Hvilke drømmer om dusjen i drømmene i Ezopa, Freud, Esoteric Dream Book

Anonim

Slike naturlige fenomener, som dusj, har sin egen, spesielle skjønnhet og er i stand til å gjøre opp menneskelige følelser. Deres utseende i drømmer bærer sin symbolske betydning. For å forstå hva dusjen drømmer, er det verdt å huske nøyaktig hvor elementet ble forverret, som var vått, hvor drømmene var plassert, så åpne drømboken og verifiser detaljene med ham.

Generell tolkning

Hvis regnet regnet lils som fra bøtte, symboliserer denne drømmen angst som er opplevd. Vannelementet personifiserer menneskelig følelsesmessig bakgrunn. En annen tolkning av en slik drøm shadows en mann som så ham, ubehagelige følelser: sorg, tristhet, skuffelse.

Dusj, helle en vegg, personifies en eksisterende barriere som griper inn med drøm å oppnå den ønskede. Også denne barrieren forhindrer godt forhold til omverdenen. På grunn av henne føles en person ensomhet, fremmedgjøring.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Under regn

For å komme under utallige dråper og flytte til tråden - til den tomme Trep. Denne oppførselen kan skyldes ulike forhold i livet. I stedet for meningsløse samtaler, som ikke vil gi noe til noen, er det bedre å fokusere på å løse mer signifikante problemer.

Nattvisjon, der drømmen har skjedd med lykkelig sjelden, er en god omen, som lover en drøm forfremmelse oppover eller en økning i månedlig inntekt.

Dressing og kald dusj, med vinden, presser til bein, løfter tristhet. Hvis den sovende personen hadde en sjanse til ikke bare å se dusjen, men også å se på torden og lyn, som følger ham, slik nattsyn symboliserer avklaring, innsikt, forståelse, tilsynelatende forvirrende situasjon.

Hvis en sterk strammende dusjdrømmer om en reisende, er dette ikke det hyggeligste omen, noe som indikerer vanskeligheter i den kommende veien.

Andre detaljer tolknings

Det er andre nyanser som påvirker tolkningen av søvn donert natt:
  • Hvis, etter kraftig regn er det en indre ro, fred, en slik drøm, personifiserer overvekt av følelser.
  • Hvis tunge dråper slå en drøm i ansiktet, og venter på konfliktsituasjon ham, som er best å opprettholde en mental likevekt. En annen tolkning av denne søvn lover skuffelsen.
  • Søvn, den viktigste delen av som var dusjen, kan forbilde samleie hvis en jente så ham. Dersom den mest fornøyd med regn, vil intim nærhet bringe glede, også drømmen shadows en velstående forhold. Kalde dråper lover avkjølt følelser, misnøye av partner.
  • Varme dråper vann, spyling sovende person, et forbilde for å bedre materielle situasjon.
  • Ifølge en annen tolkning av en drøm, kan en dusj i en drøm personifiserer velsignelse av de høyere krefter, Åpenbaringen.

Tolkning

Riktig tolkning av en drøm kan avhenge av hva personen som observerte ham ble gjort. Avhengig av handlingene til en person, kan den symbolske betydningen av søvn variere fundamentalt:

  • Hvis drømmer er skjult for mye regn under en paraply - Dette betyr at i det virkelige liv har den alle nødvendige midler for å beskytte seg fra virkningen av ubehagelige situasjoner. Hans liv og følelser er under kontroll.
  • Hvis den sovende personen ser elementene gjennom vinduet - dette er en omnation som løfter livet endringer i nær fremtid. Forandringer vil påvirke hoved eller ytterligere arbeidsfelt. Utseendet til en ny lidenskap, interesse, hobby mulig. Kanskje den oppfatning av de omkringliggende folk kan endre seg. Når endringen i livet er fullført, vil drømmene se tilbake til fortiden og ikke forstå hvordan han kunne oppføre seg på en lignende måte.
  • Drømmene, vandre under et voldsomt regn og følelsen beroligende, ønsker fortsatt å kjøle spenning, roe rasende følelser.

Dråper på glass

Dream Ezopa.

I tolkningen, som denne drømmen bok fører, symboliserer regn håp, lys og rene tanker, ønsket om å frigjøre seg fra bakvaskelse og rykter, rutine og skitne vesen. Mannen som ble fast i rutinemessige bekymringer, hvis han ikke kunne flykte fra uendelig sirkel av problemer og problemer kan forvente begynnelsen av en ny, lys liv scenen etter en slik drøm ser.

Det er under et voldsomt regn, men ikke å fade - til gjennomføring av drømmer, realisering av unnfanget planer. Lang tid å gå under langvarig dusj - i realiteten å være en sta og hardfør mann.

Skjul fra dårlig vær på et ukjent sted - en advarsel om at samtaler for å være oppmerksomme på folk rundt. Kanskje de prøver å velte drømmen planer.

Svømme under dusjen i elva - til en betydelig forbedring i materielle situasjon.

Drøm om freud.

Dusj - et symbol på seksuell energi: en drøm søker å få mye fra intim nærhet; Ikke begrens deg selv. En ung jente, i en drøm bading i et reservoar, over hvilke dusj går, i det virkelige liv vil bli omgitt av utallige arbeidere.

Solen, piercing på grunn av tunge skyer, symboliserer enden av en tung periode, den offensive av en lett livsstrimmel. Dusj, gå til varmt vær, snakker om åndelig rensing, gjenfødte romantiske relasjoner.

Dusj

Esoterisk drømbok

For å komme under regnet i sin venns firma - i virkeligheten, kan du bli offer for hans dårlige ideer. Hvis drømmene, i nattvisjonen falt under dusjen, mens han ser seg et barn, sier en slik drøm at røttene til de nåværende problemene er verdt å lete etter en tidlig barndom.

Les mer