Conson "e uiga ia te oe tama": E mafai faapefea ona Ia fesoasoani i Kerisiano

Anonim

Orthodox Siamani e tosina mai ai le mafaufau ona o latou ituaiga faʻailoga, faʻapea foi ma le ofoofogia faʻamalologa o latou i ai. E tofu lava foʻi le talaʻaga ma a latou faʻataʻitaʻiga o se fesoasoani matagofie i tagata. I totonu o lenei mea ou te manaʻo e taʻu atu ia te oe e uiga i le aikona "e uiga ia te oe fiafia" ma lona malosi faamaneta.

O le uiga o le aikona i le faaKerisiano

Ole mea taua o le mea moni lea i le amataga o le lotu, o kokolaloga o mea sa fulitua i mataupu faavae, ae o le ala lea na amata ona e teena ai le mautinoa o tagata ia faaleagaga. E manaʻomia e Kerisiano se ata vaaia faapea e tatau ai ona taofi le taulaiga o lo latou mataala, fai o le tatalo. Metaphorically icons mafai ona avea ma sui o se ata o se ata faalauteleina, o se numera tele o avetaʻo o loʻo avea ai ma se lapoʻa lapoʻa utupoto.

O ata i totonu o le ekalesia e le o taimi uma

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le gasologa o le fausiaina o le Au Paia, o ata tifaga taumafai e ave le au lolofi i le tele e mafai ai i le tagata matamata, lea na suesueina i le maota o le maota. O le ata paia e tumu i le malosi malu, lea na mafua ai ona avea ai lona matagofie matagofie pe a e talitonu i ai.

Manatua! E tapuai i ata mai le tusiga, ae o uiga faaalia e faaalia i luga o foliga. O lenei mataupu e talafeagai i totonu o le Malumalu o Orthodoga i Sasaʻe Sasaʻe.

Faʻamatalaga Lautele e uiga i lenei Feʻau Paʻia

O le maga o le taupou o Maria, ua faaigoaina "e uiga ia te oe," o se auala moni lea o le Tausiga, o lona igoa ua fuafuaina e faamanatu ai le fiafia o le tina o le Atua. O le taimi o lenei nofoaga o le sefulu ma le tasi le sefulu ma le lima o le sefuluono, na fai lava tonu lava a le Atua o Orthodox Kerisiano mo le taimi muamua e vaai ai i le mana lilo o mataki o le aikona o le poto.

E uiga i le ofoofogia o le maoaʻe o lo matou tamaʻitaʻi "e uiga ia te oe tagata" iloa i itu uma o le lalolagi. Ua uma ona faamautu mai o le tupe siliva ma le taupou Maria mai lenei faasologa amata ona foliga mai o le selau selau tausaga talu ai.

O lo latou igoa o loʻo nono mai i laina muamua o le molebin o le igoa tutusa, o lana tusitala o loʻo iai le St. John Amascus:

"E te fiafia ia te oe, fiafia ...".

O faʻamatalaga faʻasolopito e uiga i foliga "o loʻo fiafia e uiga ia te oe"

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le vaega o loʻo iai i le vaega o na o Laʻu Tamaʻiga, o le mafuaʻaga o le foafoaga e le o le mauaina o le vaipanoa o le taupou paia na ia fesoasoani ai i mea uma na ia fesoasoani i ai i le tamaloa .

O loo faia e Kerisiano i o latou tulivae i luma o le aikona, latou pese pese, faafetai i na gaoioiga lelei na faia ai ma faaauau pea ona faatinoina ma faaauau pea le malo paia o malo ma faaauau pea ona faatino io tatou aso.

O le tupe lea e mafai ai e oe le faʻaalia atoatoa le tikeri o le loto faafetai ma faʻaaloalo i tagata orthodox o le taupou o Maria mo le mea moni o le olaga e manaʻomia ma le lagolago i mea uma e manaʻomia lea.

Iloiloga ma Tulaga Manatu

Ia tatou suesue nei i le ata o foliga.

O le ata oi tua e fai ma sui e le malumalu. Ma i luma o le Ekalesia, matou te vaaia o le MATAOOMO TATOU, ofi i luga o le nofoalii tupu. O le ulu o le taupou paia e ufitia i se rockson-mumu ofu. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o ona lima, o taupou o lo o uuina teisi laitiiti ia Iesu, lea na tuu i ona vae.

I talaamiga o le tupu tupu, o le TRO. John, oe na tusia le tele o tatalo na i ai foi le igoa na faailoa mai ai le igoa na faamatala mai ai le igoa. I vae o le nofoalii, matou te maua ai faamaturoina paia o loo siomia ai le taupou ia Maria.

aikona

O le feagai ai o le taupou Mary o loʻo siʻomia e se faʻaupuga na alu ese ai i le sifi, ma le lagi faʻatasi ma agelu. O le siʻosiʻomaga atoa, o loʻo i le isi itu o le au paia i ala uma ma taʻutaʻua ia.

