E faaigoa i Roma mo Chornarendar Kerisiano

Anonim

Suafa o le Suafa o le Ekalesia: talafatu

Uiga o le igoa: Roma, rimsky (Faitau le igoa atoa o le tala fou)

Lata ane igoa Roma: Novema 3

Aso Igoa Romana I le 2021 mo le Kalena a le Ekalesia

  • Ianuari 18.

    Roma, faitaulaga

  • Fepuari 11

    Roma's Ohistatky, Mativa

  • Fepuari 16

    Roma ullichsky, perenise

  • 2nd o Mati

    Roma, monk

  • 2nd o Mati

    Roma, monk

  • Mati 29

    Roma parasky, faamaturoina

  • Me 15

    Boris (i le papatisoga Roma), tagata pasi, perenise

  • Iuni 13.

    Roma Nikmidia, Mativa

  • Aukuso 1

    Roma Olegovich, Ryzaan, Martyr, Prince

  • Aukuso 3rd

    Roman Bear, taofi, tusiata

  • Aukuso 6.

    Boris (i le papatisoga Roma), tagata pasi, perenise

  • 11 Aukuso

    Roma Kirzhachsky, Rev.

  • Aukuso 15

    talafatu

  • Aukuso 23

    Roma Roma, faamatuu

  • 8 Setema

    Roman Bear, taofi, tusiata

  • 16 o Setema

    Roma Marchenko, Mamalu Mamalu, Horry

  • Setema 24

    Roma, faamaturoina

  • Oketopa 8.

    Roma, faamaturoina

  • OKETOPO 14

    Smiddlekkopevts, Contipoin Wacon

  • le 13th o Novema

    talafatu

  • Tesema 1

    Tapuai a Roma, Anetio Peni, le Faitoga

  • Tesema 10th

    Roma Anetioka (Syrian), Uiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aikona

Tagavai a le Ekalesia

O le upu, o se tasi o veraon, ua aliali mai i latin. Faaliliuina o lona uiga Roma, e foliga mai o roma. A palota i le igoa o le atua fafine Roma, na nonofo i leoleo o le Malo Papen. O le isi itu o le manatu o se amataga Eleni. E faamatalaina o le "mauaina o le malosi, malosi."

I Rusia, sa tulaʻi mai ma le Orthodoxy, na muamua 'ai taʻavale e faʻapitoa ai le tamalii. I le tu masani, na faia le malumalu o le Atua i le aso o le igoa, na suia ai le tatalo i luma o le Roma, o Ana foi na faapaiaina malo i togafitiga. Mafai ma na ofu ia mau o tuaoi uma, masetaanai, tamaiti. O le afiafi, na latou o atu i fafo ma pese.

Uiga o se tamaloa igoa Roma

Mai le talavou, na matua tiga foi le tama. E le mafai ona feagai ma le mataupu aoaoina ona o le pasi. Fetuunai suiga i mea uma, ua fiu i le masani ai, monony. Vave e avea ma tagata matua, e mafai ona vave tele aʻoaʻoga. Ia faia se tulafono astrich i le foia o faʻafitauli, nana mai ia i latou. I se tulaga faigata, atonu e le maua le pule i lalo, lalo lima.

Fesootaiga, talanoa. Ma le tele o uo, e tele ni uo moni. O le tala a le mea e le o se mea ona o le tupe. E masani ona tulitaoaaina mea tautupe, fonotaga ma tagata le mama o ia, ae o le tama e toeitiiti lava toe fanauina mai lefulefu.

Alofa e le ogatasi. Vave moli ma mafai ona malu foliga vave. Tamaitai e fiafia lona kamupani. Na ou saili ia toatasi, pe a ou mafaufau po o le a se mea na ou mauaina, vave faaipoipo. I le avea ai ma tagata o lou aiga, o malaia atoa ma lana matafaioi. E taumafai e taʻitaʻi.

Talafaasolopito o le Au Paia

I totonu o le Kaleʻa a le Ekalesia E leai se tasi tala faʻalelotu. E i ai isi o mao ia i ai lava latou lava fetesa faigata, e faʻaalia ai le tuuto uiga i le faatuatua faa-Kerisiano.

Roma sladkopevts

Talafaasolopito o le Au Paia

I le V O Bhorz, ua fanau le tama Eleni, o le tagata i lumanai. O le aʻoaʻoina, avea ma sui o Benit. Mulimuli ane na avea o se faifeau i le Ekalesia tula filemu o St. Sofoia. Mo le faʻatuatuaga faʻamaoni na faʻalatalata atu e le peteriaka Emefi. E le pei o isi Minisita e amata ona afaina o ia. E leʻi i ai se leo malosi o le gagana, ma ana fili, e tulei lelei i latou i le Amldon i le taimi o le tautua ma faamalosia e pese.

Na auai le tupu o ia ma le Emeperonua na ma toatele tamalii. Na gatete foi leo o le Tama o le au paia, ua pei foi poo le a le mea e pese. Na ootia ai e Roma le lagona maasiasi i luma o tagata uma. I le toe foi atu i lana fale, vaai atu i le tatalo a le tina o le Atua. O Lana mea na tupu ai le taupou a taupou. Auauna Atu Maria Selecral, faailoa atu ia e le fiafia. Ina ua maeʻa lenei po, e maua ai le tala i le leo matagofie, ae o le Meaalofa o le tufaaga.

Faifai, o le faia o le uluai tafaoga a le Kerisimasi o le Kerisimasi Keriso. Na ia pese ma le manuia o lona pese i le aso na sosoo ai. Na ou mauaina le agaga faʻafetai mai i maualuga maualuga ma faʻailo mai i tagata o Stekopev. Lafoina i luga 1000 tatalo.

St. Aric Prince Roman Oleavich

I le taimi na puipuia ai e le Faatuatua auro, i le taimi o le auro. I taua ma le taua na pa'ū i luga o le Ball Retronips uma o le paia o paia uma. O le pule o le Orthodox Poloale i taimi uma i le itu o ana mataupu, o loʻo tetee i le 'auʻaunaga o faʻataunuuga, latou te leʻi tuʻuina i latou e faʻaleaga tagata. Na faʻaali atu foʻi auauna a Khan Dayhu Timol ia te ia i luga o le Roma oogovich. O le perenise na valaʻau i luga o se talanoaga ia tatars (1270 g). Na fesiligia o ia e filifili: Maliu ma le vevesi po o lo latou faatuatua. O le perenise na ia i le au kuiaʻii e oʻo i le iʻuga, valaʻau le faʻatuatua o Haena Sese. Aua sa le mautonu, foloina i vaega, ua faitauina. Na latou amata faamamaluina i le maturo Roman Rinsazin i le taimi lava na tupu loa.

E tusa ai ma uputuu, o le faagasologa o le tausaga e tuʻuina atu i le tausaga i totonu o lona atunuʻu, o le a maeʻa ona tatalo se faʻafetai o se tatalo, ma i le 1861 na iai se faʻaiuga o le malumalu.

Faitau atili