Drøm tolkning: svømme i vann - hva betyr det?

Anonim

Hvor bra det kan svømme i vann, rent og gjennomsiktig. Svært ofte i søvn gjør vi slike prosedyrer. Jo mer glede du fikk, desto større suksess venter. Men hvis du har skremt vann, eller du har opplevd noe ubehag, så i det virkelige liv, kan de mest sannsynlige noen hendelser sørge sterkt.

Det skjer at en slik drøm bare gjenspeiler dine sterke opplevelser akkumulert i løpet av den forrige dagen. I alle fall, alt du så, husk og setter pris på hva slags følelse du har opplevd. Dette påvirker signifikant riktig dekryptering sett.

Hva drømmer om

Vanligvis reflekterer vann vår indre tilstand. Det er den mentale fredelige eller angst som er legemliggjort i slike drømmer. Vanligvis drømmer bøker ikke bare tolkning av søvn, men foreslår også hvordan man skal leve videre og hva som skal tas for å kontrollere, basert på hva drømmene så

Drøm tolkning: svømme i vann - hva betyr det? 7757_1

  1. Som regel har søvn med vann positive elementer, og enda mer Når en person er i den og bader . Før du venter på gleden av fremtidig liv, suksess i mange forsøk, morsom underholdning og inntekt av uventet økonomisk hjelp. Og pengene kommer i en slik mengde for å ha nok for alt.
  2. Flytende fisk Ta med deg uventet suksess. Og dette vil komme i de mest uventede sfærene i livet ditt, som du ikke kan mistenke. Arbeidet vil gå til vei, du vil plutselig besøke geniale ideer, og du kan skille seg ut blant kollegaene, det vil legge merke til sjefene. I det personlige livet av et strid og problemer vil være i stand til å bosette seg, og den ensomme til slutt vil møte sin skjebnefulle mann. Vanligvis er lignende drømmer mer bidrar til kvinner. Vann er et kvinnelig element, så drømmer er gunstigere for kvinner.
  3. Og her Av drøm om Miller Vann svømming kan ha forskjellige tolkninger. Øyeblikkene når du selv spruter i vannet, og samtidig føler du stor glede og glede, snakker om en praktisk tilnærming til mange ting, arbeidskollegaer vil kunne se en god arbeidstaker i deg, og kanskje lederen, og Familieforholdet vil bli enklere og mer ømt.
  4. Men Seile med slektninger eller venner Det innebærer kortsiktig separasjon, og dykk til dybde kan forklares ved å øke den nervøse situasjonen.

Funksjoner sett

Finn ut hva som venter på deg i dag - et horoskop for i dag for alle stjernetegn

Ved en rekke abonnentersforespørsler har vi utarbeidet et nøyaktig horoskopprogram for en mobiltelefon. Prognosene kommer til ditt stjernetegn hver morgen - det er umulig å savne!

Last ned gratis: Horoskop for hver dag 2020 (tilgjengelig på Android)

Drøm tolkning: svømme i vann - hva betyr det? 7757_2

  1. Den mest ubehagelige er Svømmer under vann Når en person opplever dødelig horror fra mangelen på oksygen. En slik visjon forutsier og avslører de alarmerende hendelsene, angst for en alvorlig anledning.
  2. Og her Vanlig svømming Det kan tolkes som et ønske om å øke seg selv, deres natur og revurdere deres forståelse av verden rundt.
  3. Gjørmete eller mørkt vann Det bærer mistanke som oppsto på grunn av mistillit til venner eller kolleger. Kanskje dere selv gjorde det ikke helt ærlig og deg plaget samvittighet. I sjelen er du veldig bekymret for gjerningen, fordi senere vil dette påvirke dine planer og bli et hinder.
  4. Høst og basseng i en skitten pølse eller et reservoar Gjenspeiler din indre verdenssyn. Kanskje du er for lukket over omgivelsene og føler deg selv ikke fra denne verden. I denne situasjonen er det lettere å behandle omgivelsene og ikke å overvurdere baren for dem av dine krav.
  5. Lagre fra noen Gir deg muligheten til å trene for lenge siden, til slutt vil drømmen bli til virkelighet.
  6. Ren og gjennomsiktig kilde Alltid var et symbol på rene tanker og ideer. Og det betyr å fly i et slikt reservoar for å endelig kvitte seg med alt negativt. Før du venter på en bred og snill vei, materiell suksess og velvære. Dine tanker er rene, og du sto til slutt på høyre livssti. Ofte reflekterer en ren kilde selvtillit, selvtillit.
  7. Se deg selv svømme på dybden og føl deg samtidig håpløshet og frykt Det antyder at i livet ikke er alt, er så glatt og vanskeligheter kan oppstå. Men hvis du perfekt overvinne dybden og våkner opp til stedet, vil virkeligheten glede deg med å overvinne barrierer og suksess i de kommende hendelsene.

Vanntemperatur

  • isvann Samtaler om natten svømmer for å komme sammen med kreftene og mobilisere alle sine livsarbeidere for at planene skal utføres til din fordel. Alternativet er mulig at du vil være foran et seriøst valg, på hvem skjebnen til mennesker rundt deg er avhengig;
  • Varmt vann Det er en betydelig endring i den svarte stripen på hvitt, til slutt kan du roe deg ned og slappe av litt. Ting er alle avgjort, og livet skjer. Alternativt kan du ta permisjon og slappe av med komfort.

Drømmer med vann bærer aldri noe veldig dårlig. Alle drømmer er bare et snev av ditt underbevisste sinn, hvordan man skal handle i denne situasjonen.

Les mer