Hva drømmer om å komme under regnet i en drøm?

Anonim

Vann er et symbol på følelser i en esoterisk tradisjon. Når en mann er opprørt, gråter han - helle tårer. Og hvorfor drømmer om å komme under regnet i en drøm? Dream Intercoms Se i denne plottet refleksjon av menneskets følelsesmessige sfære, opplevelsen av dagslys følelser og uro i en drøm.

Hva drømmer om å komme under regnet i en drøm? 7640_1

Tolkning av folks drømfortolkning

Bildet av regn i nattesynet kan foreshadow både lykke og problemer. Hva er det knyttet til? Tolkning avhenger av det følelsesmessige drømmen på hendelser i en drøm. Å sove regnet uttrykker mentale erfaringer fra en person og er ekko dagers hendelser.

Hvis Regn i en drøm forårsaket en hyggelig følelse Og fylte sjelen med lykke, denne drømmen kan tolkes som positiv. Av særlig betydning, dette plottet har for en person som er under undertrykkelse av følelser og overlevd stress: Snart kommer lettelsen, alarmen vil nekte sjelen og ro:

  • Kaldt regn faller i drømmen er symbol på utslipp av spenning;
  • Varmt vann trickles vask av akkumulert negativ og fri for lidelse.

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Hvis Flyter av himmelsk vann forårsaket en ubehagelig følelse , Frost på huden: For kvinner, dette plottet foreshadows tårer, og for menn - uplanlagte utgifter.

Dra opp til tråden Under regnet - til problemer og skuffelse. Hvis drømmen måtte komme inn i drømmen med en elsket, så med en positiv oppfatning av denne hendelsen, en drøm foreshadows harmoni og tillit til forholdet.

Hva drømmer om mye regn . Søvn har en dobbel tolkning og avhenger av drømens følelser. Hvis visjonen om vann strømmer forårsaket glede, vil de gunstige endringene og oppfyllelsen av alle drømmer og planer snart komme. Hvis tungt regn forårsaket frykt, venter en drøm som venter en ugunstig periode og fare.

Hva drømmer om Regn eller regn . Lyn, tordenvær og kraftige vannstrømmer uttrykker sterke følelser. Drømmen venter på forverring av konfliktsituasjonen, eller konflikten brygger. Dusj med Thunder Rolls kan foreshadow en støyende skandale. Denne tolkningen av plottet foregår imidlertid med en negativ oppfatning av malingen av Raging-elementet. Hvis drømmene opplevde lykke, så i virkeligheten er det ikke langt fra hjørnet.

Se elementene fra vinduet - å bytte i skjebnen. De vil være lykkelige eller ulykkelige, avhenger av den følelsesmessige responsen på bildet sett. For å se regnet, kom til regnet i en drøm - alltid til viktige viktige hendelser i drømmen om en drøm.

Hva drømmer om å komme under regnet i en drøm? 7640_2

Andre folks tolkninger

Hva betyr Gå under regnet i en drøm? Vandre under varme vannstråler som forårsaker hyggelige følelser - til gode relasjoner med andre.

Gå mot regn - Gjør deg klar til å møte endringer i livet. For pasienter, dette plottet foreshadows nødutvinning, for fanger - fritak fra fengsel.

Kjør i regnet Og prøver å finne lyet - i virkeligheten er du redd for ansvar og forsøke å komme seg bort fra å løse viktige livsspørsmål. Det er morsomt å løpe under stengene med vann - du vet hvordan du kommuniserer med folk, finner et felles språk og er en sjel i laget.

Åpne paraply Under regnet - har du en sterk vennlig støtte. Drømmen trenger ikke å være redd for vanskeligheter - det er alltid noen å stole på i en vanskelig situasjon. Også, paraplyen symboliserer forsiktighet og fremsyn av drømmen - med din tilnærming til livets alle problemer på skulderen.

Imidlertid kan paraplyen ha en negativ mening hvis sove har opplevd ubehagelige følelser fra regn. Paraplyen er et forsøk på å gjemme seg fra verden, beskytte mot kommunikasjon, klikre i sin egen Mirka. En slik holdning til liv og folk vil uunngåelig føre til problemer.

Se Uvanlig regn fra meteoritter - Å overraske. Hvis drømmene opplevde entusiastiske følelser i visjonen om det brennende regnet, venter han snart en lys og uforglemmelig begivenhet. Test frykt når visjonen om brennende faller - til den naturlige anomali eller katastrofen.

Hva drømmer om å komme under regnet i en drøm? 7640_3

Tolkning av berømte drømmer

Drøm tolkning for hele familien Skyver bildet av regn som en omnasjon av viktige hendelser i drømmen om en drøm. Få under regnet, men vær tørre - du vil unngå ansvar for din gjerning eller dårlige hendelser.

  • Å se regnet regn - til vedtaket av ansvarlige løsninger som ikke unngås.
  • Finn lyet fra regnet - for å få en pålitelig patron i livet.
  • Vandre under regnet med en åpen paraply - til forsiktig fremsyn.
  • Hvis en kjent rammet dusjen, vil han ha en stram i livet uten hjelp, han vil ikke takle.
  • Mushroom Rain Dreams of Happiness.
  • Sjeldne store dråper av regn vil skyte på lang tid.
  • Føler kalde regndråper på hans kropp og feil - til sykdommen.
  • Kom under regnet, men vær tørre - til rask helbredelse.

Se Skitne regndråper - å slander bak ryggen din. For å få under skittent regn - vil slanders ikke være i stand til å unngå. Du må legge ved innsats for å vaske ditt uskarpe navn.

Dream Tolkning Meneghetti. Han anser denne historien en refleksjon av den indre indre verden. Muren av regnet er et forsøk på å gjemme seg fra verden, for å komme inn på deg selv på grunn av komplekset av mindreverdighet. En person undervurderer sin betydning for verden, mener seg en outsider i livet.

Høst Dream Book. Skyver bildet av et varmt sommerregn som en harbinger av lykke i livet. Dusj og tordenvær ruller - til faren.

Russiske folks sonnest Det mener at sommerregn med en regnbue drømmer om den elskede drømmen, og dusjen foreshadows problemer. Få under regnet i en drøm - til store problemer.

Erotisk drømbok Skyver en varm sopp regn som fremsyn av harmoniske og varme relasjoner i familien. Høststramming Regn foreshadows Kjøling i relasjoner med kjære: Muren av misforståelser og fremmedgjøring vil stige mellom deg og elskede.

Sannest Medea. Skyver visjonen om et varmt sommerregn til gode hendelser i sitt personlige liv: kjærlighet, glede, gjensidig forståelse og lykke. Få under bekkene av himmelsk vann - til en stor glede. Høst sjeldne vær - til hindringer i saker.

Esoterisk drømbok Skyver denne drømmen som en rensing av en person fra negative energier. Bli kvitt regnet - bli kvitt dårlig.

Les mer