Faʻafefea ona galue i luga lau le lelei faʻafanua: faʻatonuga mo le fiafia olaga

Anonim

Ile olaga o loʻo tupu i nisi taimi o le tagata taumafai, tuʻu le sili atu tapulaʻa mo lona vaega i nisi itu, ae e le tuʻuina atu ai se iʻuga lelei. E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga - e le mafai e tagata ona toe malosi mai faʻamaʻi ...

E mafai ona e fesiitai i le le gata i le le gata, ae afai o ni faʻafitauli tutusa e leai se faʻavave e tuʻua oe, o le faʻasino saʻo e mafai ona latou parmic. Ma pe faʻapefea ona galue Karma ma faʻaleleia atili lou olaga, o le a matou talanoa i ai.

Faʻafefea ona galue i fafo karma

Karma ma ona foliga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Karma o se lagona malosi o le poto masani, tuu atu i se tagata na te mauaina, o le lagona o le paleni. O le tulafono autu a Karma e pei ona taua i lalo: A feagai le tagata ma lagona le malosi o isi tagata, taimi mulimuli ane (i le isi mea e masani ai, ae o le a ia faia i le lima faafeagai.

Ia e pipii - Tatou fai atu, e le talafeagai oe pe le talafeagai se tasi i luga o le tulivae. O lea, o le taimi lenei pe mulimuli ane o se isi tagata o le a taia oe i le auala lava e tasi, ma e mafai ona e lagonaina le tulaga i itu uma e lua.

O le tulafono o Karma e le suia ma le maalofia. O se tagata ina ia mafai ai ma alu i lenei lalolagi, mauaina o se tino faʻale-tino e aʻoaʻo ona o aafiaga mataga, maua ai le taua o le olaga o le olaga.

E le o ituaiga uma o karma e mafai ona galue mo se tasi olaga. O le mea lea, o le tagata lava e fai pea e nofo i se numera tele o olaga e galue ai i ana aitalafu. Faafetai i le mea lea, tatou te aʻoaʻoina fuainumera faʻapitoa ma lagolago le paleni manaʻomia o feteʻenaʻiga i le atulaulau.

Faʻafefea le galuega a Karma

Ile tele o taimi, e le aoga loa loa e le tamaloa lana KARma. E masani lava, ina ia tapunia le aitalafu a le Karke, o le a e manaʻomia le tutusa tele o le taimi o le uluaʻi atinae na ave i ai. E mafai lava ona faʻavaveina lenei faiga, ae e le mafai e se tagata ona faʻagaioia le tele o karmic malosi, sili atu i nisi tuaoi.

E tatau ona maitauina e le mafai ona "lelei karma" pe "leaga", o mea uma lava o le fesili lea o lona malosi. Ae e i ai ituaiga kaarm, faʻaputuputuina tagata uma lelei ma le leaga lagona.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ae feagai ma se fiafia tele ma le faʻafetai i le tagata faʻatau fanua pe a ia mauaina atoa ia oe uma i tulaga o le fale. I le taimi lava lea e tasi, e mafai foi e le sooupu ona lagona lona faamalieina i totonu sili atu ae le masani ai ona masani ai i lana galuega.

O le mea moni, o lenei tulaga o se faʻataʻitaʻiga matagofie lea o le kosa poto masani: I se tasi o ana soifua mai ua tuanai, ua e sefeina lou sui ei ai nei mai le leaga o le tau, faʻamalosia i totonu o le ana. Ma o lenei ua sau e fesoasoani ia te oe, sau i le tulaga i le fale.

Ae e le gata i le karma, ae leaga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se avetaʻavale ona e fusia oe i le oti, o le fea e lafi mai le vaaiga. I le taimi muamua e foliga mai o le a ootia o ia mo ia lava, a pe a e ulaula loloto le loloto, o le a faʻaalia ai o lenei avetaavale i le olaga umi, i totonu o loʻu kariota i 40 TLM, ina ua uma se isi po au uo. Na toe taʻuina mai le tulaga, naʻo le taimi na i le fogafale.

Karmic Connections

O se taimi lelei o le taimi lena pe a e maitauina, a o e liliu atu i totonu o se carmic tulaga, naʻo oe filifili - e faʻaauau pe taofi. Ae afai ua uma ona e amataina karma, ona nonofo ai lea ma ia i le iuga.

O le tagata o loʻo tuʻuina atu ma le aia tatau e filifili ai naʻo le tele o tulaga: e mafai ona ia tatalaina e faitau atoa, e faatuai ai tulafono i se a o le a o le gaioiga a Karma.

