Numerologi av penger: hvordan det fungerer hva slags rikdomskode

Anonim

Numerologi av penger er området i magi som studerer energien til tallene og hvordan de påvirker den økonomiske posisjonen til personen. Hvis du drømmer om å åpne kontantstrømmen din og finne ut hvilke økonomiske data du har fra fødselen - les neste artikkel.

På forespørsel har vi utarbeidet en søknad "Numerologi" for en smarttelefon.

Søknaden vet hvordan du sender ditt personlige antall dager hver dag.

I det samlet vi de viktigste numerologiske beregningene med detaljert dekoding.

Last ned gratis:

Numerologi av penger: hvordan det fungerer hva slags rikdomskode 1550_1
Numerologi av penger: hvordan det fungerer hva slags rikdomskode 1550_2

Numerologi av penger - hvordan det fungerer

Opprinnelsen til monetære numerologi

Finansiell numerologi var populær i fjerne tider. Så om de mystiske egenskapene til tallene skrev de gamle pythagoreanene, og den berømte Galileo Galilli sa i det hele tatt at Herren Gud skrev universet av tallene. Matematikk gjør at du kan beregne alt som skjer i universet, ikke forgjeves, det var basert på alle andre vitenskapelige øvelser.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Derfor bør alle som drømmer om å leve i økonomisk overflod, finne ut deres gode pengernummer, og også ikke å glemme reglene for sirkulasjon av regninger.

Hvordan håndtere penger slik at de ikke er fornærmet av deg?

Det er litt kjent å kjenne din økonomiske kode av rikdom - for en start må du gi penger på grunn av pengene. Jeg anbefaler at du lytter til følgende enkle regler:

  • Det er uakseptabelt at i nærvær av skitne, ødelagte eller husket sedler - pengene Egregor vil definitivt ikke like det. Derfor, alltid bli kvitt lignende regninger, forlater bare den vakreste, nye og rene.
  • Pengelagring er en lommebok, ikke andre enheter.
  • Hvis du planlegger et nytt prosjekt, er det noen monetære bidrag å bruke nye regninger. Og den gamle skal bruke penger på innenlandske utgifter.
  • Ideelt sett er det bedre å ikke tenke på penger. Men hvis du måtte gjøre dette, så gi minimum antall sedler (for eksempel en regning i tusen rubler, og ikke ti per hundre).
  • Skal du utføre en magisk ritual for å tiltrekke seg penger? Gjør det på kvelden fredager når solen går.
  • Det er bedre å ikke vurdere økonomien om kvelden, flyttet denne leksjonen for morgentid.
  • Du kan ikke drømme om å ha mye penger. Tenk på de tingene eller følelsene du vil bruke dem, fordi pengene selv ikke er et mål, men et middel til å oppnå bestemte mål.

Regler for å tiltrekke penger i deres liv

Metode for å tiltrekke penger

Hvis du vil forbedre rikdommen din, bruk disse anbefalingene:
  • Ikke spør universet for å sende deg mer penger - be om spesifikke ønsker ved hjelp av disse pengene.
  • Ikke vær grådig, ikke vær skadelig for gaver til slektninger og kjære, og også regelmessig engasjere seg i veldedighet. Det er nødvendig å regelmessig gi 10% av inntektene på gode mål, så vil pengetrakten og økonomien aldri bli oversatt rundt deg.
  • Men ikke spredt med penger til venstre - tilbringe det du virkelig trenger, og ikke for alt.

Numeriske kontantkoder

Nå foreslår jeg å finne ut din personlige rikdomskode med en enkel matematisk beregning. Den bruker navnet og datoen for utseende. Så fortsett.

Fødselsdato: 25. Vi bretter alle tallene: 2 + 5 = 7.

Ta nå navnet og overfør det til en numerisk kombinasjon ved å bruke følgende tegn.

Bord for å oversette tall i bokstavene

Vi får:

M (5) + A (1) + P (9) + og (1) + H (6) + A (1) = 23.

Vi reduserer verdien til unikt: 2 + 3 = 5.

Og legg nå antall navn på antall fødsel: 7 + 5 = 12

Igjen reduserer vi til unikt: 1 + 2 = 3.

Som et resultat mottok de en personlig finansiell kode Troika.

Vær oppmerksom på at hvis du kom ut av tallene 11 eller 22 - trenger de ikke å bli redusert til entydig, permisjon som det er, og i dekoding tallene vil finne sin mening.

Hvordan dechiffrere din rikdomskode?

