Hvilke drømmer om den gamle kvinnen i drømmene til kanalen, Meneghetti, Prozorova

Anonim

Mange av oss har et bredt utvalg av foreninger med ordet "gammel kvinne". Noen husker Baba Yaga, noen - en nabo på inngangen eller bare en bestemor. Også i drømmer med denne måten er mange forskjellige tomter og detaljer tilkoblet, som hver har sin egen tolkning. For å finne ut hva den gamle kvinnedrømmen er i ditt tilfelle, er det verdt å huske drømmen så mye som mulig, for å åpne drømmen og fortsette til tolkning.

Generell tolkning

Hvis din nattvisjon dukket opp den gamle kvinnen i det svarte skjerf på hodet, er det en ekstremt ugunstig omen. Det foreshadows en lang sykdom.

En drøm, hvor den gamle rynket gamle kvinnen truer en drøm, roper på ham, svinger og truer med en nøkkel, advarer om den forestående fare. I nær fremtid er det verdt å holde seg borte fra deltakelse i tvilsomme arrangementer.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Granny.

Hvis du drømmer om en heks, kledd i Black Rvania og den forbannede deg, er det verdt å ta en ferie, da en serie problemer vil begynne på arbeidsplassen i nær fremtid. Hvis du er til stede på dem, risikerer risikoen for å komme under sjefens hodehånd.

En ukjent gammel kvinne som skaper almisse i drømmen din, foreshadows tapet av penger i virkeligheten. Det kan være tap av eiendom, dens tilfeldige skade eller tyveri.

En drøm der den gamle fortune tanken forutsier at din fremtid er et gunstig tegn. Han foreshadows respekt og prestisje av drømmen i laget.

Hvis den gamle kvinnen i en drøm er forbundet med noe ondt og ubehagelig, men tvert imot ser det søtt og vennlig ut, kledd vakkert, og på hodet hennes - et lommetørkle, en slik drøm foreshadows moro, glede og lykke i en Family Circle.

Tolkning av ubehagelige drømmer

Drømmer med deltakelse av gamle kvinner kan være ekstremt ubehagelig, til og med avsky. Og for slike drømmer er det sin egen tolkning som bidrar til å forutsi de kommende hendelsene.

  • Den sene gamle kvinnen som ligger i kisten, drømmer om dårlig vest. I nær fremtid er det umulig å gi muligheten til å mistenke deg i å skape sladder og intriger.
  • Night Vision, hvor den sovende mannen står over den gamle kvinnen som dør i sengen, foreshadows blir kvitt den alvorlige lasten, som lenge har forstyrret et fullt liv.
  • Hvis du drømte om en syk gammel kvinne, hvis ansikt var amourized med briller og sår, personifiserer drømmen en løgner som prøver å sirkle deg rundt fingeren i det virkelige livet.
  • Søvn, der bestemoren din dør, i virkeligheten som bor i god helse, sier at det faktisk vil hun leve mange gode år.
  • Hvis du har sett et forferdelig bilde av den gamle kvinnen, er det veldig mye skremt, påtrykt i minnet, ikke bør panikk. Søvn er en enkel personifisering ikke den beste handlingen som du gjorde i virkeligheten. Viner vil gjøre deg, men ikke la det avgjøre nervesystemet - bare ta med til noen som skal, oppriktige unnskyldninger.

Sedaya mor

Tolkning på andre detaljer

Hjelper en blind bestemor til å bevege seg over veien - en hyggelig spasertur med en person du forventes å bli forventet i nær fremtid. Hvis en ukjent gammel kvinne i nattesyn, spør en drøm om hjelp, snart i virkeligheten, vil noen fra vennekretsen også trenge støtte.

Hvis han i drømmen om den gamle kvinnen, ga noe en drøm, i nær fremtid vil han få erfaring, visdom og ny kunnskap. Det viktigste er ikke å gå glipp av muligheten.

Drøm Kananita.

Ifølge tolkningen, som fører denne drømmeboken, den gamle kvinnen, hvis hun var vennlig til deg i en drøm, kaller deg i det virkelige livet for å lytte til seniorrådet. Den onde gamle kvinnen snakker om tilstedeværelsen av dårlige ønsker. Den gamle kvinnen med nøkkelanrop for å være våken for ikke å komme inn i den dyktige tilberedte fellen.

Dream Tolkning Meneghetti.

Den gamle kvinnen er et symbol på det døde punktet, regresjonen, slutten av banen, nedgangen. Drømmer på denne måten forutsetter ikke noe godt - ikke den beste livsperioden er forventet, økonomiske og personlige tap er mulige.

Gammel dame

Dream Tolkning Simeon Prozorova

Hvis du stoler på tolkningen, som er gitt i denne drømmeboken, er møte med den gamle kvinnen i nattesynet en gunstig omen. Det foreshadows fremveksten av sterk patronsess i virkeligheten.

Les mer