Hvordan endre livet til det bedre: Tips og anbefalinger

Anonim

Mange mennesker passer ikke til dem nåtid, men de bruker ikke en jevn konto av enhver innsats for å endre situasjonen. Kanskje fordi de ikke vet hvor de skal begynne. Hvis du også er interessert i spørsmålet: "Hvordan forandre livet til det bedre?", Men du er i forvirring, jeg foreslår å lese følgende materiale, hvor du finner tips om å forbedre virkeligheten din.

Hvordan endre livet til det bedre

Hvordan endre livet ditt til det bedre: 10 anbefalinger

De vil hjelpe deg å forstå, i hvilken retning å flytte.

Anbefaling 1. Finn deg selv

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Hver av oss kommer til denne verden med sine medfødte evner, predisposisjoner, talenter. Alle har sin hensikt: Noen har denne opplæringen av andre mennesker, noen har kreativitet, skriving, matlaging, musikk, medisin ... Vesma-alternativer.

Problemet er at mange mennesker ikke kjenner deres destinasjon, forstår ikke hvorfor de lever, hva de skal gjøre. På grunn av det de føler seg dypt ulykkelig, urealisert, trekker ulovlig arbeid ut alle kreftene og gir ingen tilfredshet ...

Derfor, hvis du spesifiserer et spørsmål: "Hvordan endre livet til det bedre, hvor du skal begynne?" Begynn å finne deg selv. Utføre destinasjonen, vil du føle glede, glede, lykke, så hver dag i livet vil begynne å leve ikke ormløst og tomt, men med fordel for deg selv og for verden.

Anbefaling 2. Lær å elske og akseptere deg selv

Alle mennesker har både deres fordeler og ulemper, svakheter som krever spesiell oppmerksomhet. Dessverre er ingen perfekt. Men forskjellen er at noen mennesker, som kjenner om sine ulemper, tar dem og elsker seg selv, mens andre stadig blir plaget av den indre kritikken, selvvaksinering, sammenligner seg med andre ikke i deres favør.

Som et resultat er det en følelse av dyp misnøye med livet, selvtillit, motivasjon til ytterligere handlinger og endringer går tapt.

Forstå riktig - det handler ikke om å hengi dine egne svakheter, nei, med dem, selvfølgelig, det er nødvendig å jobbe. Men det er ting som forblir uendret alt liv - for eksempel ditt temperament, psykotype. Og de er viktige for å lære å ta, elske og respektere deres individualitet. Uten kjærlighet og adopsjon er det umulig å bevege seg frem og positive endringer i livet.

Anbefaling 3. Endre dårlige vaner

Vi ser oss alle noe som negativt påvirker helse, velvære, hemmer vekst, og som et resultat forhindrer suksess. Livet består av småbiter - det sies i et populært ordtak, og det er virkelig sant. Og det består av våre vaner.

Og hver dårlig vane har konsekvenser. Spis mye søt daglig - forverre stoffskiftet, risikere å tjene diabetes og få ekstra kilo. De reiste seg en time senere - hadde ikke tid til å gjøre noe viktig, flyttet den til i morgen. Ok, hvis det er et enkelt tilfelle, men når er det systematisk? Resultatet er åpenbart.

Og hvis du forteller deg selv: "Jeg vil endre livet mitt!", Men samtidig endrer du ikke gamle vaner - du fortsetter å "svømme nedstrøms". Ja, det er ikke lett å endre vanene som har forankret seg i løpet av årene og tiårene. Her vil det være nødvendig å bruke all kraften til viljen, for å vise selvdisiplinen.

For at denne prosessen skal være mindre smertefull - start med faset, ikke skarpe endringer. For eksempel, ikke utelukke den søte av dietten helt, og hver dag reduserer delene. Stopp og gå til en halv time før, hver dag øker tiden. Slike endringer vil være mer effektive og kvalitative, fordi de ikke vil provosere en "rollback".

dårlige vaner

Anbefaling 4. Plasser klare mål

Når du skjønte i oss selv, forsto de, i hvilken retning skulle bevege seg, det neste trinnet vil være forberedelsen av en plan for å oppnå det ønskede resultatet. Del målene til "brenner", som må gjøres akkurat nå, mediet og langsiktig, for å kunne distribuere tid og styrke riktig.

Hvis du har et globalt mål foran deg, er det best å "splitte" på kulissene og utfør dem i sin tur. Psykologer Sammenlign slike taktikker med en kake: Spis hele er umiddelbart vanskelig, og ingenting annet enn skade for helse vil bringe. Men hvis du bruker den på et stykke - vil du få glede av prosessen, og kaken vil bli ødelagt.

Anbefaling 5. Lev i dag

Endre livet ditt videre. For mange mennesker er det karakteristisk å konsentrere seg om fortiden - rulle inn i hodene som er perfekte feil, for å lide av samvittighetens samvittighet, anger hva de gjorde, og ikke ellers.

Men som et resultat av en slik strategi for atferd, slår du ned, forhindrer bevegelsen fremover. Tross alt, fokuset på oppmerksomhet fra fortiden, vil du automatisk slutte å se evnen til dagens og fremtidsutsikter.