Nummer 1. Symboliserer begynnelsen. Sant, enheten lover ikke fabelaktig rikdom til sine eiere. For økonomi å være i tilstrekkelige mengder, vennligst kontakt dem veldig ansvarlig. Under ingen omstendigheter imponerer i eventyrlystne eller risikable investeringer.

Ikke håper at penger fra himmelen faller på hodet, fordi på grunn av denne holdningen til å finansiere risikerer du bare toleranse.

Din vei til penger ligger i omhyggelig arbeid, besparelser og lytter til rike menneskers råd.

Nummer 2. Fra en posisjon er to ganger komponenten i de åtte, derfor må det tiltrekke seg fortjeneste. Og på den andre er det også forbundet med deceptions. Følgelig må det nøye følge deres økonomi. Det er umulig å foreta investeringer eller stole på pengene til de som du ikke føler seg selvsikkerhet på. Kontroller alltid informasjonen gjentatte ganger hvis materialet ditt velvære er på hesteryggen.

Nummer 3. . Lover å gjøre sin eier økonomisk vellykket. Suksessen vil favorisere i noen pengehendelser. Uansett hva du gjør - rikdom vil sikkert komme til deg, det eneste unntaket er fullt av ledighet når en person passivt venter på nåde over. Den lykkelige fargen på Troika er rød, så det er verdt å kjøpe en stilig rød lommebok, og penger vil alltid bli funnet i den.

Nummer 4. Symboliserer stabilitet. Fjerdholderen øker ikke alltid det gode, men presenterer dem nøyaktig. Talisman Numbers 4 regnes som en ring. De svake gulvrepresentanter bærer ofte slike smykker, henholdsvis for dem de fire mer akseptable. Og den sterke gulvet med finansiell kode 4 er vanligvis heldig i penger etter ekteskapet - Tross alt begynner de å ha på seg pengene mascot.

Nummer 5. . Fem siffer har en kraftig energi, men veldig ikke-permanent. Det vil positivt påvirke livene til de menneskene som raskt kan ta avgjørelser, aldri tvilsomt. Aldri konkludere med alvorlige kontrakter og ikke bestemme noe om du er i depresjon.

Nummer 6. . Forbinder med balansen mellom materiale og åndelig. Derfor, hvis du lidenskapelig drømmer om en økning i kapitalen - først svinge veien i andre områder av livet. Deretter begynner økonomien å virke som sopp etter regnet. Din lykkelige monetære farge er blå.

Nummer 7. . Syv er ikke et kontantnummer. Men likevel, likevel rette din økonomiske situasjon, hvis du kjenner noen ukompliserte regler. Først, lær å oppriktig elske penger og behandle dem nøye (for å hjelpe rådene gitt i begynnelsen av artikkelen). Deretter lærer anbefalinger av vellykkede personligheter, ikke praksis gambling, ikke avlet gjeld, fordi fattigdomens kraft er tiltrukket.

Nummer 8. . Symboliserer uendelig og rikdom, et kontinuerlig kontantstrømskilt. Du er veldig heldig hvis det er ditt postnummer. Du bør imidlertid ikke la situasjonen på en selvskudd, fordi pengene Egregor er veldig lunefull. Konkurrent avhende dine fordeler: Sett dem i virksomheten, gjør rimelige utgifter, da vil regningene begynne å komme til deg i mange ganger økte mengder.

8 - Symbol for uendelig og penger

Nummer 9. . Det er et nøytralt siffer - lover ikke Golden Mountains, men symboliserer heller ikke dårlig liv. Eieren av de ni vil motta midler nøyaktig for deres behov. Ja, og at hvis en person ikke begynner å falle i depresjon, og vil alltid være i positivt humør.

Numbers 11 og 22 . Dette er spesielle tall, så du må kjenne deres mening. Hvis du har nummeret elleve eller tjuefem som følge av beregningene - er det viktig å finne din hensikt i dette livet, samt å praktisere åndelig utvikling. Først da vil situasjonen med penger være gode.

Vurder tallene individuelt:

Nummer 11. . Dette er ikke økonomisk verdi. I de fleste tilfeller mottar eierne materielle fordeler bare til den andre delen av livet. Men bare når den enkelte tar med alle oppgavene som er tildelt ham og støtter nært forhold til sin sjel.

Nummer 22. . Her tvert imot er energien til stor rikdom kryptert. Men igjen, slik at den går i livet. Du må først lære å kontrollere ditt kraftige potensial og utføre et livsdestinasjon. Ellers, ikke bare med penger vil det være problemer, men også med andre områder av livet.

Nå vet du hva du kan forvente i økonomisk liv. Til slutt, bla gjennom den tematiske videoen:

Les mer