Gå ned trappene i Miller's Dream Book, Freud, Tsvetkov, Loffe

Anonim

Trappene - vi kommer ned på dem og klatrer, noen var heldige å gjøre det på egen hånd, og noen er ugudelig ved hjelp av andre. Vi klikker noen ganger på dem, og noen ganger lykkelig løper, hopper gjennom tre trinn, til suksess. Hva drømmer ned for å synke ned trappene, lære i påvist drømmer.

Generell tolkning

Trappen i en drøm tilskrives bildet av en særegent tråd som binder topp og bunn. Klatring trappene er knyttet til hendelser som lar deg gå utover ditt univers. Det er veien til perfeksjon, åndelig og fysisk vekst, til dannelsen av en fullverdig selvforsynt personlighet.

I mange myter er trappen en sammenheng mellom universets vertikale nivåer, det kan klatre fra bakken til himmelen eller komme inn i underverdenen. I en av legendene flyttet englene til trinnene hvis deres funksjon var kontemplativ, ned - aktiv.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Trinn på himmelen

For en drøm, ned ned trappene - det betyr at det ikke er en drømmende person, vennligst kontakt hva som er her og nå. Slike personligheter er viktige for å leve i dag og i tide for å løse pressemessige problemer. De er ikke kuttet av svimlende karriere eller uerstattelig rikdom. Disse er praktiske, beskjedne og svært begrensede mennesker.

Drømte en slik tomt av en vellykket forretningsmann - gjør deg klar for vanskeligheter. Dette gjenspeiler nedgangen i karrieren din, dårlig helse, svak energi og generell impotens. Å falle fra trappen betyr å lide full kollaps, fordyve deg i fortvilelse og depresjon.

En kreativ person i en drøm som kommer ned i flere trinn ned - Betal dermed sin svimlende suksess på grunn av overdreven stjerne og forfengelighet. Å hevde at nestorene vil gi muligheten til å tenke og oppdage nye ansikter av talentet.

For en ung jente i en hvit kjole å bo på trappene, holde rekkverket, - å bli skuffet i den elskede mannen på evet av en viktig begivenhet. Nå hvordan trenger du aldri støtte og oppmerksomheten til nære slektninger. En slik drøm kan være et advarselsskilt. Noen ganger for å finne din lykke, må du minimere riktig vei og endre strategien.

Trapp

Gå ned i mørket i en drøm - å være i en tilstand av usikkerhet og forvirring. Kanskje noen begivenhet sjokkert og såret sjelen. Nå er du ute etter og kjenner deg selv. Løft hodet og gå oppe, fallende og snubler, - prøv å eliminere alle livsbarrierer på vår egen implementering. Det må huskes at mange skremmende hindringer er forvrengt bilder og stereotyper, languishing i hodet og blokkering fremover.

De drømte om en spiraltrapp med en bratt ned, men det skremmer ikke det - et godt tegn. Du er full av energi, styrke og helse. Du vil ikke stoppe en rekke problemer og vanskeligheter, siden det er en bestemt plan for kardinalendring. Fortuna elsker slike personligheter og vil definitivt øke uventede perspektiver og sjanser for å avsløre sine talenter.

Forfatter drømmer

Sigmund Freud

Gå ned trappene i en drøm - symbolet for å nærme seg harmoni og monogamin i seksuelle relasjoner. Se mannen som nærmer seg ovenfor for en jente - et tegn på et fremtidig møte med en elsket. Ikke avvis og ikke vri bort fra den som vil virke, ved første øyekast, en smart seriøs ung mann. Det skjuler en brutal og seksuell partner som ikke vil skuffe deg i det hele tatt i sengen.

Kjør langs trinnene med en mann, ikke lenger bak ham, - du har overvurdert krav til motsatt kjønn. En slik forståelighet kan føre til seksuell sult og fullstendig ensomhet.

Går ned, faller - i reservasjon for å miste noe på grunn av ukontrollert kjærlighet og lidenskap. Dette tapet vil påvirke, heller, den moralske siden av din sjel, i stedet for økonomisk velvære. En mann rush ned et merkelig soverom - til skam og fornyelse av sin egen hensynsløse og umoralske oppførsel. Din frivolske og overdreven seksuell aktivitet kan spille en grusom vits, som fører til maktløshet og impotens.

Jente går ned i trinnene

Ung person går med en fremmed - til den første intime forbindelsen med den elskede. Vær redd for å se ned, gå ned, det betyr å bekymre seg for uønsket graviditet. Å være i brudekjole - til forslaget om hånden og hjerter fra den som de var kalde og likegyldige.

Vanga.

Tolken forutsier ugunstige endringer i de som kom ned trappene i en drøm. Årsaken til negative hendelser i drømmen om en drøm kan være deres egen oppførsel, moralske prinsipper, skadelige vaner og avhengighet. Å gå med barnet betyr å gi et dårlig eksempel eller feiltolke barnet.

Stopp og sett deg ned - omvende deg og gjenkjenne fortidens feil. En slik drøm bærer en person håper på gjenopplivelsen av det tidligere lykkelige liv, restaurering av helse, moralsk ånd. Å heve hodet og se lyset - i virkeligheten for å oppnå støtte fra kjære, slektninger, de som ikke er likegyldige for skjebnen din og hvem som er ansvarlig for din fremtid.

David Lof.

Det personifiserer trappen med en plattform eller en viss plattform på vei til å oppnå materielle og åndelige verdier. Den bredere, romslige og tapertrappen, desto større er sjansen til å oppnå ønsket resultat.

Shah, kremete skritt og rekkverk, mørke med små lumen i en drøm er personifiseringen av de livsperipetiene som er møtt med å sove. Mest tur - tette, falle, stå opp og stigende igjen, gjør stor innsats. Bare slik at du kan oppnå glede av din egen perfeksjon.

Miller er tett

Trappen forbinder med en mediator som skader veien til suksess. Klatringen har drømt seg - det lover berømmelse, anerkjennelse, suksess og rikdom. Karriere vil være veldig svimlende og fort hvis du så deg selv hoppet over tre trinn opp.

Du føler deg letthet og ulykkelig puste - det betyr at du er veldig hardy, vedvarende, hardt arbeidende og målrettet person som er klar til å jobbe i flere dager for sin egen ide og motta anstendig fortjeneste.

Snuble eller falle - revurdere din styrke og muligheter. En drøm kan bli et tegn på hva som er verdt å stoppe, få mer styrke, analysere opplevelsen av andre.

Gå raskt ned og klatre i drømmer - i virkeligheten lærer å reagere raskt på eksterne endringer og tilpasse seg livsvansker. Før dilemma ned eller opp betyr det å stå før de velger mellom materielle velvære og oppriktige, milde følelser.

Les mer