Saty ịgba afa - chọpụta gị aka

Anonim

Saty ịgba afa bịara anyị na-ekpere arụsị n'oge ochie ndị Slav. E kweere na ndị ụyọkọ uninquisite oyi nke Sky bụ karịsịa, otú a Christmas osisi na baptism - kasị mma oge maka ịgba afa. Ka anyị kwuo banyere ihe ndị kasị ewu ewu na nkịtị omimi ememe.

Saty Fortune na-agwa

Akụkụ nke codniest gadas

The isi "lekwasịrị na-ege ntị" nke sinic mfep bụ eto eto na-alụghị nwaanyị na ụmụ agbọghọ ndị chọrọ iji chọpụta onye nnọọ kwadebere site eke na otú obi ụtọ na di na nwunye ga-abụ.

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

Ọzọkwa, ndị na-oge nke ọta gbalịrị ịchọpụta ụdị owuwe ihe ubi na ihe akara aka na-eche ha na-abịa afọ.

I nwere ike ikwu na uba na-agwa kpọrọ ihe, i nwere ike ịghọta ha dị ka aka ya dị ọcha nwa agbọghọ ntụrụndụ - dozie gị.

Ụzọ nke codic mfep

Na ugbu a ha ga-emikpu n'ime ụwa nke na-amaghị na omimi ihe na-agwa banyere ihe ndị kasị ochie diviences, nke a ụbọchị bụ na ina.

Saty ịgba afa - chọpụta gị aka 7488_2

Persing na-agwa Valencoma

Ihe kacha ụzọ. The kpara na wardrobe nke oge a girl ghara hụrụ, ma ọ bụghị nsogbu - iji buut ma ọ bụ akpụkpọ ụkwụ.

Ihe niile ị chọrọ ime bụ otutu akpụkpọ ụkwụ n'okporo ụzọ na-ahụ ihe n'akụkụ ga-egosi na bellenka sock. Si n'akụkụ nke ọzọ na ga-abịa gị kara aka.

Pertene na-agwa okwu na enyo

Nke a anwansi ememe ga-rụrụ na ọchịchịrị oge. Ị ga mkpa a nnukwu ọcha mirror na kandụl. Ọ dị mma iji wax: mere si eke eke ihe onwunwe, ha nwere a dị ike ike.

The nwa agbọghọ na-chọrọ ịhụ ya n'ọdịnihu-alụ nwanyị ọhụrụ ga-etinye mirror n'ime ụlọ, gbanyụọ ìhè na-amụnye kandụl. Mgbe ahụ mkpa ka ị na-anọdụ ala na a mirror elu ma na-agbalị na-ahụ echiche nke ọdịdị gị narrowed.

The kacha adabara nkeji oge maka ịgba afa na mirror - si 12 na 1 n'abalị.

Group ịgba afa

A ezi ụzọ na-anakọta a enyi nke girlfriends na-emikpu onwe gị na kpokọtara ikuku nke ogbe nke ịjụ ndị mmụọ ase onye ọ bụla ọnụ. Nke a anwansi ememe ga-enyere iji chọpụta onye na ihe iji ga-alụ.

The ịgba afa bụ nnọọ mfe - ọ bụla n'ime ụmụ agbọghọ ga-a anụnụ na set ọkụ ya. Ma lee onye na eri ga-akpọ ngwa ngwa, ọ ga-aga n'okpuru okpueze nke mbụ.

Ọ na-eme na ọkụ na-aga fọrọ nke nta ozugbo. Nke a na-akụda ịrịba ama bụ a girl onye na eri bụ nwuchapu, ma eleghị anya iji ghara onye nwunye ọhụrụ na niile mgbe.

Saty ịgba afa na mgbanaka

Nke a anwansi ememe adabara, kama, n'ihi na ndị lụrụ di na ka nwanyị dị ime. N'ihi na ọ na-enyere aka ịmụta n'ala nke ga-eme n'ọdịnihu nwa.

N'ihi anwansi manipulations, a nnukwu efere ya na mmiri na a mgbanaka agbamakwụkwọ nke a girl na-eji. The mma a ga-kwụsịtụrụ na a mkpa anụnụ na-amalite were were hapụ idenye na n'elu mmiri. Ọ bụrụ na ọ na-amalite achịkwa site n'otu akụkụ gaa n'akụkụ, nwa okoro a ga-amụ, na ọ bụrụ na ọ twists, nwa agbọghọ ahụ.

Saty ịgba afa - chọpụta gị aka 7488_3

A ofu mgbanaka na-egosi na n'oge na-adịghị na replenishment adịghị ga-echere.

