Hvilken drøm om gull i en drøm?

Anonim

Tolker divergerer i meninger. Noen hevder at gull symboliserer ondt og negativt, andre ser i dette symbolet en svimlende suksess og lykke. Hva er drømmen om gull? Tolkning avhenger av settet av nyanser, som er tilstede i bildet av drømmen. Vi vil analysere spørsmålet i detalj.

Hvilken drøm om gull i en drøm? 7617_1

Folksfortolkning av drømmer om gull

Gull er et symbol på verdi, betydning og rikdom. Men ikke alt gull i en drøm kan være utstyrt med denne meningen, for eksempel, Faller under gull har et negativt aspekt , som bøyd eller bortskjemt gullprodukter. Også symbolet på gull er juks, forførelse eller triks.

Plots av drømdrømmer kan være forskjellige:

  • Vakre dyrebare produkter;
  • ødelagte eller bortskjemt gull smykker;
  • plutselig finne gullstenger eller dekorasjoner;
  • stjele eller kjøpe gullprodukter;
  • Andre plottlinjer.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Golden dekorasjoner i form av ringer - Øredobber, armbånd, ringer, kjeder fra koblinger - foreshadowed bryllup. Hvis dekorasjonene ble presset på fingrene eller sjenert bevegelsen, vil den nye familien ikke ha søtt. Hvis du følte deg komfortabel i smykker, vil livet i en ny familie bli sikret og rolig.

Bildet av et gullsmykker som lister på en annen person, foreshadows gledelige hendelser i livet til en drøm. Denne tolkningen er kun hensiktsmessig i fravær av misunnelse til rikdom og lykke til andre mennesker. Hvis drømmen treffer og sår på andres velvære, indikerer drømmen depresjon om godhet av kjære eller kjente mennesker.

Se Mange gullsmykker på andre mennesker - Til den store misunnelsen, skuffelsen og bedraget. Men beundre gullsmykker på andre mennesker og bekymre deg for at de ikke kom til deg - til stor suksess og uventet fortjeneste.

Se Gull på tellere av en smykkerbutikk - til gode muligheter. Denne plottet kan foreshadow en ung jente ønsket ekteskap, og en gift kvinne er en skilsmisse og ny kjærlighet med store muligheter i ekteskapet.

Skynd deg med dekorasjoner og Svøm i gull - Til sykdommer, misunnelse, Slohalu eller til og med ødeleggelse. Hvis du demonstrerer dine fordeler, kan misunnelig hevne misunnelig.

Hvis Gull ligger i ditt hjem Dette foreshadows en alvorlig sykdom. Sykdommen vil forlate et avtrykk på det ytre bildet av drømmen, for eksempel hepatitt. Syke mennesker som en drøm kan pålegge et dødelig utfall av enten en kreftvulst. Spesielt farlig eller drikking fra gullretter.

Hvis du har Gull stjålet , Forvent bedrag og separasjon fra dyre mennesker. Det lover tap av tillitsforhold, kjærlighet, ære og verdighet. Men i noen tilfeller løfter drømmen frelse fra dårlig i livet hvis det forfulgte en drøm.

Slå gull - Du kan ikke oppnå ønsket lovlig måte. Noen ganger tyder denne plottet at personen ikke setter pris på andre, de merker ikke sine talenter og meritter. Hvis drømmene ønsker å få ære og herlighet, er det uoverstigelige hindringer på vei.

Hvilken drøm om gull i en drøm? 7617_2

Golden funn

Hva drømmer om Finn gull . Å finne gull i en drøm løfter misunnelse på den delen av miljøet, og for fattige mennesker - en enda mer fremtredende posisjon. Sannsynligvis må du dele med en dyr ting for å sikre din eksistens. Imidlertid gjelder denne tolkningen ikke for funnet av de gyldne strålende mynter: I dette tilfellet forventer drømmen en stor flaks.

Kjeder og armbånd I drømmer symboliserer obligasjoner og plikter. Hvis en gullkjede ble funnet, selv i en ødelagt form, drømmen foreshadows suksess og en uventet inntektskilde. Imidlertid vil tristhet komme sammen med glede: ulempe fra overlappede forpliktelser. Dette kan være et lån med stor interesse eller bibelbetingelser i kontrakten.

Hvis gullkjeden finner i en drøm fyr Dette lover et møte med en stygg jente for gunstig sted eller gunstige forhold som eksistens. Ugly, men veldig sikret jente vil forgifte sitt liv og begrense friheten.

For jente Finn en gullkjede - bli gift for beregningen uten kjærlighet. Imidlertid indikerer den attraktive typen gullsmykker tilstedeværelsen av gode personlige kvaliteter i den valgte. Det vil si at personen vil være sikker og god, men hjertet av jenta vil ikke svare på hans kjærlighet.

Gift kvinne Funnet av gullsmykker lover et møte med en annen mann, som hun vil skille med mannen sin. Hvis drømmene fant en kjede og ødela den i en drøm, er den delt med mannen sin for fri livsstils skyld.

Hva betegner funnet av ødelagte smykker eller Skiver av gull . Denne plottet foreshadows tristhet, problemer og tårer. Finn en øredobber i en drøm - for å søke aktivt etter dine halvdeler, eller en kvinne vil våge å svinge en ektemann fra en utenlandsk familie.

Hvilken drøm om gull i en drøm? 7617_3

Tolkning av drømmer

Dream Miller . Gold Vision i en drøm lover suksess. Hvis gull stjal gull, vær forberedt på å miste det som er dyrt. For den unge jenta gir tyveriet et lønnsomt ekteskap, men med en dum og grådig mann. Å miste gull - ikke å dra nytte av sjansen som er gitt.

Utvikle en gruve - til et vanskelig, men ærverdig tilfelle. Mock sanden - til fristelsen til lette penger, stjele - å krenke andres rettigheter for å kjøpe - til store problemer. For å se gullplanet - å misunne og falske, nuggets - til talentfulle etterkommere, gull i vann - til ondskapen til haters.

Drøm om blomster . Smykkerboks advarer om overdrivelse av håp om noe. Finn gull i en drøm - ikke vær lagging, grave ut av bakken - til selvrealisering. Hvis gull er sammenflettet med sølv - til bedrag i kjærlighet. Dekorasjon som gave - pass opp for falske komplimenter. Hvis en kvinne gir en dekorasjon til en mann, vil Alfons snart vises i hennes liv.

Miste / selg gull - å befries fra sykdom eller gammel lovbrudd. Gullstøv vil drømme om rikdom, oppnådd av alvorlig arbeidskraft. Samle gull fra gulvet - til ydmykelse for nytteens skyld. Hold dekorasjonene i hurtigbufferen - til problemer med sin egen tull.

Les mer