Hva er vorter på forskjellige deler av menneskekroppen, er skutt.

Anonim

Vet ikke hva en vorte er skutt? Kontakt dine drømmer, husk alle drømdetaljer for sin nøyaktige tolkning.

Hva er vorter foreshadow?

Vorte på stoppet.

Så i en drøm om vorter på egen kropp - du har fiender. De prøver å defame deg, å observere. Alt kan korrigeres. Det er nødvendig å gjøre mye arbeid for å identifisere fiender, gjenopprette omdømmet ditt.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Drømfortolkning anbefaler ikke å fortvile, være trygg på hans evner. Hvis i en drøm om vorter leverer angst, må det kjempe med fiender som vil være veldig sterke.

Arrangement av vorter

Vær oppmerksom på stedene hvor vorter er lokalisert.

  1. I hånden - rikdom, materiell velvære, fortjeneste.
  2. På ansiktet - løgn, slander.
  3. Nær øret - å høre sladder, rykter som er vanlig av ill-wkere.
  4. På bena - oppnåelsen av målet.
  5. Nær leppene - sett til side.
  6. På magen - du grådighet, ikke dårligere enn andre, på grunn av dette vil du lide.
  7. På baksiden - forverringen av relasjoner i familien og på jobb.

Hvis du ser vorter i mange deler av kroppen, kan i virkeligheten unngå fare, bidra til å komme seg ut av den vanskelige situasjonen til slektninger. I virkeligheten er det ikke en eneste vorte på kroppen din, men i en drøm er de plassert i hele huden - vent på en stor sum penger, en dyr gave.

Hvis du ser vorter fra andre, vent på møter med en venn som vil avslutte fortjenesten. Kinnet med vorter drømmer - forgjeves for å øke økonomisk tilstand. Alle forsøk vil ikke føre til suksess, det er bedre å ikke risikere.

Vorte

En kvinne som så vorter på hendene hennes, er frivolous. En mann - unngår relasjoner med motsatt kjønn.

Drømmer du at hendene dine er helt dekket med vorter? Husk deres slag og farge.

  • En - de problemene du raskt overvinne.
  • Mange - hudsykdom, seksuell sfære.
  • Mange og store - bekymret for slektninger.
  • En stor fortjeneste, arv.
  • Svart - sorg.
  • Normal - ulykke.
  • Rød - falske fiender.

En vorte, som ligger i en drøm på den rette palmen - får hyggelige nyheter. Hvis det forhindrer deg fra deg, er du redd for mulige feil. Hvis låret er for stort - tillegget av familien.

Søvn, der du behandler vorter medisinen, betyr fred. Du vil ha stillhet, slapp av fra oppstyret. Hvis du kutter av vorter, vil du løse problemer, men nekte strømmetodene, du vil kunne forhandle med folk.

Det virker som etter en lang plage å fjerne vorter, forblir de fortsatt, "du har alvorlige problemer. Bare en stor kraft vil bidra til å løse alle spørsmålene.

Esoterisk fargerik drøm bok

Vorter er ubehagelige nyheter. Hvis de er i sine hender - rikdom og rikdom, har andre mennesker en uventet trussel mot deg.

Drøm tolkning Z. Freud.

Tyv på kroppen, ifølge Sigmund Freud, betegner seksuell samleie. Hvis vorter ser en ung jente - hun er blåsig, møter ikke lenger noen partner, ikke trygg på seg selv.

Vorter på armene hennes

For menn er alt helt dårlig. I virkeligheten liker han individene i hans kjønn, han anser ikke seg som en attraktiv, mener at kvinner bare er fornærmende, ler på ham.

For å ta av vorten i en drøm - undertrykkelsen av deres ønsker, vurderer avvisningen av seksuelle kontakter, anser dem noe skammelig.

Dream Miller

Smertefulle vorter - du var fornærmet, og det ville ikke fungere for å gjenopprette ditt vennlige navn. Hvis i en drøm, blir vorter forsvunnet av seg selv, du vil lykkes, lett håndtere alle hindringer.

For å se vorter fra andre - se etter fiender blant omgivelsene dine. Sut ut veksten selv - alt vil bli vellykket, fiender vil ikke være i stand til å skade deg.

Drøm Khasse.

Å sove med vorter på kroppen av en ukjent person anses å være negativ. Dine fiender er for farlige for å bekjempe dem selv. Du har et rikdom og velvære.

Esoterisk drømbok

Esoteric Dream Book dekrypterer vorter på sin kropp som mottak av gaver, finner. En fremmed i vorter - i virkeligheten for å møte en person som vil bidra til å oppnå målet, få rikdom.

Stor drøm bok

I den store drømboken betyr en vorte dårlige nyheter. Alt avhenger av plasseringen:

  • på hånden;
  • På en annen person - fortjeneste;
  • Bare se veksten - du vil glede deg.

Drøm om det 21. århundre

En vorte betyr en vellykket kamp for sin ære. Mange vorter - en omrakere kan gi hemmelighetene dine, mysteriet. I virkeligheten er du helt sunn, og i en drøm er dekket med vorter - rask rikdom. Forsinkelsen av veksten i seg selv - små problemer vil raskt forsvinne, alt vil bli bra.

Islamsk drømbok

Vorter lover rikdom av noen som ser dem i en drøm. Det vil være så flott at du vil være redd for å miste det.

Lunar Dream Book.

Vorter er dårlige nyheter.

Små Velezov Sonnik.

Vorter vil ta av til nyheten om ulike karakterer. Hvis veksten er til stede, få penger.

Family Dream Book.

Du har en vorter - fiender vil triumfere. Det viste seg å trekke seg fra fare. Hvis du så at vorter begynte å forsvinne, suksess foran, vil du håndtere alle vanskelighetene. Det er en mann med vorter - han er en fiende.

Fransk Dream Book.

Vorten vil drømme om hemmelig plage, tvil.

Drømme fremmed

Armer på hånden - til penger, på ansiktet - sladder, slanker til adressen din. Vorterne har andre - de er fiender som prøver å defame deg.

Ukrainsk Dream Book.

Hvis du ser vorter fra noen, ikke stol på omgivelsene dine, det er innbyggere i den. Drømfortolkning forutsier rikdom når vorter er på kroppen din.

Les mer