Hva drømmer mamma drømmer Miller, Vangi, Freud

Anonim

Det ser ut til at en drøm om mor burde ha bare en positiv verdi. Men eksperter i tolkningen av drømmer hevder at dette ikke alltid er tilfelle. Vil du forstå hva mor drømmer? Du bør vurdere mange faktorer, husk alle detaljer om søvn og bare kontakt dine drømmer.

Sedaya mor

Mange eksperter tror: Mamma er en snill, kjærlig person, så bildet har en god mening for en drøm. Dette betyr at du er glad, føler deg trygg, du har krefter for utvikling. Hvis en avdøde mor besøker deg i en drøm, så er dette et tegn på at vi må huske henne i virkeligheten, gå til kirkegården eller til kirken.

En ung jente er en drøm der hun kommuniserer med sin mor, snakker om det snart ekteskapet. Mamma er i dårlig humør, i noe tilskynde deg - det betyr at du i virkeligheten blir plaget av samvittighet på samvittighet på grunn av en slags virksomhet.

Hva løfter Miller's Dream-bok

Fra synspunktet til den mest berømte drømspesialisten, reflekterer drømmen der du ser din mor i et rolig, positivt humør, gjenspeilet harmonien i din egen familie. Kanskje du venter på en lykkelig, skyløs periode, alle konflikter vil bli bak. Mamma i dette tilfellet symboliserer forholdet ditt med verden generelt, din generelle tilstand. Du kan også vente på gode relasjoner på jobb, finansinntekt og lykke til i virksomheten.

Hvis en ung mann eller en jente som ikke har noen egne familier, har drømt om en lignende drøm, foreslår dette at de er åpne for verden, deres tilstand er for tiden glatt, harmonisk, relasjoner med alle er vennlige.

Det er ganske en annen ting hvis moren din allerede har dødd, og du ser henne i en drøm, selv i det meget gode humøret. Denne drømmen advarer om at en stor problemer venter på deg. Hvis moren gråter i en drøm, advarer det om mulige helseproblemer.

Mening Vangi.

Den berømte provinsen trodde også at drømmen, hvor du ser på min mor, som føles bra, er i god ånd, snakker om suksess i virksomheten, relasjoner, økonomi. Hvis mors søvn drømmer om en kvinne, så er dette et tegn på at det venter på lykke og fullstendig realisering i familielivet.

Du kan også se moren din i bildet av en ung kvinne med et barn. Dette antyder at du betaler litt tid din egen familie, din holdning til verden er på mange måter selv barn. Mamma gråter - et dårlig tegn, en drøm snakker om ulykker og gode erfaringer.

Hvis du drømmer om at moren din (i virkeligheten er i live og sunn), indikerer dette starten på den svarte stripen. Problemene er mulige i mange sfærer i livet.

Drøm om freud.

Freud trodde at en slik drøm skulle tolkes så enkelt som mulig: Hvis dette bildet besøkte en ung mann eller en jente i meg, så betyr det at de fortsatt ikke har sine egne meninger om livet, og på mange måter avhenger av deres mor.

Freud sa også at for en ung mann kunne en slik drøm være en refleksjon av Oedipova av komplekset (tidlig attraksjon til moren). Generelt, søvn ikke foreshadow noe bra, han snakker om misnøye, manglende evne til å bygge sin egen familie på grunn av morens sterke innflytelse. Ditt personlige forhold vil desintegrere på grunn av din egen insolvens.

Mor og barn

Drøm Khasse.

Den berømte Medium Hasse trodd at bildet av de døde mor bærer bud om at du ville leve et langt liv, vil du være så glad så mye som mulig. Har du snakke om noe med interessen med min mor? Vent til informasjon om de hemmelige fiender. Hvis du ser at mamma er syk, kan det foreshadow alvorlige problemer i mange områder av livet umiddelbart. Ammende mor - en gunstig periode, suksess i saker.

med barn

Les mer