Er det noen mening i dette, er det fra angrer og omvendelse vil forandre noe der i det siste? Mye bedre og mer korrekt - slipp av situasjonen. Her vil det mest sannsynlig være nødvendig med hjelp av en psykolog. Du kan prøve det selv, men resultatene av spesialisten vil selvfølgelig bli bedre.

Det kan skje og direkte det motsatte bildet - overdreven bekymring for fremtidens hendelser. Når alle tankene i hodet bare handler om fremtiden: Du tenker på dine planer for hundre gang, du kan ikke vente, når vil ende i dag og starte i morgen.

Begge ekstremer er ikke sunne og vil ikke kunne gi staten sann lykke. Det eneste du virkelig har for øyeblikket er nåtiden. Og det er for øyeblikket at du må være, merker alt som skjer med deg, nyter hvert øyeblikk: en deilig dessert, en tur gjennom parken, tid brukt med innfødte mennesker.

Setter pris på din virkelige, takk liv (Gud, skjebnen - som du vil) for alt du har. Ikke fall inn i fortiden og ikke løp inn i fremtiden, mens du mister de lykkelige øyeblikkene og evnen til nåtiden!

Anbefaling 6. La Comfort Zone

Å leve i den vanlige rytmen og atmosfæren er enkel og trygg. Her er hver scene kjent, det forårsaker ikke angst. Den eneste "men" er konstant i en tilstand av stagnasjon, en person begynner å nedbrytes. Og dette er ikke kombinert med endringer i livet til det bedre.

Derfor er det neste rådet for spørsmålet: "Hvordan forandre livet ditt?" - Begynn å komme ut av komfortsonen. I begynnelsen vil utvidelsen av de vanlige grensene skremme deg, forårsake intern stress, frykt, usikkerhet. Men over tid vil du innse at livet har blitt mye mer rik, interessant, bedre og mer komplett.

I tillegg blir uavhengig avgang fra komfortfeltet en fantastisk motivasjon for vedtaket av nye løsninger, bidrar til å finne nye mål og begynne å nå dem. Hvordan forlate stagnasjonssonen? Tenk og skriv ned de "ubehagelige" tingene du virkelig vil gjøre, men skummelt. Begynne å trene dem i praksis.

La områdets område er nødvendig gjennom livet, aldri stoppe denne prosessen. Over tid og konstant praksis vil det bli lettere og enklere.

Comfort Zone Exit

Anbefaling 7. Stopp Tilbringetid

Tiden er den dyreste ressursen, fordi det er umulig å returnere den tilbake. Men så ofte fusjonerer folk "en dyrebar tid på toalettet": Når de gjør målløs okkupasjon som å se såpeoperas, henger på sosiale nettverk eller dataspill.

Jeg forandrer livet mitt til det bedre - det betyr at jeg nekter et tomt tidsfordriv, jeg begynner å tilbringe tid utelukkende på viktige ting (selvutvikling, utdanning, forbedring av dyktighet, etc.).

Anbefaling 8. Pålitelig frykt

Frykt for alle mennesker er obsessive tanker som lever i bevissthet og får oss til å stå stille. Ofte, nettopp på grunn av din egen frykt, løser vi ikke endringene.

Det er veldig viktig å lære å kvitte seg med deres frykt. Hvordan gjøre det? Analyser hva som gjemmer seg bak din frykt, fordi det ofte er en ekte frykt som er dyktig maskert for en helt uskyldig fobi eller opplevelse. For eksempel er en person redd for å skille med en partner, selv om han oppfører seg på en upassende måte.

Men hvis du røyker litt dypere, viser det seg at ekte frykt er redd for å bli alene, det vil si at ingen trenger.

Analyser og arbeid frykter bedre med en psykolog, selv om noen av noen du kan kvitte seg med seg selv og på egen hånd.

Anbefaling 9. Tro på deg selv

En enkel setning "Jeg vil lykkes," "Jeg vil nå mine mål," Men gjentas det regelmessig, vil du se et imponerende resultat. Effektiviteten av selvrensing var vitenskapelig bevist og testet av tusenvis av mennesker rundt om i verden.

Også, ikke glem å rose deg selv for arbeidet, selv for ubetydelig ved første øyekast. Så motiverer du deg selv til ytterligere prestasjoner. Og som vi husker, består hele livet av små ting - derfor hvis du har gjort minst en "bagatell" i dag - betyr det at det er litt nærmet positive endringer.

Anbefaling 10. Ikke stopp selvutvikling

Les smarte bøker om psykologi, selvforbedring, klassikere, se Utvikle videoer og filmer i stedet for underholdning TV-programmer, delta på de tematiske seminarene du er interessert i, forelesninger.

Når du lærer ny informasjon - utvide horisonter, bli mer selvsikker i deg selv. Takket være kunnskapen blir den interne fleksibiliteten oppnådd, det blir lettere å finne en løsning og tilpasse seg endringer. Og livet begynner å leke med helt nye maling!

Jeg håper nå har det blitt litt klarere, hvordan du helt kan forandre livet ditt. Til slutt anbefaler jeg å se videoen på emnet:

Les mer