O le ata "e fiafia ia te oe" - e matua taua tele ma matua taua tele mo sui o Orthodox kerisiano. Talu ai o le taua tele le mafaufau e le tatalo mo se fesoasoani, pe a e leaga, ae foʻi foʻi ona faʻatau le faʻaaliga faamaoni ma le au paia uma mo lenei mea.

O fea e te maua ai le aikona i le aso

O le matagofie o le gagana a le Tina o le Atua "e fiafia ia te oe" ma le taimi o lona foafoaga, na to pele ia tagata orhodox. O lea, na amata ai foʻi le ata i se taimi puupuu e fiafia ai e fiafia i le aloaia fiafia ma faamamaluina ma Kerisiano i le lalolagi atoa.

E le o se mea e ofo ai ma o ni kopi eseese o lenei aikona na fausia incnographic. I le taimi nei, o le sili ona lauiloa ma le poto masani mai foliga o le aikona, o le nofoaga o le sailiga o le Dortyov Gallery (Moscow, Rusia Federean).

O le a se mea e mafai ona fesoasoani i le ata matagofie "fiafia e uiga ia te oe"

I le amataga ua uma ona fai mai o le misiona autu o foliga "e fiafia ia te oe" e le lagolagoina tagata i se vaitaimi faigata o le taimi ae aua le faʻamaloloina i latou mai faʻamaʻi. O loʻo iloga le faʻatusa e faʻaalia ai se uiga faʻapitoa, ma lona mafuaʻaga o le faʻaalia o lona lava loto faʻafetai i le taupou.

O Kerisiano e auai atu i le malumalu ma tausia lou agaga faafetai i le sili faavavega. Faʻafetai i gaioiga faʻapitoa, na latou faʻamama o latou agaga ma faʻatumuina i si atu i le susulu mai lautele, o le fealofani.

O le mea moni, e mafai e le Tusi Paʻia ona matau pe faʻapefea e le au talitonu ona faʻaalia lo latou faʻaaloalo i lana faatusa. Na ia faʻalogoina le Faʻaaliga faʻamaoni o le Ata Moni mo lea fesoasoani, ma vaʻai i amioga lelei mai ia i latou na faia mo le lagolago ma le faʻamalosi. O ia lava ia ua aumaia ai se sili atu puipuiga, saofaga i le faʻamaloloina o latou faʻaleagaga ma le tino, ma e faigofie foi ona aveʻeseina ma faʻafitauli o lo latou olaga.

O lea, le ata "fiafia ia te oe" ua matua taua tele mo Kerisiano. Talu ai, faʻaaogaina o le matamuli faʻapitoa, o tagata o le a mafai ona faʻailoa lo latou agaga faʻafetai i lo tatou Tama, faʻapea ona ia sailia loa o luga o le lagi le faʻaputu.

I Kerisiano, o le faitauga o le fale tauleleia o le manuia o le taulealea ma le faanoloina o le safarate o le sili paia o le Atua, pe a fiafia le gagana paia ia te oe. O le mea lea e tupu ai i lenei valu o Ianuari (pe o le luasefulu-ono o Tesema i le tuai tuai) - Ona faailoa mai lea o le mamalu ma le taua o le aao o le Atua.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le taupou ata mafaufau i totonu o lenei mea, tatou te iloa ai le manatu sili ona taua: Manatua e uiga i le sili ona taua e le gata, ua e tigaina i le faanoanoa, ae a tumu lou loto i le fiafia , fiafia ma le alofa. Aʻoaʻo mai le taʻele o loʻu loto e faʻafetai ai i le Atua ma le au faitau a le Au Paʻia uma mo le ola, ma mo mea uma ua maua.

Aʻoaʻo le faʻamaoni faʻafetai i le Atua mo mea uma!

I le faaiuga o le mataupu:

  • E manaʻomia foʻi le aikolo ina ia mafai e se tagata ona faʻamamafa lona mafaufau i se ata vaaia i le faia o tatalo.
  • O le tatalo ikotala "e uiga ia te oe fiafia" e le tuʻuina atu ia aua le talosaga mo se mea, ae mo le faʻafetai mo mea ua uma ona mauaina mai i le maualuga atu o 'eseʻese.
  • O le vaʻai i le sili ona vaaia kopi o le ata o loʻo iai "e uiga ia te oe," e tatau ona lafoina i le DistyAov Gallery (o loʻo tu i Moscow).
  • E taua tele le le naʻo le fesili o mea maualuluga i le fesoasoani i taimi o mea le fiafia i taimi o le olaga mea leaga, ae foʻi le uʻuina foi ma latou loto faʻafetai ia te i latou mo se fesoasoani.

Ma i le pito o le autu, atoatoa faitau o se vaaiga o se manaia vitio mea:

Faitau atili