I le taimi lava e tasi, a na o oe na aʻafia i le karma gaioiga, e le mafai ona e iloiloina mea uma pe o le a maeʻa mea uma pe a fai o le parma fou o le a faʻaauau. Ae o le a vave ona e lagona le faʻamaeʻaina o karma - vave ona leiloa le lagona o lona malosi.

E leai sau aia e "faʻamagalo" le le lelei karma pe fesili mo lenei e le tagata faigaluega lona lua o le kariamic tulaga. Ae o nisi taimi e mafai ai ona e feagai ma nisi "suiga" a karma, pe a totogi e se tagata le agaga o le pepe, e iai le matua tuai. Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o se tasi o ona olaga na fasiotia ai lona fasioti tagata, ina ia avea o ia ma Lona ola poʻo le aiga o le tama tane . Ona o lenei, o le a maua e itu uma le avanoa e iloa ai itu uma e lua o le poto masani o karma e ausia ai le paleni.

Faailoga o le kariam aitalafu

  1. O le tagata e faia ai ni taumafaiga le talitonuina, ae na te le alu i fafo. I le 99% o mataupu, e faʻailoa mai ai se gaioiga i le kalama.
  2. O loʻo iai pea le lava o le lava o le malosi, malosi, olioli - o se maualuga maualuga ono ono faʻailoa atu e le tuʻuina atu i luga o le kuria. Faʻataʻitaʻiga, e lagona e se tagata le sili aʻiaʻi, ae ina ua ia amataina se mea fou, foliga mai le leai o ni faʻamalosi o ni malosiaga ma sagisagi.
  3. O taimi uma e feoaʻi mai ai ni feeseeseaiga ma se tasi e aunoa ma se mea e aunoa ma se mafuaʻaga.
  4. E uiga i failauga o kariam o loʻo faʻamaoniaina e le aotelega o le malosi o le olaga - o le ua taʻua o "uliuli", taimi o le leiloa, solia fuafuaga. O se faʻamatalaga taua o le faʻamalositino e faʻagaioia ai migac aitalafu i lenei tulaga o le olaga e tatau ona tapunia.

Lilo Karma

Taua faʻamatalaga e uiga i le Karmic tiute

Ina ua faʻagaioia le tiute o le Karmic ma amata ona galue O fesili Taumatau ma Amata ona faʻaleleia lona aitalafu i ana aitalafu, le Togiola o agasala, faʻamamaina le agaga.

O le matua aitalafu uma kaarmic deckts tatau ona galue! Ae ia faia lenei mea, e taua le faʻavaeina o le mafuaʻaga mafuaʻaga ma tulaga na tupu ai se mea na tupu e le Karmic aitalafu. Ioe, atonu e faigata na faigata tele, ona fautuaina ai e saili se fesoasoani i se tagata faanatinati.

Faʻafefea le galuega a Karma

E tupu i luga o le faigofie faigofie algorithm:

  1. I le taimi muamua, o le tagata na faʻatuina le mafuaʻaga mafuaʻaga - O le tulaga lea na tupu ai le tulafono o karma na solia ma o le a le aitalafu ona o lenei mea na fausia.
  2. Ona ia faʻasino atu lea i malosiaga o Karma e suʻe aiaiga o le "Deal the" - O le a se gaioiga i nei aso e totogi ai aitalafu uma.
  3. Ona galue loa lea o le tagata i le galueina o uiga talafeagai ia te ia, ma faatoese i ai o le a Ia tuuaia mo se mea, ma faapena.
  4. I nisi tulaga, faʻaopopo fesoasoani o le tauea ma le manuia faaleagaga e ono, o le a faia ai se fesoʻotaʻiga o le faʻasaolotoina mai o le kuarmic aitalafu.

E i ai le isi taua tele - vaega o kariam aitalafu e mafai ona aveʻesea otometi pe a fai o le tagata suia le fuafuaga saʻo, lelei le faʻatinoina o le lelei o kusi.

O le mea lea, o le sili ona saʻo le auala i garmic decici, muamua o mea uma, galue ia te oe lava, malamalama lelei i au mea sese ma suia oe lava mo le lelei. Ma o le a tatalaina foi le mea moni i le siosiomaga, e otometi ona suia i le sili atu.

Luga o le Initaneti o Karmic Road

Lou aso fanau:

1 2 3 4:23 217 217 217 46 12, Ianuari 31, Ianuari 315, 1951 1952 1953 1969 1961 1962 1963 1963 1964 1965 1966 1966 1969 1978 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975

Fuafua faamatalaga

Faitau atili