O Archange Chammuel - o le a le mea e nafa ma le a le fesoasoani

Anonim

O agelu ma vasega e mafai e meaola amio a Hostert o ni meaola faalelagi o loʻo aofia ai le malosi sili atu ma puipuiga puipuiga, lagolago, fiafia ma le felelei i tagata. E i ai le aofaʻi ma le tele, ma e tofu le fesoasoani ma le fesoasoani a le Atua, e iai lana galuega, e uiga i faʻamalosiʻau ma mea faigaluega.

O le aso nei tatou te manatua ai se tasi o na, o le igoa ia te ia - Archange chammiw. Mo mea o loo ia tali mai, i a faafitauli e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia ai - o tagata uma e aʻoaʻo e uiga i lenei mea mai mea nei.

Archange chamiw

Chamuel - o ai o ia?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O Archangel Chammuel o se agelu o le filemu mafutaga. Faaliliuina mai le gagana a tagata amiotonu anamua, o lona igoa o lona uiga "O Lē o loo Moe i le Atua" (E i ai le isi filifiliga ")

O tagata o le Orthorax e faamamaluina ai o ia o se tasi o fesoasoani sili ona taua ma malosi o tagata. O le galuega autu o charmiila o le fafaguina i loto o tagata lelei ma alofa, aʻoaʻo i latou e faʻasaga atu ia latou tuaoi.

Agelu inā ai ma le ita e faasaga i mea uma o e naʻiga ai i le gasologa o olaga ua faʻatuina e Le na faia mea uma. O le taui ma sui o se tagata ese manatu mo le maoaʻe malamalama o le lagi, Na te fesoasoani i tagata e sui i se faʻamagaloga faʻamaoni, loto maualalo.

O le mea malie, o le cymiiilala e masani ona fesoʻotaʻi ma isi tagata o le lalolagi agelu. O lea o le Orthodox maua o ia i le uiga o se tasi taua o le archa sili atu - Gabriel. O loʻo faailoaina le agelu ma Hamsul (Haniel), lea, o lea, o le a taʻua o le agelu Sili atu Tanielu.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ma le vaʻai i le tutusa i le leo leo o le igoa, o le chamiiola e faitauina i le samala o Samaleeelu. Ae e le o le mea lea: I nisi tusitusiga faalelotu, o lenei vaega o loʻo taʻua o le salati (Selaphyl). I se tulaga lautele, e leʻo se mea faigofie uma i le lalolagi paia ma tulaga agelu ma foliga, e mafai ona le mautonu i le le taua.

Manaia! E uiga i Angela Chammila Suʻe faʻamatalaga i totonu o le Tusi Paia. Fai mai le talalelei, o le na fesoasoani ia Iesu Keriso e tausi le faatuatua, lagolagoina o ia i le taimi o le tatalo i le Faatoaga o le faatoaga.

Ae le na o le pau lava o le natura o le lalolagi filemu o le lalolagi - i le tusitusiga paia e tasi lava, nofoalii, ma faailoa le finagalo o le Alii, na faia ai ni leoa o gagana i le lalolagi. O le mafuaʻaga o ia faiga o le aveeseina o le faʻamaualuga i tagata o loʻo nonofo ai o tagata o le Papelonia anamua.

O Archange Chammuel - o le a le mea e fesoasoani ai i tagata?

O le Kamupani Tamā o se agelu lea, malamalama ma le alofa uma i ona faʻaaliga (O loʻo faʻapea foi ona iai le fesoʻotaʻiga a le tagata, ma le alofa o tagata uma, ma, o le mea moni, alofa mo le Atua).

O Agelu Sili ma o latou mea uma e mafai ai ona tatalia le sauaga, taui ma sui, saua, faʻatafunaina o manaʻoga. O se leoleo ma le puipuia o tamaiti laiti ma mea uma a le aunoa e le aoga.

Fesoasoani e faʻafaigata gafa o aiga i le va o le tane ma le ava, fanau ma matua. Ma le faigofie, faigofie fegalegaleaiga ma malamalamaaga i mea autu galuega. O loʻo faʻaalia le tatalo ia te ia tagata uma ia o loʻo masani ona fetaiaʻi i misa, leaga, le ita o se isi.

I se aotelega, o tagata ua leiloa i auala o le olaga e mafai ona fuafuaina i lana lagolago. O le a latou fesoasoani ia i latou, latou te manatua lona moni faamoemoe ma amata faatino. I le tele o fua fua, sa maua ai e Chamila le vaifofo mo internic, mataupu faʻataʻitaʻi.

I le faʻaopopo atu i le mea i luga, toʻafilemu i le taimi nei e tosina lelei ai i le olaga o le tagata. Fesoasoani e fai se manuia galuega, faʻateleina lau tupe faʻasoasoaina.

Archange chamiw

O vaega autu o mataupu o mataupu lea e mafai ona ia faia

  • Alofa, aiga;
  • sootaga fesootai;
  • ssie oe, poto taua;
  • Galuega - fesoasoani e saili.

O Chasumuri e fesoʻotaʻi ma galuega fatu, o mea faʻavae, ona o vasega ia na faia i le fiafia i le agaga. E mafai foi ona ia fai atu ia te oe e suʻe se mea ua leai se mea poʻo le tosina o se agaga mate, aua o le agelu o le alofa. Na faʻapea o loʻo uma ona e mafuta mafutaga, fesoasoani e fausia se malosi faʻaipoipoga.

Manatua! Camel i le malo agelu e fesoʻotaʻi ma le malosi o le alofa. O le mea lea, o le a fesoasoani o ia e uiga lelei, lelei ma le lelei tagata, o lo o ola ai lenei loto i le malamalama. Ma totogi le itu o sauaga ma le leaga.

