Sneake na apple n'ụlọ

Anonim

Otu n'ime ihe ndị kasị ememe iji ịchụkwudo a ịhụnanya longguard, bụ ihe pụta ụwa. Ka oge na-immemorial, ọ aka inweta uche nke onye a hụrụ n'anya, na-enweta ya na ọnọdụ na omume mmetụta. Interest na infrauna emeghị n'efu taa.

Sneake na apple n'ụlọ 7959_1

Ikekwe, ihe kasị ewu ewu na dịgasị iche iche nke ịhụnanya a ememe bụ ihe pụta ụwa na ihe apple. M na-ajụkarị na-akụziri m ka nwere ihe implace na apple n'ụlọ, na ndị dị otú ahụ na-arịọ na-akasị n'ihu ndị inyom na ụmụ agbọghọ. N'ihi nke a, m kpebiri na m na-ekwusi okwu isiokwu a n'isiokwu a. Soul na apple bụ otu n'ime ndị kacha na kasị oké ọnụ, ma ọ dịghị obere irè kpokọtara ememe karịa na kpatara ya ama. Nke a ịhụnanya rite nwere ya Usoro, ya e ji mara atụmatụ, na n'ihu na-eme ya onwe gị, ọ dị gị mkpa ka ọ dịkarịa ala nwere a n'ozuzu echiche nke ememe.

Snower na apple: Akụkụ nke rite

Chọpụta ihe na-echere gị taa - horoscope maka taa maka akara Zodiac niile

Site na ọtụtụ ndị debanyere arịrịọ, anyị kwadebere ngwa horoscope maka ekwentị. Amụma ga-abịa maka ihe ịrịba ama Zodiac gị kwa ụtụtụ - ọ gaghị ekwe omume ịghara ịpụ!

Nbudata n'efu: horoscope maka ụbọchị ọ bụla 2020 (dịnụ gam akporo)

M n'aka na ọ bụghị mmadụ niile nwere ike ịza ajụjụ nke mere na a ememe maka ịhụnanya mmasị e nyere ihe apple, na bụghị ihe ọ bụla ndị ọzọ na mkpụrụ. The azịza dị mfe: na-apple a na-ewere na nkpuru nke ịhụnanya, a ọnwụnwa akara (echeta Adam na Iv). Ịhụnanya n'ememe na òkè nke a na mkpụrụ osisi na-mara ihe a kpọrọ mmadụ site n'ihe ndị kasị ochie.

The ọrụ na-etinye na ihe apple si mma bụ na-akpọ a ịhụnanya agụụ gị họọrọ ma ọ bụ a họọrọ. The rite emetụta ike ubi nke aja, nwere mmetụta na nsụhọ na uche na-eduga mgbanwe omume. Iji chọpụta na mmadụ bụ onye n'okpuru edinam nke apple na ihe apple, ị pụrụ ịgbaso ndị na-esonụ ama:

  • Strong melancholy: aja na-amalite ịbụ ọnwụ ọnwụ, mischievously afiak okpu nditọ, ọ dịghị ihe na-amasị.
  • Loss nke agụụ.
  • Ọchịchọ nke ịbụ naanị na otu onye - ahịa nke bonuses.
  • Fọdụrụ site na gburugburu ụwa: The aja ewe pedestal naanị ndị ahịa nke rite, ihe niile na ihe niile na-agba ya gburugburu ma ọ bụ ya na-akwụsị ihe ọ bụla ọ pụtara.
  • Akawanye njọ nke ọdịmma: ememe amalite na-eme ihe, na-emetụta, na mbụ, ahụ ike nke ya aja. Ndị na-ike ọgụ nwere ike lethargy na ike ọgwụgwụ.

Sneake na apple n'ụlọ 7959_2

Soul na apple nwere ọtụtụ iche: na ụfọdụ n'ime ha kwesịrị ekwesị n'ihi na ndị ahụ mgbe na aja na ndị ahịa ndị na-ama na mmekọahụ, ndị ọzọ - mgbe mmekọrịta na-na na-zubere site na ndị ahịa. Iji oke nke chọrọ rite, ọ dị mkpa na-ọma na na na o doro anya na soro ntuziaka nke bonuses.

Olee otú ịhọrọ ihe apple maka ememe?

