O le a le miti moe i miti o Miller, Freud, Loffe, Tsvetkov

Anonim

O le moega o se amataga pito i luga mo le taeao lelei ma maua se aso manaia. I mea uma, o lo tatou ola e faʻalagolago i se moe maloloina i se moega filemu, le manaʻo e ola ma galue mo le manuia o le manuia. Oka se miti sa moe, aʻoaʻo i le lauiloa miti.

Faatauaina lautele

O le moega o se mea manaia ma fefinauaiga. Muamua o mea uma lava, e iloa ai e le miti a le tagata lava ia, ma ana tumaʻoti, ma o nisi taimi le ola faʻalilolilo. O nisi o fomaʻi mafaufau o loʻo manatu ai i lona faʻavae o gaoioiga a tagata: o lona manatu, o le fanau mai, ua tupu le oti.

O le moega o se nofoaga e malolo ai ai le tagata, aumai le lagona, lagona, tuʻi aʻe mai ia i le maʻi, o loʻo moe ai, ma fesoʻotaʻi ma lona uiga ese o lona tino. O le nofoaga lea o faʻaaliga i ou luma, e le manaʻomia ai le faafoliga ma faʻaalia e se mea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tafaoga

O le a le vaʻaiga faʻaalia mai ai le itu tiga o lona olaga, sootaga ma faʻafitauli, faʻafitauli o le soifua maloloina. O suiga lelei o loʻo faʻatali mo i latou oe na miti i luga o le kiona-paʻepaʻe moega, iloa se lagona o le moli, toʻafilemu ma idyll.

O se uiga le lelei e mafai ona vavalo e mafai ona valoia le tusitusiga lea o loʻo iai se moega tuʻufua, d leai se ofuvae ma se gaʻoa i totonu o le potu. O le faʻailoga lea o faʻamaʻi, e leʻi mafaufauina e leʻi mafaufauina lava i totonu o le tagata lava ia, aiga o le olaga, le toʻagauvagana e va o ulugaliʻi. E le tatau foʻi i le le lelei ona mafaufauina mai le moe, ma sa e ufiufi i se palanikeke, taʻoto i totonu o le moega ua moe.

Mo se muaʻi mata- tulaga, o le mea e tu ai le moega, ma o loo i lalo i le foloa. E masani lava, o le faʻatapulaʻaina o paʻu, lea tatou te galo e faʻamamaina i le taimi. Autilo i lalo o le moega i lalo o le moega ma vaai le tele o palapala ma efuefu - o le faailoga o le le mautonu i totonu o le moe. O le mafuaʻaga o lenei mea o le poto masani o mea na tutupu ia teʻi ma mea sese, misia avanoa. E le mafai ona e mafaufau e uiga i le lumanaʻi, fausia fuafuaga mo le olaga seʻia oʻo ina tatala le tulaga i aso ua mavae. Faʻamatalaga tumau o le lotofuatiaifo ma le salamo naʻo le faʻateleina o lagona faʻanoanoa. Aveese i ai - o lona uiga o le tuuina atu o oe le avanoa e agai i luma.

O le a le isi mea e faamoemoe mai le moega i se miti

  • O se fafine e tatau ona uuina le moega - i se fou, faasee fou ma le mafaufau;
  • Malefi e ufiufi ai le pepa mama - i le tele o galuega ma faʻateleina totogi;
  • Big lapoa tele, lautele - i tupe maua ma le fiafia i totonu o le faaipoipoga;
  • Vafatia, lea na matua le tuulafoaia, - I se tulaga moni, e te manaʻomia se faiā ogaoga, le mautu a le atunuʻu ma le lumanaʻi fanau;
  • O se fafine e suʻe le gata i lalo o le palanikeke - o le a moni e feiloai ma se tagata faʻatauvaʻa, o le a talitonu lou tamaloa ma taufaafefe;
  • Iniseti i luga o se laupepa - i faʻafitauli laiti, e foia ai le tele o le malosi, taimi ma le onosaʻi;
  • O le tamaloa o loʻo ta ma se tagata ese, o tulaga o le a faʻaititia i se tagata o le a mulimuli ane avea ma uo mamae ma le faʻamaoni;
  • suia le fulufulu mamoe - o le fuafuaga agai i se isi taulaga poʻo se atunuʻu;
  • I luga o le moega i autafa o le moega - e ulufale ai i se fesoʻotaʻiga vavalalata vavalalata, lea e mafai ona muta ma le tele o maoa ma lona toʻalua;
  • Laveai i luga o le moega i lalo o le apu laʻau i le ea fou - o se faʻailoga lelei, o se mea e mafaufau i ai o manaʻoga vavalalata ma faʻalauteleina le tuaoi o avanoa;
  • Sui le faʻavaʻa o le faʻaipoipoga moega - e taumafai e toe faʻaleleia sootaga na leiloa mo se taimi umi. Aua le lagona ni taufaasese, fai se sailiga mo avanoa fou mo se fiafia fiafia.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le moega i se miti o le tina o le fafine, e tusa ai ma le faamatalaupu. Laveai mai le ita o le lalolagi i fafo ma amioga lelei. E faʻatagaina le miti e nana ai o latou faigata, masalosaloga ma fefe ina ia foliga mautinoa, malosi atoatoa ma malosi.