Chamuel ma se malosi tele o le alofa

I le atulaulau, o le mataupu faavae o le poloa o loʻo i ai pea - o le aso e masani ona suia i le po, o le mana malosi na faʻamaeʻa ai le fafine, pe a malulu le malulu o le a oso mai ai le vevela. O le amio i lalo o le iloiloga e iai foi se vaega o le aliʻi (thonaifter Champic) ma tamaʻitaʻi (o lona uiga, alofa).

Ile tupe faʻaalu lea, tasi le tala muamua a le Monan An ua faasaoina. O loʻo taʻu mai ai o le Asssed Stochey alofa na leoleoina i luga o le apefai.

Ina ua oo i leisi tamaititi, sa sau le lagona alofa ia te ia, ma le poto masani o le lagona matagofie, ma avatu i le lalolagi, aemaise lava le malo o le natura. O lea foi, na faʻafetai Nada, faʻafetai i le alofa, aʻoaʻo ona e alofa tele ma lona nuʻu, e taʻitaʻia ai i latou i le ala saʻo.

O Archangel Chamoel faatasi ma le alofa galuega i luga o le lona tolu ray o lanu piniki lanu. E tusa ai ma ona faʻamalosiʻau, latou te fesoʻotaʻi ma le loto curkra (Anahahata) nafa ma lagona ma lagona. Latou te faʻatinoina le faʻailoga lauiloa o le Faʻa-Kerisiano: "Alofa i lou tuaoi, pei o oe."

Manaia! Rays o ni manatu mai le esopric. Latou te amio a o ui mai i fuafuaga uma a le atulaulau uma. E mafai ona e faitau auiliili e uiga ia i latou i tusi "Aitema e uiga i le fitu Faoa" o le tusitala tusitala o A. e tatala pe i le "Herotal Herorarchy".

E i ai le tele o le tutusa i le va o le piniki afi o le chamiiola ma le lanu viole o le pito i tua ma le Saints-Gart.

Ae o lo o latou matua eseese lava i lo latou itu taumatau. E siʻosiʻole lanu samasama ua fuafuaina e faʻaumatia soʻo se leaga, puipuia, lagolago le faaleagaga. Ma piniki - Aggns i tagata le foafoaga o Amata ma isi agavaʻa e mafai ona manuia ai tagata uma.

Faʻalelei fesoʻotaʻiga ma se piniki pipi o le chambiola, o le a mafai e se tagata ona faʻaalia malamalama sili ia lava ia o ia lava: o le a alofa mutimutivale, faʻamaoni ma le agalelei.

Faatasi ai ma lea, e moni lava le suia o lou lava olaga (faʻataʻitaʻiga, e faʻaumatia ai le leaga i totonu o le aiga), e faʻaumatia ai foi le leaga i le tulaga o galuega. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina ai le ala e taamilomilo ai le poto o le a siʻomia e le tagata fusuʻaga i se afi matala ma le mea moni, aua le ita ia te ia.

O Archangel Chammuel ma Archey Alofa

Archangel chamil ma agelu o le alofa

O le pulea o le chaciola o se autau atoa a agelu. Latou te fesoasoani foʻi i le foia ai o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le alofa, tuaoi o mafutaga, faauo. Ma le isi, o le latou fesoasoani e momoli mai le faʻatuatua e oʻo mai i tulaga matuia i taimi e foliga mai e leai se ala.

O le a faʻamaloloina e Kakema ma ana agelu le faamanua maʻi o loʻo mulimuli mai i le faʻautauta o se pele poʻo se uo, o loʻo tuʻua le ola o ē pele. O le a latou fesoasoani mai o latou lava, mai le loto e faʻamagaloina le tagata solitulafono ma amata ola ai. Pia le poto taua, faʻamoemoe ma le faʻatuatua i le mea moni i le lumanaʻi o le a suia le tulaga mo le lelei.

Afai na e oo i se mea taua faaleagaga - ia mautinoa e tatalo i lenei Angelic Bullen.

O le isi tatalo O Archange Camsulku o le a agai i mea taua i mea faaleagaga: o le tomai e alofa mautinoa e moni, e leai se mea e toe faʻafoʻi ai. Na te Aveeseina le Faia e Fuafua, Papefesa faifaipea ma ia, o le a aʻoaʻo ai le faʻaaloalo ia te ia lava.

O a isi tulaga ole fesili atu mo le fesoasoani a le Fetalai o le malaga ae ia lava ma Ana agelu?

  • A e miti e faʻafetaiaʻia lou agaga, maua se lagona malamalama o le alofa;
  • Ina ia sailia se agaga pele;
  • Ina ia faʻailoa lau misiona paia, amata le ola ia o gatasi faʻatasi ai ma, ae le mai le aʻafia o le tele o tupe, ia e fesoasoani ai i tagata e faʻaleleia lo latou taunuʻuga);
  • A o le mafutaga a le tane ma le ava e tautau i luga o le lauulu e aloese ai mai le tetea;
  • Ina ua oo ia te le faifeau, faalataina - ia mafai ona faamagalo ma ia alu;
  • A latou mananaʻo e faʻailoa le fatu chakra - Anatama;
  • Ia fufulu fatu o le loto ma le agaga mai le atoatoa tapulaa pe mai puapuaga;
  • Ia aʻoaʻo ia alofa ia te oe lava ma isi tagata;
  • Ina ia mafai ai ona foia aiga ma isi faʻafitauli i ni tulaga lelei ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo, ona alu ese mai lea o le taotoga;
  • ia manumalo io latou temoni loloto;
  • E mulimuli i le alofa, sili atu i mea uma, alofa mo le Silisili Ese.

Mulimuli ane, o loʻo suʻesuʻeina le vitio e uiga i lenei Archange:

Faitau atili