O le a aso i le Kalena Orthodox o Agelu Aso i Veroniki

Anonim

E igoa i teineiti ma tamaitai faatasi ma le igoa e tolu taimi Veronica i le tausaga. ua faamanatuina ai i latou i lena aso, lea e latalata atu i le aso o le fanau mai. E tusa ai ma Orthodox sacnesses, le ekalesia ma le feagai igoa faalelalolagi. I sauniga Orthodox uma, o le igoa e tumau e le suia - Veronica.

  • 25,07 - amiotonu St. Veronica;
  • 30,07 - maturo Veronica;
  • 17,10 - maturo Veronika (Virinia) Island.

Veroonica

Uiga ma le Faamatalaina o le igoa Veronika

E tusa ai ma le faaliliuga mai le gagana Eleni, ua faia le suafa Veronika o se "O le manumalo e feaveai." E faaali mai i le mamalu o le atua fafine o le Manumalo - Nicky. E i ai se filifiliga faaliliuina foi mai le gagana Latina, ma ua avea o se "faatusa moni".

e matua faigata lava i le natura o Veronica e faamatala i se upu se tasi. Little Veronica - matamuli, teine ​​faalotolotolua ma le matamuli. Faatasi ma le matua, ua faafoeina ana amio. Ia avea atili ai le toʻa ia te ia lava, e sili atu maʻoti, ae e mafai ona o le lotomaaa ma e oo lava i itaitagofie. E eseese i taimi uma. I le isi itu, e tumu i le fiafia ma faigofie. I le isi itu, o le ua tumu i le poto ma le tutupu faafuasei. O ia o lava faʻaleuō. I le sosaiete o uo ma e masani - o le agaga o le kamupani. ua Veronica a mafaufau maai, o se moomooga oreva ma gafatia foafoa. E fiafia o ia ata, auai i musika, faafiafiaga, siva, tusia solo ma auai i valiina. hovers pea Veronica i le ao, miti ma amioga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

o Veronica lava i le alofa, savili ma le natura maʻaʻa. Sa ia lava i taimi uma le tele o le au faamemelo ma tagata faigaluega. E mananao ai e sosaiete le fafine. Lona sootaga ua puupuu-ola ai, ia e mafai ona avea le tele o taimi faaipoipo. Faatasi ai ma lana ona faatusa i le alofa mataupu po o alii oe na teena ai, e mafai ona faatulaga le dirtyness ma faia mea uma. Ua ia te ia le tele o masani ma uo. Sa ia ua oo mo i latou, e fesoasoani i tulaga ma lagolago faigata. E le tatau ona sauaina o ia i le agalelei ma le fesoasoani soofaatasi. E mafai ona ia lelava ai. Fufulu oe lava ma tuu uunaiga ia o le a le faatagaina. E fananau mai i le faamaualuga ma le faamaualuga. e mafai ona valaauina se laina uiga lelei lona calcality. faaaogaina ina deftly Veronica tagata i lo latou sini e latou te le masalomia ai e uiga i ai.

Fafine ma le igoa Veronio e tumu i le malosi ma olaola. E matua le mautonu ma timu. E le lava le alu ma alu i le olaga ma lona ulu ma lona ulu, aua e faʻataʻotoina i le malosi o lona igoa. Na ia mauaina mea uma i le olaga, lea o le a iloiloina e tatau ai. Ma lona malosi uma ma le finafinau, o loʻo tumau pea le faʻaaloalo ma le faʻapitoa, tosoina o sui o feusuaiga malosi. I soʻotaga, o loʻo agamalu, o loʻo alofa ma teteʻau, i se galuega - poto ma faʻamoemoe. O le a avea ma faletua fiafia ma se tane onosai le tane, ae faaipoipo o le a tuai mai. Talu ai o ia e fiafia i se aʻoaʻoga o loʻo mafaufau o loʻo vaʻaia i le va o nofoaga faʻapitoa, mo faʻataʻitaʻiga, TV Austranster, Padisist. Veronica ma foliga vaaia o le a avea ma se sili ona manuia le ata.

Igoa o le igoa

Iulai 25 tapuai i le paia o mea faatufuga. O le faanaunauga na ia fesoasoani ia Iesu, ina ua ia faasalaina o le oti, mulimuli i le ala i Kalevario. O ia o totonu o tagata na o faatasi ma le alualu i luma. Na ia manaʻo ia Iesu Keriso e faʻamaloloina o ia mai le faʻamaʻi, na puapuagatia ai o ia i le tele o tausaga. Ina ua pa'ū le Faaola ma le Kopise, na tuu atu ai e Verocation ia te ia le inu ma leiloa mai lona muaulu ma lona toto. O le taimi lea na ia manatu na ia alu ese ai mai le tasi o le tagoo. I le toe foʻi atu i le aiga, sa ia vaai ai: i luga o le ie, na alu ese ai o Iesu, ma tumau ai le foliga paia. Veronica seti le pale faatagata o Keriso lata ane i lona fale. O le mutia, lea na ola latalata i le Matai, ma Talosaga ma Faamaloloina Le tele o fafine. O ata lē-faʻamalosi na lafoina i Roma e le aso nei, ua manatu O se aikona, ma Vogaopa na faitauina i foliga o le Au Paia. O le mea e paia o loʻo manatu o se faʻavae o ata ma ata puʻeata.

Aikona

E uiga i Martyr Veronio, o le mea e faʻaaloalo ia Iulai 30, e leai se mea na iloa

Martyr Veloka (Viritinia), Rivy sa soifua i le taimi o le nofoaiga a le Emeperoa Dicleror, o loʻo i ai o le faasausili ma sauaga o Kerisiano. Faatasi ai ma lona tina ma lona uso sa feoso i le tau, ma le mea na latou puʻeina ma taumafai e toe foʻi atu i le taulaga moni o Antinich. Ina ia aloese mai sauaga ma sauaga i le suafa o le faatuatua, sa latou talia le tagata maoti, o le liligi atu i le vaitafe. O fasimea o mau o loʻo i totonu o le tusitusiga paia o loʻo i totonu o Kulomna, i le tuai-Golutvinsky's Meaola.

Faitau atili