Gịnị nrọ nke na-achọ si na windo maka na nrọ nke Miller, Freud, Tsvetkov, Longo

Anonim

Àgwà nke ọtụtụ ụmụ amaala na-adịghị na-eru windo nke ha ụlọ ukwuu enriches ndụ nke a ọchịchọ ịmata zooak, na dị nnọọ agafe Agafe. Mgbe a nkeji ole na ole tupu multi-storey ụlọ, na n'ihu gị anya ga-Flash a mpempe mmadụ ndụ. Ikiri window nrọ bụkwa bụghị ihe ọhụrụ. Gịnị bụ a dream, ga-kpaliri site nile na-na-iwu nrọ.

Na dum ìhè, adịghị anya azụ, izugbe nkọwa

Ikiri window - nnọọ atụ ụra. Nke a bụ, nke mbụ niile, ọchịchọ a ghọtakwuo ẹdude nsogbu, inweta azịza na-akwakọba ajụjụ ma ọ bụ hụ kpọmkwem ngwọta. Ndị dị otú ahụ a-iriba-ama ọzọ mgbe na-abịa na ndị bụ ndị ọnọdụ anaghị anabata ego na e nwere ụzọ maka onwe-mmezu.

Girl anya si na windo

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Window oghere nwere ike na-egosi openness ma ọ bụ closedness nke mkpụrụ obi, mara na omume na ebumnobi nke onye ahụ, ọnọdụ ndị gbara ya gburugburu ụwa. Nke a bụ a ụbụrụ search maka ụzọ ọpụpụ si na ọnọdụ, dị ka nke ọma dị ka ihe nnọchianya nke iche echiche agụụ na mmechuihu.

Icheta nkọwa na nke mmetụta uche dream agba, otu onye nwere ike ịkọwa n'ụzọ zuru ezu karị na kpọmkwem picture nke abalị ibé.

Mgbe a nwaanyị meghere ụzọ, ọ dịghị ihe na ịrị ya site na window

Ndị dị otú ahụ a nrọ a nwaanyị madu olileanya, mgbanwe na mmalite nke a ndụ ọhụrụ oge.

Watch, dị ka ị na-emeghe windo, ọ pụtara tufuo nne na nna na-elekọta ma ọ bụ ntọhapụ site na izi alụmdi. Ị na-adị njikere iru ndụ gị atụmatụ, ma ruo mgbe ị maara na ebe-amalite. Na-eche na ikuku na-aga na-emeghe oghere - bibie onye ọzọ mmetụta na ị bụ immensely. Ị bụ weaves a usoro nke ezi mgbanwe.

Mepee windo

Mechiri emechi window ohere na Kama - banyere gị ọnọdụ na-achọghị (oké ele) ma na a ọkachamara atụmatụ na na ndụ onwe onye. The unrealisticity gị ogologo oge n'obi na-eti nke onwe gị. Ikekwe oge gị nile na-aga na-ewelite ụmụ na ezinụlọ. Ma ọrụ nanị a lụ alụ bụ agaghịkwa adabara gị. Cheta: n'ebe nile e a ụzọ, n'ihi na nke a na e nwere a ụzọ.

Ọzọ nkọwa na-ekwu okwu nke ndi a hoputara, bụghị ziri ezi ndị na-enwe olileanya na ị na-pinned ya. Nke a ga-eme ka a mmetụta nke ịkparị, obi nkoropụ na enweghị olileanya na-asa ahụ.

Sit na windo na anya ala - aka ná ntị banyere ihe ize ndụ site na kasị ukwuu nzuzu, aja nke ị nwere ike ibu. Akpachapụghị anya na frivolity pụrụ ịkwụsị ndụ gị. Weghara na họrọ ụzọ ọzọ.

Contempted agbajikwa iko na etiti - madu gị onwe onye ma ọ bụ ezinụlọ ndakpọ olileanya na belling. Ikekwe ịgba ọchịchị mgba okpuru nke a na onye òtù ọlụlụ na ụdi esemokwu ga-eme ka ikpeazụ na a nso na ọnụ onye.

Na-achọ gburugburu na ndị ọzọ windo, agafe mmadụ n'ụlọ, na-ahụ ochie na unsightly ihe - na odida na oru ngo, nke ị na-arụ ọrụ ike na isi ike. I zuru ezu buru amụma, gbakọọ, na ugbu a bụ eziokwu na a na-chepụtara.

Na obi ndị mmadụ dịghị window

N'ihi na nwoke a na-ejikọta ya na ụzọ ọpụpụ na mmalite nke ihe. Na ụfọdụ ịkọwa, nke a na-ejikọta ya na ọmụmụ na ọnwụ.

Iji hụ na nnụnụ na-alụ ọgụ na window - a ọjọọ ịrịba ama na-egosi ya ọrịa ma ọ bụ onye ikwu ọrịa.

The openness nke ohere na ndochi nke ụlọ na-adị ọhụrụ ikuku na-ese onyinyo, yiri nne dịruru ná njọ, nanị ezi mgbanwe na mmalite nke ọhụrụ okirikiri.

