Taupulepulega mo le manuia fefaatauaiga: Faʻafefea ona faitau oe lava

Anonim

Mai fefaʻatauaʻiga, e tatau ona e feagai ma tagata uma, ma toʻatele gaioiga i le matafaioi a le tagata faʻatau. E le afaina pe o le tagata o le tagata faʻatau o le tagata faʻatau i le natura o gaioiga poʻo le faʻatauga i taimi uma, o lana sini e masani lava - o lona oloa e vave faʻatau ma aoga mo le atotupe.

Faatauina atu o oloa

Fesuiaiga o se nofoaga e le gata i le polofesa, poto masani ma pisinisi uiga, ae lelei foi le laki. Faia ni faʻatauga sili atu le manuia ma aoga i tulaga o tupe e mafai ona fesoasoani i fesootaiga mo le manuia fefaatauaiga. Na faʻaaoga lava ia i latou mai taimi o taimi o le loloto o le afa o tupuga, na faʻaalu ai lo latou malosi na suʻesuʻeina i seneturi faaiu. I le manaʻoga, ua le mou atu le taupulepule ma o lea, ma lo latou malosi tele e faʻateleina ai le tauvaga i le maketi.

Tuutuuga o Talosaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Soʻo se mea faamaneta o loʻo i ai le tele o faʻailoga e faʻalagolago i lona aʻafiaga ma le iʻuga mulimuli. I le tulaga o na faaletonu, o tulaga nei e tatau ona amanaia:

  • O le a faamanuiaina sauniga, pe afai latou faaleo ai i luma o le lagoto, i le taimi susulu o le aso;
  • O le mea talafeagai i le lua o le taimi o le taimi e faʻaititia ai le moli o le po, pei o le mafuaʻaga o le faʻatau atu o se mea, aveʻesea oloa;
  • Manuia le malosi (tupe) o le Aso Lulu ma le Aso Toʻonaʻi. Faigofie tusitusiga mafai ona faitau vave i le taimi lava ina ua maeʻa le faʻaiuga o se manuia tele;
  • Soʻo se faʻamaoni faʻamaneta e tatau ona lagolagoina e le faʻatuatua i lona aoga, faʻatuatua i faʻamalosiʻau malosi.

Tuusaʻo i le faʻagasologa o fefaʻatauaʻiga o ia lava e taua tele le faia o le saʻo malosi i le tagata faʻatau-faʻatau tino. E tatau ona faʻaaloalo i a tatou tagata faʻatau, ma i latou i se faʻaaloalo ma faʻaaloalo, e le mafai ona faʻaseseina oe, e iloa ai. E te le manaʻo lava e faitio e uiga i le leaga o le manaʻoga ma le leai o se polofiti - O le mea le lelei o le polokalama e faʻatagaina i luga o le fefaʻatauaiga, lea e le mautinoa ai le manuia. E matua le manaomia lava ona auai soo i le taimi e leʻi tuʻuina atu i ona tagata tauva ma ona tagata tauva ma ona tagata tauva, palau ma vave - ona o lenei, o le apule o le fefaatauaiga nofoaga o loʻo vete.

Afai e saʻo le faʻailoga e faʻaaoga e faʻaaoga ai, e mafai ona avea latou ma fesoasoani tele i soʻo se tagata faʻatau. O le a latou tosina mai tagata fou faʻatau, o le a faʻateleina ai le tulaga o faʻatauga, o le a faʻaleleia atili le alualu i luma o tupe ma pisinisi.

5 galue galue

E tele le au faʻamaoni e mafai ona faitau soʻo se faʻatau e aunoa ma aʻoaʻoga faʻapitoa ma fesoasoani. O metotia sili ona lelei o loʻo tuʻuina atu i lalo. Apamemea!