Pupuu moega

O le moe a le kiona kiona i se miti e mafai ona atagia mai ai le alofa ma le fealofani i le vavalalata vavalalata. I sea togafiti e leai se nofoaga mo le faifeau, itu fesoʻotaʻiga. Ua e faatofuina atoatoa i lau paaga, faamalieina le feusuai ma ia ma mananao e malamalama ia te ia ni lagona fou o le vavalalata vavalalata mo le tele o tausaga.

Na lagona e le tamaloa ia te ia le knight i le moega o loʻo osofaʻi ai le leona, o se miti e faʻailoa ai le fofo o le moe. O lo o atuatuvale i lona le fiafia, inisiua, lagona o manu. Lenei mafai ona faʻaalia ia lava i le le faʻaaloalo, lē pulea amioga e faʻatatau i le afa lona lua. Maʻeu le faʻamalosiʻau e mafai ona avea ma pule, saua.

Miller Decese

O le moega i miti e mafai ona atagia uma lagona ma mafutaga ma tagata pele ma le aufaitau a le pisinisi o le miti a le miti. O se tamaloa e i ai i le moega o se isi o le faia o se konekarate poʻo se fesoʻotaʻiga o le a matua faʻaleaogaina ma le le aoga mo oe.

Lagona a o e felelei i le afyss, taoto i luga o le stress - i se ogaoga ogaoga faʻamaʻi. O le maʻi o le a faigata ona faʻamalolo pe a fai e te le faia se fomaʻi i le taimi. O le mativa e mafai ona afaina ai le malosi o le agaga miti ma taʻitaʻi i le atuatuvale. Aloese mai lenei mea o le a fesoasoani latalata, pe a fai e te le teena le latou fesoasoani.

Sa leaga, a o latou taoto i lalo ma momoe ai - o le moe e masani ona e alu i ou manaoga, ae le faʻatapulaʻaina avanoa. E mafai ona oʻo ai i se faʻaleagaina i tulaga masani ma mea na leiloa o le pule. Folafola ia te oe lava, aua le faʻatagaina ou conpis, vaivaiga ma le tiga e afaina ai lau manuia tulaga o mataupu.

Lolo David.

O le le lelei ole uiga ole faʻauiga o loʻo faʻamaonia e i latou na vaʻaia i latou o loʻo taoto i luga o le moega. Lenei e ono faʻailoa ai ni ituaiga o le mafaufau o le mafaufau o se miti i le taimi lata ane, mativa lelei-tatau pe vaivai. E tatau ona e toe faitau lau galuega faʻatulagaina, taʻalo taʻaloga pe alu i le aso. Mea uma e mafai ona ala mai ai lou malosi ma afaina ai le itu o le agaga o le a fesoasoani e afaina ai le faiga puipuia atoa.

Moega i totonu o le potu

Evgeny Tsvetkov

Tele mea lelei e faia o le a maua ai se miti taoto i se moega tele ma malu. Ina ia faia le fiafia ma le le faanatinati - o lona uiga o le manuia, manuia manuia ma le manuia e faatali. O mea uma na fuafuaina mo le lata mai o le a mautinoa e moni e aunoa ma le aumaia o ni faafitauli faalelotu ma faigata.

Uafu le moe moe - o se mea leaga faailoga lapataiga e uiga i puapuaga ma tuuatoatasi. O le Mafuaaga o le a avea ma setugatonu malosi o se faʻalavelave, o se misa faʻatasi ma aiga poʻo le leiloa o se pele.

O le moega ma le tagata ese o le isi itupa - i tala lelei o le a matua afaina ai lou taunuuga. E le manaʻomia le faia o faaiuga ma ni faaiuga faanatinati ma aua le faia ni faaiuga o ni faʻapopoleina, a leai e mafai ona e misia se avanoa lelei e faʻamautu ai i le olaga.

Faitau atili