Gunstige dager for operasjoner i april 2020

Anonim

Operasjoner har alltid visse risikoer for menneskers helse. For å minimere dem, kan du søke hjelp for astrologi. I hver måned er det noen av de mest vellykkede dagene for kirurgisk behandling, og de er avhengige av månens fase og tegn på dyrekretsen, som den passerer. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg når de mest gunstige dagene for operasjonen i april 2020, og når det er farlig å gå under kirurgens kniv.

Operasjoner april 2020.

Lunar Kalender for operasjoner for april 2020

De mest vellykkede dagene for kirurgisk behandling er de som faller på en avtagende måne. Men de mest negative periodene vil være formørkelser, og ikke bare månens og og solenergi. Hvis tidligere mennesker måtte diskutere vellykkede dager for operasjoner, så i dag kan du bare dra nytte av den ferdige månekalenderen.

1. april

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Ganske en passende dag for operasjoner. Den eneste kontraindikasjonen er svekket immunitet.

2. april

Fare som driver ryggraden og albueforbindelsene. Selv manuelle prosedyrer i disse områdene er bedre eliminert. Overdreven belastning på hjertet og ryggraden kan påvirke helsen negativt.

3. april

En upassende dag for kirurgisk inngrep og intensiv terapi. Eventuelle terapeutiske prosedyrer kan ha et uforutsette resultat.

April, 4.

I dag bør ikke utføre operasjoner, spesielt på hjertet og ryggraden. I tillegg er det verdt å ekskludere fysisk anstrengelse. Positiv effekt vil ha rensing og forebyggende prosedyrer.

5. april

En gunstig dag for kirurgisk behandling, men abdominalorganene kan kun betjenes i nødstilfeller. Det anbefales også å utføre foryngende og rense prosedyrer.

6. april.

Operasjoner er tillatt, inkludert plast. Økt følsomhet og sårbarhet vil ha mening og øyneorganer, slik at de ikke kan overhalres.

7. april.

Dagen er flott for plastoperasjoner, deteksjon og behandling av tenner. Men for å betjene bukspyttkjertelen, er blæren og bekkenetorganene ikke verdt det. Det er også umulig å donere blod.

8. april.

Farlig noen operasjon, fordi I løpet av denne perioden oppdateres blodet, og graden av forbruket er svært lavt.

9. april.

Nødsoperasjoner er tillatt. Eventuelle andre prosedyrer overføres best til en annen dag.

Lunar Calendar of Operations april 2020

10. april

Kirurgisk behandling av nyrene, sirkulasjonssystemet og leveren er bedre eliminert. Det er også til slutt ikke anbefalt å overføre og overflødige blod. Overdreven fysisk anstrengelse kan føre til skade.

11. april

Behandlingen av nyrer er kun tillatt i nødstilfeller. Andre operasjoner vil være ganske vellykkede. Et godt resultat vil ha kosmetiske og rensende prosedyrer.

12. april

Fare drift av tarmen og blindtarmbetennelse, fordi De er i scenen av aktiv blodmetning. I dag kan det være forverring av psykisk lidelse. Ailments som oppstår i dag vil skaffe seg en svak karakter, og det vil være vanskelig å kvitte seg med dem.

13. april.

På denne dagen bør spesiell oppmerksomhet bli betalt til ryggen og ryggraden. Skader er mulige, så det er ikke nødvendig å utføre operasjoner i dette området og fysisk aktivitet. Spenningen og stresset i dag er uønsket.

14. april

Et ugunstig utfall kan ha en leveroperasjon. På denne dagen er det bedre å gjøre rensende prosedyrer, fytoterapi og herding.

15. april.

Operasjoner på bunnen av kroppen kan ikke utføres. Fysisk anstrengelse på ben og nedre rygg er også kontraindisert. Skarpe bevegelser kan føre til skader.

16. april.

Forbudt operasjoner på kjønnsorganene, spesielt for kvinner. Selv fra intim nærhet er det bedre å nekte. Hvis det er problemer med ryggraden, kan du utføre prosedyrer og øvelser for å styrke den.

17. april.

Nesten noen operasjoner er tillatt, med unntak av de som er relatert til armpittene. Fra i dag begynner sykdommen å trekke seg tilbake hvorfra en lang tid ikke kunne bli kvitt.

18. april

På denne dagen vil ørene være mest sårbare, slik at de ikke kan betjenes eller beregnes. Også økt følsomhet vil ha luktesansen, derfor astmatikk og folk som er utsatt for allergi, må du være ekstremt forsiktig.

19. april.

Ikke den mest vellykkede dagen for operasjoner, spesielt hvis de berører bena. Behandling og dental fjerning vil også være forbudt. Men prosedyrene som er rettet mot å forbedre hudtilstanden, vil være svært effektiv.

20. april

I dag anbefales det ikke å operere bena. De høyeste skader er gjenstand for shin, så selv fysisk anstrengelse på denne dagen er verdt å begrense.

April 2020 operasjoner

21. april

Dagen er egnet for operativ intervensjon, men det anbefales ikke å behandle hjernen og øynene. Hypertensiv bør være forsiktig, fordi I dag vil de ha skarpe trykkhopp.

22. april.

Stor helsefare kan bære virksomheten på anus og endetarmen. Cleasons og injeksjoner på denne dagen vil være svært smertefull, så hvis mulig, er det bedre å nekte dem.

23. april.

Du kan gjennomføre noen operasjoner, med unntak av de som angår munnhulen. Behandling av tenner eller kjeve i dag kan ha et uforutsigbart resultat.

24. april

En ugunstig dag for kirurgisk inngrep. I tillegg er i dag høy risiko for å få alvorlige skader som kan ha et dødelig utfall.

25. april

Eventuelle prosedyrer og manipulasjoner knyttet til halsen er forbudt. Det anbefales ikke i lang tid å holde seg i kulde. Hos pasienter som lider av astma, kan anfall av kvelning være mer.

26. april

Drift av gastrointestinale organer på denne dagen er forbudt. Operasjonell behandling av andre organer er fullt tillatt. Det er viktig å nøye overvåke sin ernæring, fordi Høy giftrisiko.

27. april.

Dagen er godt egnet for operasjoner - de vil ha et positivt utfall. Men det bør bemerkes at lungene og de øvre talte avdelingene vil skaffe seg økt følsomhet, så deres kirurgiske behandling er bedre utført bare i nødstilfeller.

28. april.

Trusler kan være respiratoriske organer, derfor er alle manipulasjoner knyttet til dem i dag forbudt. Rengjøringsprosedyrer vil bli påvirket av den gunstige effekten på helsen.

29. april.

Eventuelle operasjoner er tillatt, men det er nødvendig å vise spesiell forsiktighet i behandlingen av magen. Stress og følelsesmessige overspenninger vil påvirke arbeidet i magen, så du må prøve å unngå negative følelser.

30. april

En helt upassende periode for kirurgisk inngrep. På denne dagen vil svekkende immunitet og forverring av velvære bli observert. Spesiell forsiktighet bør vise de menneskene som lider av hjertesykdom.

Resultater.

  • Det er umulig å utføre operasjoner i perioder med mån eller solformørkelse.
  • Kirurgisk inngrep på en avtagende måne løfter den raske restaureringen av kroppen.
  • Nødsoperasjoner bør utføres i henhold til legenes anbefalinger.

Les mer