Slumming Concepiracy: Aveese Paʻepaʻe Magic Magic gaʻo

Anonim

Tele ma sili atu auala e le masani ai o loʻo aofia ai i le taua faasaga ile ova mamafa. E leʻo le faʻailoaina mai ia manaʻoga o le faʻamutaina o le mamafa, e masani lava ona faigofie mo le leai o se aoga. Ae le o le masani ai o le mamafa o le mamafa mai le dischamping o le paepae faataulaitu. I luga o le lelei lelei o aganuu i le taua mai le tele o gaʻo, o loʻo iai faʻailoga sili ia i latou na leiloa ia i latou.

manifinifi le sulugatiti

Tagata o loʻo manaʻo e aveese le gaʻo ma maua ai le fealofani ma faʻaaoga upu faamaneta i luga o le pa ma masani o lona uiga (gaioiga faʻamalosi, meaʻai), ausia sili ona lelei taimi. Faitau le tusitusiga o le faʻapolopolo e mafai se tasi, o lona ola o le oona oona faʻaopoopo kilokalama. Mo le tele o itu, o mea tau gafatia, faamatalaga masani i le malamalama makapi, ma o lea e saogalemu le faaaogaina.

Faiga puipuia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faʻamaonia o le aoga o soʻo se mea e feoaʻi ai le feololo E i ai le tele o tulafono e tatau ona faʻataʻitaʻia e le konekarate pe a galue ma lenei ituaiga o faʻafitauli o suʻega. Ua amata ona la savavali i auiliiliga i lenei tala, o lea ou te le tuu ai nei. Nai lo lea, faʻaopopo nisi mea taua ma o le a aoga e faamasani oe lava ia i latou na filifili e faia togafiti a lo latou fesoasoani i le olaola.

E ui o loʻo i ai ni auala saogalemu o ni poloka o le tele o auala o le tele o le mamafa, o loʻo avanoa pea le puipuiga.

  • Muamua, e mafai ona e faitauina le taupulepulega mo oe lava. Faʻaaoga e faʻatatau i nisi isi mea, e tusa lava po o le a le mea e sili ona sili ona malie ma tasi o le mailei lea o le taimi ma le malosi. Faʻaiʻuga Faʻasasi i lenei mataupu e le mafai ona taʻitaʻiina i le faʻaiuga manaʻomia.
  • Leai se mea e te manaʻomia e faʻatoʻilaloina ma le toe fai o le ua uma ona faʻaogaina pe apili i se fou, pe a fai o se taimi puʻupuʻu e le mafai ona sau i le faʻamoemoe manaʻomia. O le filifiliga talafeagai i lenei mataupu o le faʻatali lea mo sina taimi ma ia mautinoa o upu faamaneta e le aoga moni. Vavega ma le faʻaaogaina o isi faʻasologa e mafai ona mafua ai le sili atu o le malosi faʻamalosi, o loʻo paʻu ma foliga o le faʻaaliga o le faʻaaliga.
  • O mea e manaʻomia e tatau ona fai mai i le taupulepule mai paʻepaʻe, e ui lava i totonu o le uliuli uliuli foi e i ai i le tele o sauniga mo le mamafa mamafa. malosiaga pogisa - o le mautinoa ma le matautia o le aafiaga matautia. So o se mea sese pe a faaaogaina uliuli sauniga mo mamafa leiloa e mafai ona tau o se tagata tusiata.
  • Le faaeteete e tatau ona galuega i le anotusi o le sauniga, pe afai latou te feiloai upu Lucky, Hood. . O na sauniga e mafai ona taitai atu ai i le mea moni e faapea e le na o togi kilokalama faaopoopo le tagata faʻasaga, ma moni hees. Ina ia taofia le faatinoga o ia sauniga i le tulaga o le faamanuiaina e masani lava e sili ona faigata, ma e na o le a mafai ona faamaneta tomai faapitoa e feagai ai.

Auala 4

i apu

I mea uma ua manaomia e le konekarate o se tasi apu matua o le a tele laiti. O le fua e fai atu i le oso o le la - o le ave muamua o le susulu tatau ona pauu i ai.

