Hva drømmer om å bli sittende fast i heisen i drømmene til Miller, Freud

Anonim

Hva drømmer om å bli sittende fast i heisen? Vi vil lære om dette når jeg leser drømboken.

Total betydning for å drømme

Ifølge flertallet av spesialister, blir sittende fast i heisen til å drømme om stillestående fenomener i livet. Denne suspensjonen av dagens saker, noen hindringer oppstår på vei. En mer detaljert forklaring vil avhenge av omstendighetene i visjonen.

Tolkning av ulike drømmer

lita elv, bekk

Forklaring av psykologen A. Megetti

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

For å se hvordan du var avhengig av heishytta, symboliserer situasjonenes håpløshet, mangelen på utvikling av dine saker. Videre kan du ikke endre situasjonen. Uten utenlandsk hjelp, vil det ikke fungere ut av denne stagnasjonstilstanden. Du kan kontakte vennene dine.

Summer Dream.

Du sitter fast i den. Du unngår ikke i lang tid. Du begynner å føle mangelen på luften. Dette er en advarsel om mulige sykdommer knyttet til respiratoriske myndigheter.

Kvinne Dream Book.

Stopp heisen under bevegelsen foreshadows fare. Vær forsiktig med å avsløre!

Drøm om XXI århundre

  • Stakk i det lover en drømulykke i nær fremtid. Du har kanskje nådd en alvorlig feil som manifesterer seg i form av en stor problemer. Etter en slik drøm i det virkelige liv, må du utøve økte forholdsregler i eventuelle hendelser.
  • For å se den stoppede heisen - foreshadows en mulig problemer, et ubehagelig tilfelle.

Wanderer's Dream Book (T. Smirnova)

Stakk eller stoppet heisen - stillestående fenomener i materielle relasjoner og den åndelige sfæren. Håp på det beste.

Dream Tolkning Kolden Medea

Bli sittende fast i heis - til en tvetydig reell situasjon. Fremtiden er vanskelig å forutsi. Du må vente på denne vanskelige perioden.

Heisen var gammel, er i ferd med å falle fra hverandre - din velferd er truet.

Tolkning av psykologen Miller

Drømmen om denne typen forutsi en alvorlig fare for en drøm.

Drøm Tolkning Hvit Mage Y. Longo

Bli sittende fast i heisen - en advarsel om å være forsiktig i virkeligheten. Fusk og svindel er mulig. Sannsynligheten for et slikt scenario er høyt innen få dager etter denne visjonen. Når du kjøper dyre varer, vær forsiktig og oppmerksomme. De kan være urettferdig. Ta vare på pengene dine.

Moderne Dream Book.

  • Heisen slutter å advare deg om en trussel om noen ubehagelig begivenhet.
  • Det ble sittende fast i det - refleksjon av den virkelige tilstanden i din nåværende posisjon. I virkeligheten var du også bapped i dine saker, du kan ikke finne en løsning på hva du skal gjøre neste.
  • På den tiden var i heisen med en kjent person. Tydeligvis, i virkeligheten, gikk forholdet mellom deg til en blindgyde.

I heisen

Psykologisk drømbok

Bli sittende fast i heisen - et tegn med en negativ farge. Foreshadows problemer.

Psychoanalytic Dream Book.

Å bli sittende fast i den på tidspunktet for nedstigningen, forutsetter begravelsesritten, døden.

Drøm tolkning fra A til Z

Stakk mellom gulv - advarer om muligheten for å komme inn i Vesten, tilberedt av dine fiender. Forhendelig omsorg bør aksepteres.

Øst-kvinnelig drømbok

Visjoner om et slikt innhold sier at du må ta alle løsninger for å avslutte alvorlig posisjon. Håper på hjelp fra siden er ikke verdt det.

Dmitry Dream and Winter Dream

Drømmer om denne typen forbud mot problemer. Vi er foreshadowed.

Forklaring av psykologen Z. Freud

Dette er en melding til deg om bekymringene som dine tilkoblinger kan bli kjent for de som omgivende personene.

Søvnverdi for forretningssfære

  • Sove med en lignende tomt snakker om en ubestemt posisjon. Advarer om begynnelsen av scenen, når alle anstrengelser for å forbedre situasjonen ikke bringer suksess. Du kan bare vente. Evnen til å vises i din mening. Men da vil det være nødvendig å virke sterkt.
  • Fra hvor mye tid du brukte i den fast, vil heisen avhenge av varigheten av den stillestående perioden i livet ditt. Hva det er mer, desto lengre vil det fortsette.

Kjærlighet, relasjoner

  • I det personlige livet har det en lignende forklaring. Midlertidig lull, kjøleforhold. Så langt som det fortsetter, er det ukjent. Alt vil avhenge av dine videre handling.
  • Unge damer en slik drøm foreshadows en dato med cavalier som hun nærer regnbuehåpene. Det vil være annerledes på en annen måte. Randevo vil ta med seg skuffelse, og på dette vil alt ende.
  • Du var i heisen sammen med andre mennesker. Det stakk, men snart gikk bevegelsen opp. Dette er et positivt tegn. Promotive og gjensidig kjærlighetsforhold.
  • Mannen sitter fast i heisen. Etter en stund gjenvunnet bevegelsen sin. Det foreshadows lykke til i et romantisk forhold, møte med din drømmepike.

Mat

Tolkning fra andre kilder

  1. Stakk i den med en kjent person. Med ham har du en stagnasjon i et forhold. I nær fremtid vil en løsning bli funnet å gå ut av denne stillingen.
  2. Hvis en person ikke var kjent for deg, så er dette en harbinger av lykke til i kjærlighet.
  3. Du klarte å komme seg ut av den faste heisen. Dette er et godt tegn. Han lover å overvinne barrierer, og oppnå ønsket resultat.
  4. Stakk i heisen, og dine forsøk på å komme seg ut av det var mislykket. Det symboliserer den kommende kampen med sine erfaringer og frykt. Bare takk til din innsats kan de trekke seg tilbake.
  5. Scenariet for en slik søvn kan foreshadow, svindel. Advarer om å være alendie i virkeligheten.
  6. Etter at du sitter fast, gikk heisen igjen etter en stund. Det foreshadows overvinne alle hindringer for å avsløre, vellykket gjennomføring av alle foretak.

Les mer