Họrọ na uche bụghị naanị rite ya onwe ya, ma ya àgwà bụ isi bụ otu ihe apple.
  • N'ihi na onye ọ bụla na ememe, ihe apple adabara si a osisi, adọwa anya n'onwe ya, na ọ na-impregnated na ndụ ike, nke pụtara na n'ihi na ájá ga-ngwa ngwa na akpọ.
  • Ụfọdụ ndị ji na apple na-ekwe na mkpụrụ osisi a na-zụta ke ahịa, mkpụrụ uloanumaanu ma ọ bụ ụlọ ahịa. Ọ na-adịkarị na-niile kenyere na ntuziaka.
  • Họrọ kpọmkwem nwa ebu n'afọ na gị onwe gị ga na-amasị na-eme ka ọchịchọ na-eri ya. The apple ga-abụ ihe kasị kemmiri ihe,-acha ọbara ọbara na ndị mara mma. Nye mmasị nnukwu mkpụrụ - ọrụ mfe na ha.
  • Na ọ bụrụ na-adịghị-suns na adịghị ewepụ isi, ma ọ bụrụ na nke a bụ ọnọdụ nke uzuzu uzuzu onwe ya.
  • Ọ bụrụ na ya tụgharịa na apple bụ Chervivo ma ọ bụ rere ure, na-etinye na ememe n'ihi na otu onye ma ọ bụ izu abụọ. The mebiri emebi apple e jidere 3 ugboro na a n'usoro - nke a bụ ihe ịrịba ama na ọ bụ oge rụchaa na idomo, kachasi eme nke na-ahazi megide.

Ọ dịghị ihe na-ewe oké iwe. Ga n'ihu na-emezu rite nanị mgbe ị ga-adị njikere maka ya, anyị na-eche banyere ihe nile na-emegide ya - ka anwansi ọ gaghị ekwe omume na-atụgharị na-abaghị uru, ọ na-adịghị anabata a frivolous mmekọrịta. Jiri sprinkler naanị na mkpa ikpe.

Olee otú onwe ha ka a nri na ihe apple?

Method nọmba 1 - Simple Snower na Apple

Usoro a bụ onye nke mfe. Na-ebu ya, ị ga-mkpa a nnukwu-acha ọbara ọbara apple, na ọ bụchaghị si n'ogige - ya nwere ike zụta na na ụlọ ahịa. Ememe na-ẹkenịmde n'etiti abalị, ọ na-achọsi ike maka a na-eto eto ọnwa.

Lee na apple na-agbalị iche atụmatụ nke gị họpụtara. Mgbe ị jikwaa recreate a Eserese nke onye ị hụrụ n'anya na gị pụrụ ichetụ n'echiche, na-agụ ndị na-esonụ ibé:

"Olee otú akọrọ ga-apple na unu, Chineke ohu (Họọrọ aha), Ka anyị na-gbụrụ m. Amen ".

Supee agụ 7 ugboro, mgbe ahụ, na-etinye ihe apple na a saucer ma ọ bụ a efere na ebe dị otú ahụ a ebe kpọmkwem anyanwụ ụzarị ga-ada na ya (na windo, n'ihi na ihe atụ). Ọ bụ ekwesighi ka mmadụ na-ahụ ya. Mmetụta nke ememe ga-egosi na a izu ole na ole.

Method nọmba 2 - Souce na Red Apple

Sneake na apple n'ụlọ 7959_3

Ọrụ nke a bụ ihe kpatara ya bụ ime ka agụụ na-agụsi gị ụtọ. A na-eji akwụkwọ a na-acha ọbara ọbara mee ememe a. Ọ dị mkpa iji dọpụta ya n'ogige ahụ, n'oge chi ọbụbọ. Kwadebe kandụl 2 na ezé ezé abụọ. Mee ka fesaa n'etiti abalị, na-agbanye isi mmalite nke ọkụ ọkụ.

Nọdụ ala na tebụl, gbaa kandụl, lee anya na apple ma na-eche ihe oyiyi nke onye ị họọrọ. Nyere uche gị na nrọ gị: Gị na ndị ị hụrụ n'anya nọ, ị na-emeju ụdị obi ụtọ (nlele na-akwalite ọrụ nke esta). Ekem kezipu ya na apụl na-acha uhie uhie na ebe abụọ (n'akụkụ abụọ), na-agụ izu ụka:

"Ka ọ na-eme ka apụl na-acha ọbara ọbara na ohu Chineke (Aha ahọrọ) Warnder ma kpọọ m nkụ, ọ bụ ohu Chineke (nke aka) . Yabụ na ọ bụ! Amen! "

Mgbe emechara onye tozuru oke, hapụkwa apụl ebe ụzarị nke ọdịda anyanwụ dara. Ọ ga-abụ ihe a ga-eme ka ọ pụta ìhè ozugbo iji nweta nsonaazụ siri ike, ọ ga-ewe oge.

GỤKWUO