Rahu i skorpion i kvinne og menn

Anonim

Rahu (ellers kalt den nordlige eller stigende Lunar Knot) er planetens drama og illusjon, den eksterne dekorasjonen av livet. Rahu er alltid motsatt Ketu (sørlige eller nedadgående node), i virkeligheten er det en figur. Hvis i horoskopet Rahu i Skorpionen, så vil Ketu være i Taurus. Som en slik kombinasjon manifesterer seg selv, bør du vurdere videre.

Hva lærer oss til Rahu og Ketu

Rahu i Skorpionen: Funksjoner

En slik person bør lære vedtakelsen av revolusjonerende endringer i seg selv, vilkårene i sitt liv. Han ønsker å slappe av, som om hans sjel allerede hadde fullført sin vei. I tidligere inkarnasjoner overlevde han mange ubehagelige hendelser som hindrer ham i å akseptere endringer i nåtiden.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Han følger seg stubbert til de gamle mønstrene av atferd, som likte i de tidlige reinkarnasjonene. Livet for ham er en solid spenning og kamp. Han, som en oks, et pløyet felt, går sakte og hardt, ser bare en rett fur foran seg selv.

Samtidig blir en enorm mengde fysisk energi brukt, noe som påvirker åndelig utvikling negativt. Derfor ser han ikke nye muligheter.

I tillegg hater han å adoptere andres erfaring, og foretrekker alt i livet for å forstå selvstendig. Det som brukes mer brukt enn du trenger, tid og styrke. Men i retur, får han en følelse av selvtillit.

I det siste livet viste Nat økt følsomhet overfor folket rundt seg. Derfor, i den nåværende utførelsen, oppdager han sensoriske inntrykk siden barndommen, finner ut at det er i stand til å levere positive følelser og hvordan det kan oppnås.

Sant, det er aldri mulig å tilfredsstille dine forespørsler fullt ut. Tross alt, på et behov, skjedde den andre, noe som hindrer ham i å glede seg over hva han allerede har. I følge resultatet er eieren av Rahu i Skorpionen kjemper kontinuerlig for mennesker, ting og ideer.

Han med stor stædighet holder alt som han anser henne. Sann, jo mer å nå sin opphopning, jo mer kjører han seg i vinkelen. Tross alt, hvis han i de tidlige livene trengte mye eiendom, blir det nå mer bagasje. Gjennom årene øker tung belastning mer og mer.

Det er viktig å forlate akkumuleringen

I en mann

Han søker desperat å bli innflytelsesrik, fordi dermed ønsker å bli kvitt den plagsomme følelsen av fiasko (røtter kommer fra tidligere liv). Derfor velger vanligvis et autoritativt yrke.

I de siste inkarnasjonene opplevde hans ego så stor skade som nå innfødte på alle sine krefter til andre at de skal respektere det.

Da han klarte å nå sin rhum i Skorpionen (karmisk oppgave), kommer en komplett transformasjon i livet. Deretter er han damerinert sletter gamle mønstre av atferd, lærer å bli kvitt hele det gamle, som har utmattet seg og mer unødvendig.

For å vokse åndelig, trenger en person å eliminere alt gammelt fra sitt liv.

Internavhengighet bør omdannes til absolutt uavhengig tenkning, handlinger. Da vil hans åndelige styrke vokse årlig dersom han lykkes i å rydde bevisstheten fra alle undertrykkende.

En annen viktig oppgave er å lære korrekt tolke dine underbevisste ønsker, behov. Det er nødvendig å trene respekt for deg selv gjennom selvdisiplin.

I kvinne

Med den angitte posisjonen til månens knuter, gikk sjelen gjennom feil vei i mange år. Nå må sjelfartøyet vendt opp ned for å fjerne alt forfall som akkumuleres.

Selvfølgelig vil en slik karmisk prosess være ganske smertefull for menneskets personlighet. Som et resultat kan han miste alt han var så dyrt og nært. Men i slutten av livet, med stor sannsynlighet, vil han kunne gi opp mer enn han antok i begynnelsen.

Og en slik symbolsk død av alle foreldede, unødvendig vil skape et helt nytt liv.

Det vil bli en vekkelse av Phoenix fra asken

Anbefalinger

Hvis du har en Rhahos i horoskopet i Skorpionen, er det nødvendig å engasjere seg i åndelig utvikling, opprettholde den indre kraften, utmattet vilje.

Hva mer trenger du å gjøre?

  1. Ikke forsøk å gå i livet på en enkel måte, det er bedre å velge den som er vanskeligere, men mer effektiv for din sjel.
  2. Kast minner, ikke klamrer seg til det siste, for det du vet. Ta noen endringer, til og med sjokk, fordi de vil provosere høyden din.
  3. Tjen økonomi, men gjør ikke noen besparelser. Tvert imot, bruke penger, vise generøsitet, vær mer idealister enn materialister.
  4. Ikke vær redd for å si "farvel" ting, vaner eller folk.
  5. Ikke søk ro: Tvert imot, i dette livet må du ødelegge gammelt for å skape en ny, gjenfødt som en phoenix fra asken.
  6. Gjør absolutt alt med sjel, oppriktig og på jobb, og i familien.

I det fremtidige livet vil du kunne realisere din hemmelige drøm eller vekke det potensielle sovende til dette.

Les mer