Hvilke drømmer om en gullkjede for drømmer er: Miller, Vangi, etc.

Anonim

Ofte i våre drømmer er det dekorasjoner laget av edelt metall. Folk vant til å feste slike drømmer overdrevet mening, fordi gull synes for oss, først og fremst et symbol på uventet anrikning.

Hvilken drøm om en gullkjede? Dream-boken er mer tilbøyelig til å sove tolkninger, som knytter denne varen med kjærlighet eller vennlige forhold til mennesket. Ofte indikerer denne dekorasjonen den følelsesmessige tilstanden til drømmen, opplevelser om personlige liv. Dette er imidlertid ikke den eneste tolkningen av denne drømmen.

Kjede

Generell tolkning av søvn

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Gullkjeden i en drøm betraktes som et symbol på åndelig forbindelse med en person kjære for deg. Finn eller bruk en verdifull dekorasjon i en drøm - et veldig gunstig tegn. Denne drømmen kan bety harmoni i forhold til din valgte en eller uventet anrikning.

Miste eller kjøpe denne tingen - et tegn på skuffelse i de omkringliggende menneskene. Hvis en kjede av svette gull, så indikerer dette en uberørte følelser i virkeligheten eller intakt av dine forhåpninger.

Hvilke drømmer om en gullkjede som pryder nakken din? Snart vil du kunne nå målet. Tett vevedekorasjon symboliserer tillit til å støtte en kjære. Hvis kjeden var på nakken fra en annen person, forvente du snart at svik av en dyr venn eller valgt en

En dyr dekorasjon på en nær person snakker om sin insincerity. Kanskje din frankhet vil kunne bruke til leiesoldatene.

Kjeden besto av forskjellige lenker - snart vil livet ditt bli fylt med interessante og spennende hendelser. Noen koblinger ble skadet - et brudd symbol med en dyr person for hjertet ditt.

Hvis dekorasjonen var ødelagt i en drøm, er det endelige gapet med den valgte den som er uunngåelig i virkeligheten. Hvis dekorasjonen på nakken var laget av et billig metall, som ligner på gull, så i ekteskap må du møte det virkelige behovet.

En kjede av gull på hånden kan snakke om din avhengighet av en kjære. Jo tykkere dette målet er, desto sterkere vil du ha denne tilstanden. Hvis du prøvde å fjerne dekorasjonen i drømmen, symboliserer det ditt ønske om uavhengighet. Du setter en åndelig forbindelse med den valgte en av de materielle rikdommen. Men for en mann å ha på seg en massiv kjede på håndleddet, vil et sterkt kjærlighetsforhold og vellykket, harmonisk ekteskap forsvarlig i fremtiden.

Kjede på nakken.

Anhenget på gullkjeden symboliserer din mentale tilstand, som er i full harmoni og hvile. For kjære mennesker betyr en slik drøm dedikasjon og lojalitet til den valgte. For gift er anhenget personifisering av åndelig enhet og selvtillit. Et beskjedent anheng på en gullkjede foreshadows stille familie glede. Et perfekt dekorert anheng på en kjede fra en annen person - til utseendet på farlige rivaler i livet ditt, ta en kjede med et anheng - til en rask utgivelse fra smertefulle forpliktelser.

Å ha en gullkjede med et anheng - til vanskelig å oppfylle løftene som du snart vil ta over. Golden Chain med et anhenget av svart stein advarer om et ugunstig utfall av en viktig ting for deg. Røde steiner i anhenget profetisk universell fordømmelse.

Finn en gullkjede i natt kjønn - til stor forandring i livet. Disse endringene kan dreie seg om og endre bostedet.

Fullfør forbi den verdifulle finne - et tegn på at du savner en sjelden mulighet til å forandre livet ditt til det bedre. Skinnende fant gullkjede - til gledelige hendelser i livet. Hvis dekorasjonen av kjedelig farge, er skuffelsen at det var en betydelig verdi for deg før.

Å stjele en kjede i en drøm - skiftende andres plikter på skuldrene dine. Du må kanskje svare på handlingene du ikke har begått. Hvis den stjålne dekorasjonen var falsk, så snart kan du være involvert i ulovlige transaksjoner.

Hvis gullkjeden brøt, truer du store økonomiske tap eller utgifter. Hvis en revet ting i en drøm har mistet, har intriger på seg rundt deg. Du kan ikke lett sette pris på hendelsene rundt deg på grunn av din naivitet.

Tolkning av forskjellige drømmer

Av drøm om Miller

I denne drømmeboken er det flere drømmer med en gullkjede:

  • Gi en gullkjede for å gi en kvinne - til interesserte tvil i oppriktighet av kjærlighet til deg;
  • Motta en gave juvel - å tvile på ektefellens lojalitet;
  • Brytekjede - til tap og lidelser. Hvis du i en drøm er veldig opprørt på grunn av smykkens strømningshastighet, så venter sykdommen snart;
  • Kjøp en kjede av gull - til en uventet og seriøs bedrag i virkeligheten.

Tre kjeder på nakken

Av Dream Freud.

Gullkjeden i Freuds drømbok symboliserer tvil om at du er verdsatt og kjærlighet. Og tvilene er helt ubegrunnede. Å se gullkjeden på nakken på en annen persons hals - i virkeligheten for å vise usunn nysgjerrighet til andres intime liv. Miste i en drøm gull juvel - ikke å legge merke til disse samtalene og handlingene som oppstår bak ryggen din.

I drømmen om blomster

Golden Chain i Dream Dream Book symboliserer den gamle kompisen eller en trofast venn. En slik drøm indikerer den ubegrensede lojaliteten til din partner, en ny bekjentskap med den trofaste og hengivne mannen. En slik drøm kan imidlertid snakke om svindel, bedrag i nær fremtid.

Av Dream Book Vangu

Dette gullsmykker i drømmen om provinsen ble ansett som en ambulanse i virkeligheten. Fange dekorasjoner laget av edelt metall betyr tilstedeværelsen av en sovende aristokratisk smak. Å miste gullsmykker i en drøm forutser økonomiske tap i fremtiden.

Av Dream Hasse

Det berømte mediet trodde at kjedene fra dyrt metall fremmes i fremtiden for å skaffe seg en pålitelig og trofast venn. For deg vil det bli en reell beskyttelse, som støtter i et vanskelig øyeblikk, en vest, der du kan hente tårene dine i ulike livssituasjoner.

Av Dream Longo.

I denne drømmeboken blir gullkjeden med en anheng foreshadows smakløst, men en veldig dyr gave. Dekorasjon med en coulidic i form av et hjerte profeterer en ung jente til en velstående brudgom. Golden Chain med et anheng, som ble laget av egne hender, lover bryggingen i virkeligheten av en veldig alvorlig åndelig samtale.

Les mer