Faitauina o se fouvale i luga o se apu

Tusitusiga:

"Na liligi e le apu, sa onā le apu. Ou te manao foi e feagai ai ma le la, e vave mai gaʻo e aveesea. Apple, fesoasoani ia te au ma le susulu o le la, e aveesea mamafa o le a ou amata i lenei taeao. "

A apu fouvale manaomia e aai ai.

i le fasimoli

I luma o le fufuluina i totonu o se vaitaele (faia o se tapu po o agaga), e talafeagai ona tautala se fasi fasimoli o tamaiti e faaaoga ai upu nei:

"Fasimoli fasimoli, fasimolia. Fasimoli fasimoli, fasimoli saoasaoa. Ia te outou, ou te soosoo loʻu paʻu, o taimi uma ou te maua mamafa. "

Faatasi ai ma le taupulepule e faamama taitasi fasimoli, e talafeagai ona laulelei ma le tauaimisa vaega faafitauli lea e talafeagai e aveesea ai gaʻo sili. E tatau ona faia lenei mea e aunoa ma le faaaogaina o le washcloth.

E tusa ai ma tagata iloiloga, o se tasi fasi fasimoli e masani lava e aveesea o nisi o kilokalama le manaomia. Afai e le o faamalieina le taunuuga, e mafai ona toe tautala se isi fasi ma faaaoga e maua ai le mamafa manaomia.

I luga o le meli e aveese gaʻo ma mamafa aveesea

suamalie faafomai

I le Aso Gafua, i le oso o le la, e tatau ona e tautala se fagu meli lagomeli fou. O taeao taitasi a fouvale beefroduct i le aofaiga o se tasi sipuni e tatau ona faataapeina i se ipu vai mafanafana ma le inu i lenei vai i luga o se manava gaogao. E masani lava, o se masina e 2-5 kilokalama o le mamafa e sili atu.

O le tusitusiga o le taupulepule e pei ona taua:

"Ina ia auiʻa ia te au, e avea o se mea matagofie. Uma gaʻo - ese mai ia te aʻu, gaʻo uma - mau faatasi ma aʻu! Ou te le savavali faatasi ma tele, ou te lē ola i le tele o le mamafa - o le a ia tuua aʻu, o le a sola ese, o le a lele ese ma o le a le olo. Ina ia avea o se auiʻa, ia tauagafau ia te au, ona matagofie ia te au! E pei o se e manifinifi Birch pei Osinka, faapea ona manifinifi ia te aʻu. O se tauagafau Swan, e pei o se lupe aulelei, o lea sa ou maua se teisi. Ou te taupulepule te oe lava, ou olo, meaai meli faamaneta! Na faapea ona, ae i se auala e ese mai! Laʻu upu o le tulafono, e moni laʻu upu! Amene! "

Luga o le vai i totonu o le faletaele

I le afiafi e tatau ona e sikoa se vaitaele tumu i le vai mafanafana, ona tatala, tutu i luga po o le nofo ai i totonu. I le tapu e tatau ona na o vai mama, e aunoa ma le faaopoopoina o so o se detergents. tatau ona mago lenei vai e lima po o fufulu ma fufulu ai le tino uma, pea toe fouvale ma le gauai faapitoa i nofoaga atuatuvale. Oloa Inisiua:

"Vai Malamalama, ou te pei o oe, le faasiliga uma o ia te au faia. I le tino o le avetaavale, tupe mama, e manaomia ai loʻu le atoatoa, ou te laveai aʻu mai gaʻo, Ou te le tuua se mea. "

Ina ua mavae le taeele i le faletaele manaomia vave e alu ai i le moega. toe faia e le aunoa o le a taitai atu ai sauniga i se taunuuga sili ona lelei.

Tagai foi i le Vitio:

O le a matua fiafia mo aʻu pe afai e te tusia ai se iloiloga o le auala e faia i le faamatalaga o loo i lalo. Faʻafetai!

Faitau atili