Book Catiful afa

A nnọọ mfe version ase n'ihi na nke akwụkwọ ga-mkpa. Ọ kasị mma iji nkà ọrụ, na akwụkwọ ndị mmụọ ọdịnaya ga-ekwesị ekwesị.

The girl ga-anọkwasị, zuru ike, na-etinye aka ekpe na obi, nri - na akwụkwọ. Mechie anya gị na uche na-ajụ ya ajụjụ. Mgbe ahụ mkpa ka ị na-ekpughe na akwụkwọ na ihe ọ bụla na peeji nke na atigade ka duba gị mkpịsị aka n'ime akara. Dere na ga-aza ajụjụ. Ọ bụrụ na e a nzuzu, gbalịa idozi zoro ihe amụma - azịza ya bụ bụghị ìhè mgbe nile.

Fortune Ẹma ẹwet na a ọchịchọ (ga-emezu / ga-abịa)

Ndị dị otú ahụ a ịgba afa ga-egboro ụmụ agbọghọ ndị na-enwe anu ulo. Best niile, ma ọ bụrụ na ọ bụ a cat (bụghị a cat, ya bụ a cat).

Gaa na ụlọ na-eme ka a ọchịchọ, mgbe ahụ, ewepu anụmanụ. Lee anya nke ọma: ma ọ bụrụ na N'ụbọchị nke abụọ Pita mere nzọụkwụ mbụ na n'aka ekpe ubọk, ime ga-atụgharị, ọ bụrụ na nri - Ewoo, ọ dịghị.

Gịnị na-echere a ezinụlọ a afọ

Nke a bụ a soda-ase maka ndị lụrụ di ma ọ bụ ụmụ agbọghọ na ịhụnanya mmekọrịta. The anwansi ememe aka ịmụta otú ịzụlite mmekọrịta ofụri isua.

Ọ dị mkpa ka na-anụ ihe na-eme na ndị agbata obi. Ọ bụrụ na ihe niile na-eji nwayọọ na nwayọọ, mgbe ahụ, a ga-enweghị Ise-okwu gị ụzọ. Ọ bụrụ na ị na-anụ mkpọtụ, ọ bụ uru nchere maka ọgba aghara scandals na nsogbu ezinụlọ.

Pertune na-agwa Luk

Nke a bụkwa a otu mmụọ ase na-alụbeghị nwanyị na ụmụ agbọghọ. Onye ọ bụla nke girlfriends ga-na bọlbụ ma dee ha mkpịrịsị na akwukwo nri. Mgbe ahụ eyịm na-ma kụrụ n'ala, ma ọ bụ dọba n'ime mmiri.

Ekiri mgbe osisi amalite asiaha. Onye bọlbụ ga-enye mbụ ahụ na-epulite, nwa agbọghọ na-etinye na mgbanaka agbamakwụkwọ mbụ. Ọ bụrụ na ihe oriri na-agbagharị ma na-adịghị na-epu ome mgbe niile, na-esi nri ya nwe ochie ngwaọrụ.

Iwu nke codic mfep

Nkesa na shints bụ a dum anwansi ememe pụrụ iche ike. Dị ka oge ochie kweere, a iche iche ihe ọjọ a nyere aka chọpụta ọdịnihu. Ya mere, ọ dị mkpa ka ọ ghara iwe, ma, on Kama nke ahụ, ọ na-ahụ kwuru na ọ bụ iji mee ka nsogbu.

Iji mee nke a, ị ga-eso ndị na-esonụ iwu:

  • Maa naanị na ọchịchịrị ụbọchị. Best of niile - ke etiti abalị. Ọ bụ mgbe ahụ ọchịchịrị agha kulie na na-na a ọma na ọnọdụ nke Spirit.
  • N'ime ụlọ ebe a ga-eme ụdị anwansi anwansi, ọ ga-agba ọchịchịrị ma dịkwa jụụ. Dị ka isi iyi ọkụ, jiri kandụl. Talk na ntakwu, na-ekiri ndị nkịtị.
  • Emegbula. Otu onye dị iche iche bụ otu ajụjụ ịchọrọ iji nweta azịza. Achọla otu abalị iji nwalee ememe niile ama ama.
  • Na njedebe nke ịgba afa, daalụ maka enyemaka. A ga-eji obi eziokwu mee ya na obi dị ọcha.
  • Na-eche naanị na ebumnuche dị mma, anaghị achọ ihe ndị nwere ike imerụ mmadụ ahụ, ma ọ bụghị ihe niile nwere ike ime ka ị ghara imegide gị.

Ọbụna ozi ndị ọzọ gbasara onye Sasatian dị na vidiyo:

GỤKWUO