Tegn og overtro: Er det mulig å holde innredningens blomst i huset

Anonim

Innbyggeren i regnskogen Blomst Decembristen er kjent som en bærer av kontroversiell herlighet, siden tilhørende tegn kan være velvillige og dårlige. Å ha sin egen energi, den grønne vennen er i stand til ikke bare å berike rommet med oksygen, men også å forutsi hendelser forbundet med husholdninger. Med god forsiktighet gleder en hjemmelaget plante grøntområder av løvverk og bøye maling av blomster.

Lyse blomst

Hva er den unike av en tropisk plante

Den uvanlige arten av en bush for hjemmeavd er kjent under flere navn - kaktuset i Skluberger bestilte sine forskere, i hverdagen, kalles decembristen Varbarina skrå, kreft, julekaktus. Årsaken til navnet på decembristen er forbundet med funksjonene i Blossom, det er for desember at det er på tide for utseendet av røde eller lyse rosa blomster på flate lyse grønne stengler med spines.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Anlegget med hengende nedsamler, absorberer energien til boligens verter, informerer dem om fremtidige hendelser med utseendet deres.

Hovedtegnet om blomsterrapporter: hva decembristen ser ut og den hjemmekoselige atmosfæren. En Rabid Green Bush symboliserer pote og ro i familielivet, fading blomst foreshadows dårlige hendelser i huset.

Mangfold aksepterer og overtro

Den verste overtroen er knyttet til den plutselige blomsterdøden. Hvis, med riktig omsorg, begynner decembristen å tørke ut eller plutselig dør, det er en advarselsbyggere i boligen om begravelsesseremonien i deres hjem. Ifølge esotericists kan willing av kaktuset tolkes av to.

  • Den forgjengelige planten er knyttet til en leder som tar inn i døde verden noen fra familiemedlemmer. La oss ikke være bestemt til å gå i oppfyllelse hvis det ikke er hyggelige mennesker i huset.
  • En plutselig tørket busk kan være en forløper plutselig tragedie i huset. I gamle tider trodde folk mer overtro, så de bedragsanlegget ble anklaget for tragedie.

Selv i dag er individuelle elskere av levende planter redd for å holde decembrist blomsten hjemme, for ikke å provosere en dødelig fare. Noen fargeavlseksperter anbefaler ikke å holde seg hjemme kaktus slubberger impressionable mennesker. Selv om overtroen bare er en advarsel, kan anlegget ikke forårsake døden.

hvit blomst

Decembrist Flower: Gode tegn

Like absorbert atmosfære hjemme, lyse grønne busker med tette glatte blader føles utseendet til selv den minste endringen i skjebnen til innbyggerne i leiligheten. I takknemlighet for riktig omsorg og rettidig vanning gaver decembristen sin elskerinne av spådommer om variablene som forventes på familiehorisonten.
  • Kaktus, blomstrer i tidsplan, regnes som en god opptak som peker på den gode atmosfæren i habitat. Familien er vanligvis kjent for kjærlighet og gjensidig forståelse, den rette oppdragelsen av barn.
  • Ifølge reglene skal busken blomstre i desember. Hvis knopper blomstrer det nye året natt eller i løpet av den første vintermåneden, tegnet foreshadows et godt og lykkelig år fylt med hyggelige arrangementer.
  • Det skjer at decembrist blomstrer før den etablerte perioden. Et slikt tegn lover behagelig dating eller gode endringer i livet. Kanskje det vil være en arv fra en langdistanse relativ.
  • Ifølge tegnene demonstrerer blomsten en umiddelbar reaksjon på ubudne gjester med dårlige tanker. For å beregne den urettferdige, må du huske dine siste gjester. Dette er ikke nødvendigvis en hemmelig fiende, men en person med dårlig energi.

Hvis kaktuset av slubberger fornøyd med blomst i april, vent på økonomiske vanskeligheter. Det er imidlertid ikke nødvendig å skremme, overvinne midlertidige vanskeligheter vil hjelpe tålmodighet og hardt arbeid.

Blomster Decembrist: Negativ overtro

Siden julekaktusen har et kraftig energipotensial, absorberer den energien i hjemmets atmosfæren. Takket være følelsen av vibrasjoner på et tynt nivå, reagerer den levende organismen av planten på ikke å oppnå negative hendelser, endring av tilstanden deres. Dette var grunnen til at utseendet ikke bare var positivt, men også negativ folkemessige adopsjon og overtro om busken av decembristen.

  • Hvis blomsten blomstrer mye senere enn den foreskrevne perioden, er dette en advarsel om ambulansen i familien. Overtro er koblet ikke bare med problemer på jobben eller på studiet, kan sen farge indikere en rask familie konflikt, sykdom, monetære vanskeligheter.
  • En annen negativ overtro er forbundet med blomstring. Hvis et grønt kjæledyr, til tross for de ideelle skapte forholdene, ikke vær så snill å hilsen med blomster, er det et tegn på den kommende vanskelige perioden. Hvis fargen fortsatt vises, vil de dårlige hendelsene skifte flaks.
  • Blomsten i decembristen er farlig for menn, de er ubehagelige og harde i huset der denne vakre kaktusen startet. Ifølge overtro søker Kostik å kvitte seg med en mann på noen måte, som påvirker energinivået. Derfor risikerer damene å holde seg uten utvalgt, og jenter - uten far.

Ikke blindt stoler på overtro, grunnen kan ikke være i en blomst eller tegn. Dette er en advarsel om at det er viktig å være oppmerksom på personlige forhold, enten vertinnen har koblet sin skjebne ikke med mannen.

Hjemmeblomst

Blomst decembrist og astrologi

Astrologer assosierer kaktus slubberger med den kreative siden av menneskelivet. Imidlertid anses anlegget som et symbol på motsetninger på grunn av blader:

  • Den spisse form for løvet minner pilene, og decembristen selv ser sterk og intens ut;
  • Blomstenen forårsaker en følelse av beundring myk til berøring av blader og uvanlige vakre blomster.

Undommen i motsetninger, ifølge astrologer, viser decembristen folk at det alltid er mulighet for å tilbakebetale konflikt og etablere kontakter. For å gjøre dette, endre holdningen til andre.

Esoterics anbefaler å dekorere en fargerik busk av et lite barnrom. Ifølge tegnene påvirker energianlegget dannelsen av kreative evner. Hver innbygger hjemme, hvor decembristens blomst gikk videre, vil kunne utvikle plastbevegelser og tale, master kunsten til det rette uttrykket av hans tanker. Takket være anleggets energi, vil kreative ideer få en positiv orientering.

Hvis du vil at decembrist blomstrer, sørg for et fredelig miljø på bostedet. Hvis du er redd for familiemedlemmers død, som anlegget angivelig foreshadows, send et grønt kjæledyr til kontoret. På det ikke-boligområdet vil evnen til å forutsi det negative fra kaktuset forsvinne, og det lyse utseendet til decembristen vil dekorere det indre av arbeidsplassen.

Les mer