụ tinyere ndị mepere emepe na n'okporo ámá egwu a ịgba alụkwaghịm na di ya na a na ngalaba nke ihe onwunwe.

Dị ka ikiri ụkwụ, "na-eche ka ikiri ụkwụ, ebe ibelata ya na post, a naghị ewepụ onyinye ma ọ bụ nchụpụ.

Zọpụta na ngosipụta na uwe mgbede na bsai - ọ na-ekwu banyere owu ọmụma na enweghị ntụkwasị obi gị. N'ihi ọdịdị kachasị mma, ndị anyị na ha na-akpafuru efu, ma ugbu a ị nweghị onye ga-akwado gị.

Kedu akpụkpọ ụkwụ anaghị atọ ụmụ nwoke

Ha hụrụ onwe ya n'ụkwụ gba ọtọ na-enwe nkwa dị iche iche, mkparita uka ma ọ bụ naanị ngwaọrụ maka ọrụ - ihe ịrịba ama a anaghị ekwe nkwa ọ bụla dị mma. Eleghị anya, ị ga-achọ ndị mmekọ ọhụrụ ma ọ bụ lelee ohere ọzọ gbasara ọrụ.

Ọ bụrụ na ha chọpụtara na ha bụ shọvel, - na ndụ n'ezie ga-emezu ihe mgbaru ọsọ ha ma ọ bụrụ na ị na-agba mbọ ụfọdụ, ịka nkà ike gị, ahụmịhe, ahụmịhe.

Akpụkpọ ụkwụ ochie ikpeazụ na-efe efe - ihe ego adịghị mma karịa enweghị ebe ọ bụla, dị njikere maka ihe ị na-agaghị akwụnye ndị mmadụ ụgwọ, a ga-etinyekwa ụlọ gị.

Akpu ara

Ezuru akpụkpọ ụkwụ na nrọ - na-atụ anya nsogbu nke ị ga-ata ụta. Omume gị bụ onye ọzọ na-ama ikpe.

Ha wepụrụ mpempe akwụkwọ na enweghị ike ị nweta ha - ị na-eche njem azụmahịa ma ọ bụ ụgbọ elu dị anya, n'ọnọdụ ọ bụla ọ ga-agbagha agwa gị na ibe gị nwanyị.

Ofdị ụfọdụ nke na-enweghị atụ nọgidere bsoya - n'eziokwu, ọ na-ese onyinyo ọrịa esemokwu na ụkọ nke ihe ọkụkụ. Ikekwe mmadụ na-achọ ịhapụ enweghị ọnọdụ.

Ọ bụrụ na nke a mere n'ihu ọtụtụ puku mmadụ na ebe ọha na eze - ọ na-egwu ya na ndụ zuru oke aha, asịrị na mkparịta ụka na-adịghị agwụ agwụ banyere gị.

Anyị na-atụfu akpụkpọ ụkwụ ahụ, na-agba ọsọ na ndị na-achụ ya, - Akwa dọrọ gị aka na ntị nke nwere ike ịbanye n'ụlọ gị, ikekwe ohi ohi, onye na-enweghị atụ.

Rọrọ nrọ ka akpụkpọ ụkwụ ndị a hụrụ n'anya furu efu - ohere ịghara ikwenye mmetụta ya, n'ihi na ị meburula onye mmegide.

N'elu mmiri nke Siam Peary, ha hụrụ ụdị shale na-egbuke egbuke - ọmarịcha ihe ịrịba ama, oge, ndị enyi, oriri na ọ na-eme mkpọtụ na-ekwe nkwa.

Ọ bụ ihe na-emerụ ahụ otu ha si agbaji otu boot, - o yikarịrị ka ọ baara gị ezigbo uru, ihe ị na-efu efu.

Enweghị akpụkpọ ụkwụ gị, Nna m ukwu. Onye edemede rọrọ nrọ

Vanga.

Ọnwụ akpụkpọ ụkwụ dabara adaba ma nwee mmasị na gị, pụtara na nsị nke ezi obi gị, ikpe obi ụtọ. N'ihi obere nsogbu, ọnya na-arụ ọrụ ị ga - enweta enweghị ntụkwasị obi, mmetụta nke enweghị uche na enweghị nkwekọ.

Na mberede na akpụkpọ ụkwụ na-okụrede, nke m ụlọ akwụkwọ ji agwụ me erughị ala, - nkwa ohere magburu onwe ya tụfuo niile ihe isi ike ndị na afọ ojuju na aga ndụ. Ugbu a ị na-na ụzọ ịga nke ọma na ọhụrụ n'elu.

Sigmund Freud

The ụkwụ n'ime akpọ ụkwụ ka madu na Mens malite na nwanyị. Na ihe nile nke e jikọtara ya na ọnwụ, na-ezu ohi nke akpụkpọ ụkwụ, na-egosi enweghị a nrọ nke mmekọrịta chiri anya na ndụ onwe onye n'ozuzu.

Miller's Dese

Ha hụrụ na a nrọ na anụ na-Mmetụta na ụkwụ anụ ebe a ga-abụ na otu sock, "ọ na-ekwe nkwa a ọtụtụ mkparịta ụka banyere gị, bụ ịda ogbenye na-agba asịrị. I nwere ike na-ata mock na ịkwa emo ọrụ ibe.

Loss nke Shtibletus kwere nkwa a dream ezinụlọ ọgba aghara na scandals. Na ekemende ọdịiche nke di mmekọahụ na owu ọmụma.

Onye furu efu, na ị hụrụ ya - m ga-a àmà a di na nwunye asịrị, nke ekele gị ga-enwe ike ịghọta ihe.

Onye jụrụ ka ị chọta onye ọzọ bụ akpụkpọ ụkwụ - anya ọ ga-aghọ a philanthropist nke a ọrụ ebere oru ngo ma ọ bụ nanị na-akụkụ na akara aka nke a onye, ​​ọ na-akwado ya na enyemaka ya.

Ha rụziri mmadụ bots ma nye onye nwe - nkwa ohere ewelite ikike, ekele gị mbụ echiche na ohere iji zere ihe isi ike ahụ.

Evgey Tsvetkov

Na-anọchi anya dị iche iche ịkọwa na akpụkpọ ụkwụ na ị na-jisiri ike ịhụ:

  • acha ọcha na agba - ka a truce na a hụrụ n'anya;
  • Ememme ma ọ bụ lacquer - mgbanwe ka mma;
  • New na ọcha - elu ntị gị abụghị nwoke;
  • Quality na ọnụ - anwu maka njem na osisi mba;
  • Agbamakwụkwọ - a nrọ amụma, ka ezinụlọ idyll.

GỤKWUO