Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig

Anonim

Det er mange forskjellige trosretninger i verden. Og de alle videre fra ulike læresetninger eller kulter. Og også ha ulik betydning og satt på med en person under visse omstendigheter. Så hva betyr den røde tråden på håndleddet? Hvordan å bruke det riktig og slitasje?

Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig 4772_1

Opprinnelseshistorie

Rød tråd har flere historier. De er forbundet med ulike folk, kulter og religioner. Ifølge en av disse historiene, tilhører tilbehøret til esoteriske lære - Kabbalah. Det spredte seg mye i det XVI århundre. Denne mystiske retning lover å hjelpe en person å forstå hva som er meningen med livet, og hjelp gevinst lykke.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

I Israel, graven til den bibelske pramateria av menneskeheten ble kvitt rød tråd fra ull - Rachel. Hun prøvde å forsvare sine barn fra det onde og andre problemer. Så, er denne tråden helliget på dette stedet.

Det sies at da er det utstyrt med magiske krefter. Så produktet er halvert og sette på til venstre.

Slavere hadde på seg en slik tråd for helbredelse. De bandt henne på håndleddet hans fra sine barn. Dermed ble de beskyttet mot det onde øyet og forbannelser.

Buddhister hadde på seg en rød tråd for å beskytte mot ulykker og for rensing karma. De bandt den på 7 knop og leser bønner.

På territoriet til India, kan et slikt armbånd finnes på hånden i ugifte jenter. Så de beskytte dem mot mørke krefter.

Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig 4772_2

Betydning

Verdien av en slik rød tråd på hånden er også forskjellig og avhenger av kulten. Men i alle fall, er alle verdiene redusert til en - beskyttelse av en person fra den negative virkningen av andre mennesker. I tillegg til et slikt tilbehøret er i stand til å beskytte spesielt fra en person fra sine negative tanker og konsekvenser.

Så, i en slik undervisning, som Ayurveda, det antas at den røde tråden er i stand til å helbrede sykdommer. Selv fra de mest alvorlige. Og helbredelse skjer på energinivået.

Men for rensing karma tanker, bør menneskelige ha rent. Bare slik at hun kan jobbe. Og hvis de er negative, tråden, tvert imot, vil bidra til forverring av situasjonen.

Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig 4772_3

Verdien av røde tråder, avhengig av hånden

Så kan sjarmen bæres på forskjellige hender. Da verdien den erverver annet:

  • Venstre. Ifølge cubalistic undervisning, er venstre håndledd anses å være å akseptere. Dette betyr at den negative, onde øyet, eller dårlige signaler fra onde mennesker kan penetreres gjennom den inn i menneskelig energi. En slik amulett er i stand til å beskytte sin herre fra alt dette. Men det bør være oppmerksom på at det skal være bundet opp på en bestemt måte. Først da vil det stemme på det menneskelige energistrømmen og vil bære bare positive i livet sitt, beskytter mot alt dårlig.
  • Ikke sant. Dette iført amulett gjelder ikke den cabalous undervisningen. Men i den gamle slaverne, ble den røde tråden på høyre håndledd bundet til å tiltrekke seg rikdom og oppfyllelse av ønsker. Det vil si, dette er en cash talisman. I India, armbånd satt på ugifte jenter til å beskytte dem mot onde krefter. Ifølge Ayurved, er den røde tråden slitt for å beskytte mot det onde øyet, men for kvinner - på venstre håndledd, for menn - til høyre.

Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig 4772_4

Funksjoner for valg av farge og materiale tråden

Så hvorfor gjør du foretrekker ulltråd av rødt? Uavhengig av læren eller kult, alle er like i en - materialet bør være naturlig. Det vil si, det er ull.

Den rasjonelle korn er i dette - er det kjent at ullprodukter er anbefalt for mange sykdommer og blir brukt i behandling av de patologiske tilstander: fra forkjølelse til inflammatoriske prosesser i ledd.

Ullen inneholder en substans - Lanolin. Trenge inn i kroppen, hjelper det å kurere. Forbedrer blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer og stimulerer healing. Derfor er valget av ull stoff for den røde tråden ikke i det hele tatt utrolig.

Hvorfor skulle hun bli rød? Mange tror at denne fargen er et symbol på energi og solen. Og i noen kulter, er rød i stand til scareting onde ånder.

Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig 4772_5

Hvordan å knytte det riktig

Det antas at hvis du knyte en tråd selv, så vil det ikke være en tro. Ikke erverve magiske egenskaper. Derfor er det nødvendig å fikse det på håndleddet. Hvis den røde tråden tilsvarer cubalistic undervisning, er det knyttet til venstre, noe som gjør 7 knop. Men den personen som gjør dette bør være en nær slektning og har bare slags motiver mot at tråden er bundet. Samtidig er det nødvendig å lese visse bønner.

Hvis du binde en tråd for å tiltrekke seg penger eller oppfyllelse av begjær, er det nødvendig å gjøre det på høyre hånd. Men til Kabbalah, har det ikke lenger noe forhold. I dette tilfellet, antall noder gjøre det samme - 7.

Making knop, må du tydelig presentere målet ditt og be om universet av dine ønsker. Men slik at drømmen er oppfylt, må vi tro det oppriktig.

Hvor mye bruker

Det er ingen nøyaktig holdbarhet av talismanen. Det antas at det skal brukes til det bryter eller slites ut. Det ble tidligere antatt at hvis du har på deg en tråd i tilfelle, bør den klemmes for å brenne med full helbredelse.

Hva hånden er den røde tråden og hvordan å knytte det riktig 4772_6

Hva å gjøre hvis tråden brøt

Ingenting galt med det. Følgere av Kabbalah-strømmen mener at den sjarmen aksepterte den negative og forverres. I dette tilfellet må det bli brent. Så knytte en ny talisman.

Produksjon

Så, at vi lærte om den røde tråden:

  • Opprinnelse. Ulike kulturer og trender har en annen historie om Talisman.
  • Talisman verdi. Det avhenger også av kulten der den oppstod.
  • Som de knytter sjarmen til høyre og venstre hånd. Igjen er det en forskjell i opprinnelsen til den røde tråden.
  • Hvor mye du trenger å bære i hånden din kafet. Det viste seg, begrepet spiller ingen rolle.
  • Slik knytter du en tråd riktig. Bare så denne amuletten vil ikke skaffe seg magiske egenskaper.
  • Hva å gjøre når det er dempet. Bare knytt en ny tråd.

Les mer