Hva drømmer om å svømme i elva på tolkningen av drømmer og av hovedverdiene

Anonim

Elven er et tradisjonelt symbol på livet. Permanent og samtidig endret, med stadig skiftende vann, farvann, dammer, rister, komplekse steder. Vanlige elver er vanligvis brede og unhurried, men med en inhumulær mektig kraft.

Vann i vanlige elver er vanligvis mørk eller ugjennomsiktig, oppvarming rundt på kysten. Mountain Rivers er preget av en turbulent karakter, kan være krystallklar, men alltid kult, fordi de kommer fra isbreer. Vann i isens is, unntatt de tilfellene når det er termiske kilder øverst.

Søvnverdi avhenger av hvilken elv du kan svømme i. Ønsker du å svømme elven for enhver pris som den legendariske Chapaev-elven Ural, eller bare spare, nyter det kule i midten av en varm dag. Vi vil finne ut det å drømme om å svømme i elva i ulike drømmer.

Fabelaktig sønn.

Hovedverdier

  • Svøm elva i alle fall, uavhengig av strømmenes bredde, er å nå målet ditt, start et nytt stadium, skilt med fortiden. Betydningen av prestasjoner bare avhenger av bredden av elva og kompleksiteten av å overvinne vannbarrieren. Hvis du ikke planlegger å gå tilbake til venstre kysten, er dette et tegn på en alvorlig beslutning om avskjed. Det er ikke nødvendig å dele med folk, det er mulig å partisjonere med den tidligere, deres vaner, tro og livsstil.
  • I de fleste tilfeller må du seile i gjørmete flatvann, oppvarmet ovenfra, men likt gjemmer seg i dypet av en listig fuktig kulde og ganske muligens, blonske monstre i rolige elvplaner. Søvn som du flyter langs elven, har ikke en eneste samlet verdi og betaler alltid noen andel av uforutsigbarhet og fare.
  • Sakte av strømmen av elva - i full overensstemmelse med idioma betyr samtykke med omstendigheter, fredelig og rolig kampanje fremover med minimal innsats. Det er ikke alltid dårlig, i strømmen, er det mulig å flyte mye lenger enn mot strømmen, det kjemper positivt med bølgene. Du har kanskje funnet en komfortabel nisje for deg selv. Det er fantastisk. Ikke kast bort tid og krefter for å bekjempe elementene, når du kommer til å beordre det uten kamp.
  • Sakte og halm opp mot strømmen - det er ganske tydelig at en slik drøm viser ugunstige forhold der du viste seg for å være i din vilje eller ikke. En gang i en vanskelig situasjon er det ikke alltid fornuftig å kjempe til sistnevnte, unntatt når din oppgave er å gå ned i vekt og bygge vakre muskler. Finn muligheten til å se deg rundt, komme ut av situasjonen og løse det uten ekstreme innsats. Søvn viser deg at overvinne elven er ikke en utfordring. Svømme i elva er nødvendig med glede.
  • Prøv vann i elven Foot - vurder mulige alternativer for situasjonen. Skriv inn vannet - for å bestemme forandring, begynn å bevege seg mot å løse problemer.
  • Pleep fra båt, dampbåt, båter eller ta opp med et svømmemiddel - du har mistet transporten som de planla å bevege seg gjennom livets bølger. Du må kanskje endre arbeidet eller andre betydelige endringer venter på deg.
  • Sakte i håp om noen å redde i en drøm betyr å komme inn i trikset. Noen manipulerer dyktig ditt sinn, oppvåkning av dyp frykt, og tvinger til å handle i tillegg til din vilje.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Elv

Autoritative tolkninger

  • Kvinne drøm bok lover familie lykke, spesielt hvis du hadde en sjanse til å svømme i elva på båten, av rolig strøm. En stormfull elv i dette tilfellet betyr utelukkende familiens lidenskaper. Svømme elven feil betyr en komplett seier over noen omstendigheter.
  • Miller's Dream Book lover økonomisk velvære, spesielt hvis elven møtte fisk. Skildpaddene som flyter med deg, mener et stort flaks, flaks, lojale venner.
  • Wangs drømbok foreshadows en ambulanse og lykkelig familieliv. Storms, bølger i elva, vannskying betyr vanlig livs motgang, som du overvinne uten problemer.
  • Ifølge Freuds drømbok, svømming i elvene betyr seksuelle fantasier som du ønsker å implementere. Svøm elva eller gå vbrod betyr å bryte forholdet.

Under månen

Konklusjon

I de fleste tilfeller er elven et kraftig og fullveis symbol på livet. Svøm i elva - et godt tegn, som er rik og ganske velfortjent lykke. Elven i en drøm drømmer vanligvis om kloke mennesker som søker et rolig, målt og komfortabelt liv.

Jente i elven

Les mer