Lakshmi: Hvem hun hjelper og hvordan å oppnå sin nåde

Anonim

Hvis du er i det minste litt interessert i kulturen i India, vet du at det er en ganske omfattende Pantheon av gudene. Lokalbefolkningen er veldig religiøse, de vender seg til gudene for å få beskyttelse mot dem, helse, lykke til og andre fordeler, og holder den oppriktige troen på at forespørsler definitivt vil bli hørt og henrettet.

Gudinnen Lakshmi er av stor betydning for hinduer. For hvilke områder av livet er hun ansvarlig for hvem som vil hjelpe og hvordan å be det riktig - jeg foreslår alt om det senere.

Gudinne lakshmi bilde

Opprinnelseshistorie

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Det er flere versjoner av utseendet på fantastiske Lakshmi. Ifølge en av dem, "Mahabharata", kom gudinnen ut av en gylden Lotus, som vokste opp i Naryans leder (er en av kirsebærhatten). Derfor holder hun kraften og energien til Gud Vishnu. Ulike tro sier at Lakshmi følger ham i hver av hans avatarer og reinkarnasjoner.

Andre kilder hevder at gudinnens far er en uvanlig vis mann som heter Bhreig. Han gikk rundt i verden i lang tid, og forsøkte å finne en randering av et viktig filosofisk spørsmål, er det mulig å spise en person i stedet for vanlig mat?

På vei møtte han en gudinne ansvarlig for visdom - Sarasvati og Marine Emery Varuna. De inspirerte ham til å forstå at bare det menneskelige sinnet kan fylle med informasjon, og kroppen trenger vanlig mat. Etter det skapte han en fantastisk lakshmi, slik at hun hjalp folk til å få materielle fordeler for å slukke sine fysiske behov.

Kanskje den mest attraktive versjonen av opprinnelsen gjelder en slik begivenhet som Poachtanya i verdenshavet. Ifølge det var Asurovs og Devovs innsats pisket til tilstanden av melk, og 14 underverk dukket opp, hvorav en ble lakshmi.

Gudinnen ble født av det opprinnelige vannet, klemmet på lotusblomsten. Derfor er Lotus sitt tradisjonelle symbol. Når en ubeskrivelig skjønnhet jente steg over havet, ønsket alle gudene henne om å være deres kone. Men hennes valg falt på Vishnu, som hun nå følger verden på.

Hva er ansvarlig for guddommen

Lakshmi er forbundet med velstand, skjønnhet, lykke til, det er i stand til å hjelpe folk med å oppnå både materielle og åndelige fordeler, da det er en kilde til noen rikdom, alle universet overflod.

Det regnes som en spesiell gudinne i hinduistisk pantheon. Hvorfor? Fordi det tillater folk å implementere 4 grunnleggende mål i livet:

  • Dharma - å leve rettferdig, for å oppfylle sin destinasjon.
  • Arthi er å oppnå velstand, implementere ditt naturlige talent.
  • Kamu er en fysisk glede som skjer harmonisk, uten å bryte universets lover.
  • Moksha - åndelig frihet.

Uansett hvor den guddommelige Lakshmi sprer hun overflod og lykke overalt. Hinduer er vanlig å kalle det "Schriom", som betyr eierskap på 6 tilskudd: rikdom, kraft, innflytelse, skjønnhet, kunnskap og selvbetegnelse. En person kan få noen av dem hvis selvfølgelig, deign.

I ferd med glorifisering av gudinnen gir hun tittelen "Sati" (det er, kaste), siden hennes tanker alltid er engasjert bare av Guds øverste personlighet og mer enn noen.

Lakshmi mottok tittelen på perfekt ektefelle. På mange av sine bilder masserer hun føttene til Vishnu, og demonstrerer sin kjærlighet og forpliktelse til ham. Hun fungerer som en primær mor. I antikken ble det antatt at hun var den første til resten og i hennes livmor, var livet selv født og alle andre guder.

Vishnu og Lakshmi.