Iji na-atụgharị uche otú onye gara na etiti si n'okporo ámá, - na-atụ anya ọma.

Ọ bụ na-emerụ, dị ka ị na-eguzo na onye ọzọ na-ugegbe nke ndị ọgaranya ụlọ, - na-atụghị anya ego mmefu metụtara mmefusị na aghụghọ nke ihe omume ihe atụ enyi ma ọ bụ onye òtù ọlụlụ. Asọmpi na-achọ gị zuru mbibi.

Broken iko na window oghere pụtara na gị-emetụta akparamàgwà mmadụ obi depletion, n'ụzọ ime mmụọ na-agụ, mmechuihu.

The anya nwaanyị silhouette n'azụ iko na-ese onyinyo nzukọ ya na a omimi ọbìa. A ụbọchị na-ekwe nkwa na-ihunanya na-atọ ụtọ.

Agwa nwanyị site na window - a ịrịba ama nke nghọtahie na nkera nke abụọ. Ị gaghị abịa a n'ozuzu ngwọta ma ọ bụ chọta a ikwere.

Mechiri emechi shutters - mgbochi idozi azụmahịa na okwu ego.

Chineke ga-enye, na windo ga-enye, nwebisiinka nrọ

Sigmund Freud

Watch window-esi anya si na onye òtù ọlụlụ na ndụ n'ezie. Your mmechi na-agbachi nkịtị egbochi kwekọrọ gị hụrụ n'anya. Na chiri anya plan, ị na-nnọọ na mgbanwe, unu enweghị romance na ịdị nro si ibe, ma unu adịghị ekpebi na-ekwu banyere ya, egwu nkwata mmekọahụ.

Ntule nke agbajikwa iko eku bụ ihe ọ bụla dị mma na ịhụnanya okirikiri na-ese onyinyo. Your mmekọrịta chiri anya na na nsọtụ nke ndedehe.

Miller's Dese

Ikiri window na nrọ na-tụgharịrị ka a ruo mgbe ebighị ebi ọgwụgwụ nke amamiihe olileanya, ndakpọ olileanya, na search maka eziokwu na asceticism, ihere si ụwa naa. Ọ dị gị, o yiri ka egbochi ihe ọjọọ nkume - ukwuu na-ejighị n'aka nsogbu nwere ike ime n'oge a.

Yuri Abono

Nlele nke ihe sitere na iko ahụ na-ekpuchi ahụ na-egosi enweghị nkwekọrịta gị. Ndụ gị na-agwụ ike na enweghị mmasị na enweghị mmasị na eziokwu ahụ bụ na ị ji obi gị niile kpọrọ ihe. Mmepe nke Àgwà ndị a ga-enyere gị aka izere iji gị na ebumnuche ha mee ihe.

Aka na windo

Nrọ ka esi ele anya na oghere ma gbanye ya site na windowsill, - na ndu n'ezie, juo inu okwu onye ozo, ihe ichoro n'onwe gi. Echiche dị mma dị mma, nke kachasị, ọ naghị afụ ụfụ, na-eleghara ndị ọzọ anya.

Iji hụ ihe windo ma na-anwa imeghe ya iji hapụ anwụrụ anwụrụ ọkụ, - Eji m ngwa ngwa iji kpochapụ omume ọjọọ na mmetụta ọjọọ.

David lof.

Nyochaa na Windows na ntụgharị uche hụ na ha na ndụ n'ezie na-egosi anyị otu ụwa ga-esi mee. O nwere ike ịbụ ihe ojoo ma ọ bụ na-eduhie eduhie, na-akụda mmụọ ma ọ bụ na-akụda mmụọ pụọ na nsogbu. Nwere ike igosipụta mmadụ ma ọ bụ ọnọdụ ha ga-achọ ịnọ ugbu a.

Ọ bụrụ na ọnọdụ dị n'akụkụ nke ọzọ nke windo bụ nke iro na nrọ, ọ bụ oge n'ezie iji merie ụjọ gị na ejighị n'aka echi. Uche dị otú a ka nwere ike ịpụta ịbụ onye ọka iwu nke ndụ na ihe na-abụghị nke okporo ụzọ.

Isiokwu nke ọhụụ ọhụụ nwere ike ịbụ mmalite nke akụkụ ụwa a n'ihe ndị ọzọ. Nke a nwere ike ime tupu ogologo ọrịa ma ọ bụ ihe ọghọm. Ihe osise dị otú a bụ nke a na-ahụkarị n'etiti ndị na-etinye aka na arụ ọrụ ma kwere na ikike karịrị nke mmadụ.

Evgey Tsvetkov

Dị ka ọtụtụ, onye ode akwụkwọ setịpụrụ ụdị nkọwapụta nke nrọ. Ikiri okporo uzo - ichere uzo, site n'okporo uzo - ochicho obi ha, izute mmadu ma obu ihe na - ato gi uto; Mepee, mepere windo - iwepụ ya; Cracks na iko - ọ dịghị mkpa ka ọ tọgbọ, nye aka, were ọnọdụ tinye ya.

GỤKWUO