Armbånd på håndleddet i Chiromantia: Beskrivelse og mening

Anonim

I chiromantia, er det betalt til viktigheten ikke bare til de viktigste linjer på håndflaten av håndflaten, men sekundært. For eksempel er armbånd på håndleddet betraktes i detalj. De er også kalt rosetter. Hva gjør armbåndene på håndleddet i Chiromantia? Vurdere i detalj alle de eksisterende verdiene.

Armbånd på håndleddet på chiromantia

Linjer på håndleddet

I Hiromantia linje på håndledd, er ytterligere informasjon om den menneskeliv utføres, er en fortsettelse av hovedlinjen av livet. Hvert armbånd er beregnet av en periode på 25 år. Hvis det er 4 rosetter på hendene, betyr det en lang levetid lang levetid. Også på linjene på håndleddene, kan du identifisere kvaliteten på livet til en person - hva skjebnen det er bestemt.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Hvis linjene er tydelig beskrevet, vil det menneskelige livet være velstående, vil sykdommen være en del av festen. Vurder også hver linje for seg:

  • De første snakker om helse og faglige aktiviteter;
  • Det andre indikerer materiale sfære;
  • Den tredje vil fortelle om kjærlighetsforhold.

Vurdere verdien av håndleddet armbånd separat.

Første linje

Det er på bunnen av håndflaten. Hva er meningen med den første linjen på håndleddet i chiromantia? Hvis linjen er nøyaktig motsatte, betyr det at alt vil bli bra i næringslivet og innen helse. Rales og kryss av linjen med små streker, samt tortur snakke om problemer på dette området. En person vil jobbe hardt for å trekke seg etter mat. Arbeid er sannsynlig å være relatert til fysisk arbeid.

Hvis kvinner på denne linjen har en fold i form av buen, betyr det at de forventer tung fødsel. I de gamle jenter med slike buer på armbåndet, var de ikke så på, fordi det var en trofast tegn på døden fra fødsel. Og hva gjør en lignende bue på håndleddet til en mann? Dette er en trofast tegn på infertilitet - så godkjenner Hiromantia.

Islands på denne linjen i en kvinnes betegne infertilitet. Hvis øyene er plassert på begge hender, problemene med ufruktbarhet er genetisk. Øya på den ene siden er Polwy, med hjelp av moderne medisin du kan fikse mye. Oslands på to hender er en mer alvorlig problem, men det bør ikke senkes.

Hva betegner omrisset av linjen av leddene i kjeden? Hvis den første rosett på hånden ser ut som en kjede, så det forventer et hardt liv, full av omsorg for fôring og rabbel brød. Hvis linjene er flat og stiger opp, betyr det at en person venter rikdom.

Armbånd på hånden av chiromantia

Andre linje

Den andre armbånd utpeker materiell rikdom. Følgelig, hvis du ser armbåndet pause, betyr det at det ikke kan være snakk om noe. En person vil gjøre en maksimal innsats, men det vil ikke være i stand til å flykte fra kjeden av økonomiske problemer og gjeld.

Hvis armbåndet uten pauser, men ser ut som lenker kjeder, denne personen har penger til å strømme gjennom fingrene. Det kan også være et tegn på en tilhenger av en økonomisk eventyr, en spiller eller bare en amatør risiko. En person kan bli en regulatorisk kasino eller spille kort for pengene. Uansett hvor mye han har vunnet, vil alt gå som sjokk.

Hvis andre armbåndet ble avslørt, betyr det en lykkelig alderdom - respekt og materiell velferd. Et godt tegn er en trekant på armbånd - dette er et symbol på økonomisk suksess, for å få en arv eller store materielle goder.

tredje linje

Dersom armbånd ser glatt og klart definert, en person venter sterk gjensidig kjærlighet. Som regel vil det være den eneste ekteskap for livet, selv om det kan være unntak. Hvordan finne ut hvor gammel en person kommer inn i ekteskap union? Dette vil fortelle om avstanden mellom den andre og den tredje armbånd - bredere, den senere ekteskap.

Også på den tredje armbånd kan du vurdere flere tegn:

  • punkter snakk om separasjon;
  • innhegninger - om å bryte relasjoner;
  • Krysser - om tap av kjære;
  • Trekanter - et symbol på et lykkelig forhold.

Linjer på håndleddet - det vil si

fjerde linje

Hvis du har en annen linje på hånden, med unntak av de tre viktigste tingene, så er det et langt liv å leve. Dette er et symbol på lang-lever. Kan jeg se denne linjen hos unge mennesker? Nei, det er manifestert bare etter tretti år.

Så, armbåndene på hånden av Chiromantia anser både hoved med palme linjer. Nå kan du uavhengig bestemme din skjebne, vurderer nøye håndledd.

Les mer