Hvilke fordeler kan gi

  1. Lakshmi gir folk alt som de trenger for å opprettholde et normalt liv. Det bidrar til å gjøre ulike materielle gjenstander tilgjengelig.
  2. Holder også den høyeste vrede, hvis du vender seg til den med oppriktig omvendelse i forsømmelsen.
  3. Tilstedeværelsen av gudinnen blir alltid observert i kjøkkenene i disse husene, hvor de tror på det. Takket være ham, kan du kontrollere følelsen av sult og ikke overeat.
  4. Å være i en bolig, vil Lakshmi tiltrekke kjærlighet og liv til ham, noe som gjør det mer i en psykologisk forstand, og ikke bare et rom for natten. Hvis den guddommelige moren forlater huset, presenteres ulike mangler med sinne, skuffelse, fortvilelse, vold å utvikle seg i den. For å slippe gudinnen, må du følge rensligheten av rommet, dekorere dem ved hjelp av innredning og farger.
  5. I hennes makt for å gi den kongelige kraften til mannen som er verdig til det. Det letter også prosessen med å skaffe seg kunnskap som er nødvendig for å oppnå suksess og økonomisk velvære.
  6. Separat er det nødvendig å fremheve den magiske lakshmi for representanter for den vakre gulvet. Hun kan gi skjønnheten til enhver kvinne ved å legge til hennes store fysiske appell.
  7. Gudinnen er i stand til å gjøre heldige de personlighetene som patroniserer, fyller sine hjerter av mot, lar deg takle livsvansker og fiender.
  8. Gjør folk perfekt og rimelig, gir håp om en lys fremtid, spesielt når en person er veldig vanskelig.
  9. Hun er også ansvarlig for avkom, fortsettelsen av den typen. Kvinner appellerer til Lakshmi når de opplever vanskeligheter med unnfangelse, graviditet eller fødsel. Og i fremtiden ber de om barna sine sunne.
  10. Hinduer er overbevist om tilstedeværelsen av en guddom i kyr, deres melk og dung. Derfor er de vanlige for å rense sine boliger og kropper ved hjelp av ku gjødsel og urin. Også bruk av disse produktene anses å være arapeutic, og kua tilhører kategorien hellige levende vesener.
  11. Guddommelig energi er tilstede i alle opplyste lamper, som det er forbundet med lys. Å være i mørket, en person er vanskelig å finne sin vei eller utføre noen handlinger, men lys betyr liv. Derfor er hindueren populært gnister for enhver anledninger: Når en ny person er født, på et bryllup, på helligdager til ære for Lakshmi.
  12. Gudinnen vil gjøre sunne alle familiemedlemmer. Men helse er utrolig viktig for et godt liv.
  13. Hun krever at kvinner behandler kvinner med respekt. Forlater boligen og vil avstå fra staten der kvinner blir fornærmet.
  14. I tillegg, for gudinnen, manifestasjonen av respekt for materiell rikdom, spesielt penger, fordi energien også vises i dem. Enden av menneskelivet er å finne sin mening, men for dette må du først leve livet. I hverdagen trenger vi materielle ting (mat, klær, støtte for helsen din, og så videre). Alt dette er gitt til oss av guddommelige Lakshmi.

Lakshmi hjelper bare de mest verdige menneskene

Det er bemerkelsesverdig, men hun har ingen faste kjæledyr. Hun er klar til å gi sin barmhjertighet til alle de som tar det. På grunn av hva er det ofte funnet som en ikke-permanent og lunefull guddom, fordi det raskt forlater de som mister sine positive egenskaper. Og til og med veldig store personligheter risikerer å holde seg uten favør, når de går til urene klær, følger de ikke utseendet deres, de sier mødre eller sover for lenge om morgenen.

Lakshmi fungerer som guddommelig makt som er i stand til å gjøre en drøm til virkeligheten, men bare hvis du virkelig fortjener det!

Hvordan tilbe

  • Det er viktig, som refererer til forespørslene til Lakshmi, representerer det i form av en egen personlighet, og ikke bare hans kone Vishnu.
  • Det er viktig foran en bønn eller ritual for å fjerne stedet der du planlegger å gjøre det på. Bruk også dekorasjoner for å tiltrekke seg gudinnenes favør (blomster, røkelse og så videre). Hun er en flott kjennetegn.

Tilbyr gudinnen lakshmi

  • Som et tilbud er den guddommelige kvinnen tildelt som følger: Søt ris, sweatshirts, melk, kokosnøtter, bananer, mango, gullsmykker, perler, blomster (spesielt lotus), brudedekorasjoner (spesielt ringer for nese). Du kan også stoppe ditt valg på meieriprodukter, honning, datoer, fiken, mandelmutter, druer og drivstoffolje.
  • Hun elsker også røkelse, og gir sin preferanse til sensuell blomst lukt - roser, jasmin og andre ting.
  • Hvis du vil få gudinnenes nåde, må du alltid holde en kurv i huset, der vi legger frisk frukt eller friske blomster, fordi de stikker ut overflodssymboler. Hun vil også sette pris på de vakre maleriene.
  • Hvilke dager er det best å spørre guddommelig hjelp? Eller på fredag ​​(Venus dag), eller på mandag (månedag).

Endelig er det viktigste å huske at majestetisk lakshmi alltid er ved siden av sin ektefelle Vishnu. Så, hvis du ønsker å oppnå sin plassering, respekt og les mannen din, tjener han hilsen ham og stadig tenk på de fleste ham. Det må gjøre det veldig som!

Hvis du vil vite litt mer om dette emnet, se følgende video:

Les mer