I luga o le rag

Taupulepulega i luga o le isumu

I luga o le masina, o le tagata faʻatau e tatau ona ave se isumu ma solo le pefu i lana fale faigaluega, fai mai:

"O le Loneo, leai se faʻafitauli, e le paʻi i aʻu mea, aua neʻi e paʻi mai ia te aʻu. Alu ese mai ia te aʻu, alu ese mai iinei - i luga o le vai, i luga o le tafe ma le lototele. Aua le valaʻauina aʻu ia te ia, Aveese le ua oti o le kanesa ioe o loʻo taoto i lalo o Corgano. Ia ou le iloa, ae aua le pepelo i laʻu oloa. Na ou taʻua i le mativa ioe le mativa, salu se ie o le toʻilalo ma le manuia. Mana, Vaivai, laulaufaiva! Amene! "

Ole taupoga taufai e tatau ona faitauina faʻatolu tausaga, ona lafoina lea o le afi i soʻo se vaipuna. O le rite aafiaga o le a aliali vave pe a uma ona faʻaaoga.

Luga o se tupe

O le tusitusiga ua faaleoina i le Aso Lulu po o le Aso Toʻonaʻi (aso ma le tinoitupe malosi). O le tagata faʻatau e tatau ona faʻaseʻe i totonu o le suauʻu o le EUCASUPSPSUPS o le feololo o tupe ma fai atu upu:

"O laʻu faʻailoga i au pisinisi pisinisi. A o e faʻailoa mai lenei tupe, o le ae amio ma le manuia. O le a ou avea ma maila o le paʻepaʻe malamalama, vai mama, suamalie meaai. Laki - itupa, ia faʻavaivai aʻu mo aʻu, ma le pologa a le Atua ( (lava igoa) ”.

E tatau ona togi le tupe i le ogatotonu o le pisinisi o le pisinisi ma faaleoina: "Totogi" . O le a lelei pe a mafua ai se tasi o tagata faatau. O le aufaitau e iloga e toetoe lava o le vave gaioiga.

Mai Natatalia Steonavava

O loʻo faia le faʻasologa i luga o le paʻu o le masina, i le taeao, aʻo leʻi tatalaina le faleoloa. E faia, e te manaʻomia se tamai taga faʻata. O le faʻaata i le itu taumatau, e tatau i le tagata faʻatau ona sopoia le 3 taimi taʻitasi, faʻapea:

"O oloa o lo o papatiso ma papatiso mo faatauga. Ina ia mafai ona vaʻai i le oloa, o le ata o ia i le faʻata, e tele naua ma fiafia tele i le tagata faʻatau. Ina ia faʻatau le muamua na sau, le lona lua na faʻatau ma mulimuli na faʻatau. Ma a aunoa ma le faʻatau, e leai se tasi na tuʻua au. "

Ina ua maeʻa uma paneta, o le faʻata na oʻo i se nofoaga iloga. E mafai ona toe faʻafouina le faʻasologa o taimi, ae le sili atu nai lo le 1 taimi i le vaiaso. E leʻi leva ae faʻapinisi foi mataupu faʻaalia mo le faʻaleleia.

Ma masima

masima

E tatau ona e inu se masima malosi i luga o le fale faigaluega. O le rite e faia na o ia, e le mafai mo se tasi e vaʻai i le tagata faia. Ae le i amataina le fefaatauaiga, e tatau ona e fuliina lou tua i le fata, ave se masima i le itu taumatau ma togi i tua i le agavale agavale agai i le agavale agavale agai i le agavale agavale agai i le agavale agavale agai i le agavale agavale agai i le agavale agavale agai i le agavale agavale agai i le itu tauagavale

"Savaliga sopo ma le fefe, alu iinei. Lenei ua e tuu, vai ma meaai. O aʻu o tupe, e iai lau oloa. Amene! "

O lenei togafiti e masani ona faia le faʻaaogaina o le suka.

Luga o le sikafu

ALU I LE Fetauaʻi, O le Tagatavaai e tatau ona fufulu le vai, faʻaopopoina o se sipuni o lagomeli o Pene i iina, ona e faʻapipiʻi lea o le stroerkief, faitau:

"O fetu e le o faitauina, o le suotoo o le paketon, ou te le aveesea mai laʻu upu ma aʻu. O aʻu o se tagata faatau, ma aʻu - loʻu pale. Faʻafefea ona felelei i luga o le 'au pele, o lea o tagata uma e vaʻai i oloa, latou te manaʻo e piki. Amene! "

O lenei sikafu e tatau ona ave ma oe e galue.

Faitau atili