Meditasjon før sengetid - for hva som trengs, effektive teknikker

Anonim

Meditasjon før sengetid vil tillate abstrakt fra problemer og oppgaver som oppleves i løpet av dagen, og fri bevissthet fra fremmede tanker. Det vil hjelpe deg raskt og enkelt å sovne, se vakre drømmer, og våkne full energi og styrke.

Hvorfor trenger du meditasjon?

"Presenter" Meditasjon bidrar til å slappe av så mye som mulig og fri fra hele sekundær, overflødig, som ikke lenger er viktig. Det er nyttig for søvn - du forbedrer kvaliteten, blir kvitt mareritt.

Meditasjon før sengetid

Den vanlige praksisen med meditasjoner bidrar til å sovne, overvinne stress og depresjon, gjøre harmoni og lykke i det omkringliggende rommet, og våkne opp glade om morgenen.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

To viktige meditasjonsoppgaver:

  1. Stopp strømmen av obsessive negative tanker.
  2. Slip bevisstheten fra informasjonsdagstrømmen.

Meditering over natten, du helbreder søvnløshet, lærer å gå inn i den avslappende tilstanden uten stress, slapp av musklene og gjenopprett pusten din. Slå den til en nyttig vane, og begynn å føle deg bedre.

Beste meditasjon før Sho: Effektive teknikker

Disse metodene er like godt egnet for kvinner, og for menn. De er også egnet for nybegynnere, og for de som lenge har kommet til vei for åndelig selvutvikling.

Enkel meditasjon før sengetid

Meditasjonsnummer 1:

  • Lig deg i seng, slapp av og sørg for at du ikke forstyrrer ekstern støy.
  • Lukk øynene dine og forestill deg at du er på det mest komfortable stedet for deg. Hvor vil du drømme om å få? For noen er dette stranden ved sjøen, noen vil være i en rolig skog, og noen beveger seg mentalt til toppen av fjellet.
  • Prøv å høre hvilke lyder som høres i et imaginært rom. Sangfugler, støybølger, gress rustling, elvmuring? Hør og nyt lyden av naturen helt.
  • Ikke glem å holde styr på pusten din. Det må være jevnt, rolig og avslappet. Konsentrere seg om innåndinger og utåndinger, kan du mest abstrakte fra fremmede tanker.
  • Prøv å forstå hva du føler i din imaginære verden. Ensomhet? Harmoni? Vence? Eller angst? Full din tilstand. Hvis det er negativt, prøv å gi slipp på følelser og mentalt erstatte dem med noe hyggelig. Hvis positivt - ta energi fra det omkringliggende rommet og fyll det med hver kropp i kroppen din.
  • Enke i nytelse, tilbake til virkeligheten. Fortsett å holde pusten.

Gradvis fordyper du deg i en dyp og rolig drøm, og om morgenen vil du være fornøyd med en helt lykkelig person.

Meditasjon nr. 2 vil bidra til å takle søvnløshet. Hva må vi gjøre:

  • Du må godta den såkalte "drømmerens holdning". For å gjøre dette, tenk at du lærer på gresset, på plenen, oversvømmet med sollys. Slapp av og la hendene dine bak hodet, trekk kroppen. Du må føle deg så komfortabel som mulig.
  • Tenk deg hvordan hele kroppen din blåser brisen. Solen er varm og opplyst rundt, fugler synger, slander gress.
  • Deretter begynner du å forestille seg hvordan alt det omkringliggende rommet er nedsenket i søvn. Solen er skjult bak horisonten, twilight kommer, vinden slutter å blåse. Du fortsetter å ligge trygt og ikke haste hvor som helst mens du nyter omgivelsene.
  • Føler at kroppen din er helt avslappet, du liker det som skjer i øyeblikket, men du prøver ikke å sovne.

Det er det faktum at du slutter å forsøke å sovne, til slutt og hjelper deg helt slappe av og bli kvitt den kjedelige søvnløsheten. Øvelse Dette meditasjonsalternativet er jevnlig, og lær hvor raskt og enkelt sovnet.

Beste meditasjon før sengetid

Åndedrettsutstyr for dyp fallback er en annen måte å raskt sove på. Hva må vi gjøre:

  • Først oppfyller alle dine vanlige kveldsmanipulasjoner: send sengen, rengjør tennene, ventiler rommet, sett på pyjamas.
  • Koble fra lyset eller la nattlyset med et mykt dempet lys i nærheten av sengen.
  • Ta en komfortabel holdning. Den beste lotusposten er best egnet for denne meditasjonen, men hvis du er ubehagelig, kan du velge noe annet. Det er bare viktig at ryggen er helt rett, og du kan puste dypt.
  • Innen fem minutter, følg bare pusten, konsentrere deg om inhalerer og utåndinger. Tenk deg hvordan luften fyller lungene dine, og deretter helt forlater kroppen.
  • Gradvis vil du føle hvordan kroppen avslappet, etter det føles døsighet. Så gå straks til sengs.

Takket være pustekonsentrasjonen, vil du lære å sovne og se hyggelige drømmer, og om morgenen våkner du full styrke og energi. Men meditér ikke i lengre tid enn tjue minutter.

Og du kan lytte til denne meditasjonen online:

En annen teknikk er media-autotraining. Det hjelper ikke bare å slappe av, men også å utarbeide positive holdninger som vil forbedre kvaliteten på livet ditt.

Hva må vi gjøre:

  • Ta en komfortabel holdning og begynn å slappe av. Gjør det gradvis, starter fra tærne.
  • Tenk deg at du lærer på kysten, og beina ligger mot vann. Deretter begynner å representere hvordan bølgene gradvis kommer til kroppen din. Først dekker de føttene, og deretter kommer til beina, stiger høyere.
  • Tenk deg hvordan vannstrømmer skylles med negativ energi fra kroppen din, og utfør spenningen og tretthet med deg.
  • Etter at du føler at begynnelsen på en klon i søvn, stopp meditasjonen umiddelbart og legg den på å sove.

Prøv forskjellige meditasjoner og spore deres effektivitet. Dette vil bidra til å velge den optimale måten å avslra. Regelmessig praksis vil lære deg å kontrollere flomprosessen.

Det er i en drøm at ditt underbevisste sinn hviler, så det er viktig å gi kroppen og grunnen til en tilstand av avslapning og harmoni, for hvilken meditasjon brukes.

Les mer