Ata ma le faʻamatalaga o le faʻamalologa ma faʻataulaitu meatotino o le jasper maa

Anonim

O Jasper o se maʻa e tasi, o le mea lea e tutusa i lanu eseese. O le mafiafia o le manogi telecon, o loʻo faʻaalia e le amataga o le sedimontiry ma faia e le quartz fatu o le itiiti ifo o le tele o le tele o le tele o tulaga ese. I lenei mea, o le a tatou vaʻavaʻai atu i mea autu o le faʻamalologa ma faʻauo meatotino a le uaʻi ma le faʻailoga o le zodiac o loʻo faʻaalia e faʻaaogaina.

Stone Jasper ata

Valivali ituaiga o maa

I le aofaʻi, i le natura, e mafai ona e fetaui ma se afu o lena lanu lanu:
  • Mumu (valaʻau le isi toto toto o Jasaty) - E vaevaeina i se monophonic ma le tasi e i ai tulaga faʻapitoa. I luga o ata, mumu mumu eseese mai se lanu samasama i se pupula mumu maua ai se uiga lanu enaena;
  • Lanu meamata lanu o se tasi o ituaiga sili ona taatele;
  • Paʻepaʻe e sili atu ona seasea ituaiga o minerale. O le lanu e eseese mai le malu-susu i efuefu-samasama;
  • Heliotrope o le sili sili ona seasea ma sili ona taugata o le jasper. I le lanu uiga, e ese mai i le pogisa lanumeamata i le uliuli ma mumu nofoaga.

O le a le fomaʻi o loʻo iai se minerale e fetaui

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A faʻapea e te taʻitaʻia e le tafea, le maa o le Yasma saofaga i le faʻamalosia o le ie puipui ma faʻateleina le ola o le tagata! Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻaaogaina e tagata nofo ai a latou anufenotete ma le satauro, lea na latou fasiotia ai o latou igoa ma ē na tuʻuina i le ua.

E pei o se pulupulu, o le maa ei ai le tele o malosiaga faamaloloina:

  • fesoasoani toe faʻafoʻi ai 'eseʻese;
  • Aveesea fiva ma le manogi;
  • faaleleia atili le manatuaina;
  • faʻafeiloaʻi mai le toʻatele o tagata o le mafaufau;
  • faaleleia le moe;
  • Aveesea le Insomnia ma miti leaga;
  • faateleina manatu fiafia;
  • fufulu mai nifo nifo;
  • Faaleleia manogi.

Ua talitonu o le malosiaga fofo o le migali e fuafua i lona lanu ma o le a ese mo lanu taʻitasi o fesuiaiga:

  • Moli Yashma - Faʻatumu le tino ma le malosi, toe faʻafouina le paʻu;
  • Susu-paʻepaʻe - e i ai le sili atu le faʻamalologa aafiaga;
  • Mumu - Fesoasoani ile tapenaina o fagu toto, na saofaga e tu ai le palapala, ia iai le aafiaga o le gaioiga o le lotoifale;
  • Paʻepaʻe - pei o le galuega a le loto;
  • Green - o loʻo faʻaalia e puipuia ai vaega o le vaʻai, faʻafefeteina i oʻu luma, e fautuaina foi o loʻo faʻaaogaina i le luma o le faʻalata o le gasjoninitili.
  • Lanu samasama - Aveesea le mata leaga, faʻafiafiaina e aʻafia ai le tulaga o le siama

O tagata faanatinati o Saina e talitonuina o lenei mineral na faia le galuega o le sili ona taua le faʻamamaina o le sili ona taua o le tele o totoga.

Asoa ma yoashma

Magic maa Yashma

  1. O Jasper e fai e naʻo le naʻo le pau le minerale e mafai ona faʻaola mai i le malosi leaga uma ua faʻaputuputu i le tino o le tagata. E puipuia e le mea le leaga ma le le lelei o mea leaga mai fafo.
  2. O feusuaiga matagofie e fesoasoani e maitaga.
  3. Faʻaopopo le fefe, faʻatuatua i lo latou lava malosi ma lona manumalo. E fesoasoani e faʻateleina ai le aotelega o le olaga.
  4. Jasma teuteuga o le a aveese ai a latou tagata e ona mai le lamolemole.
  5. Lanumeamata lanumeamata 'eseʻese lava i le faʻateleina o faʻafitauli, aveese le teteʻe i setete, faʻateleina le faʻalogo o le gauai ma tatala le "lona tolu mata".
  6. O talismans mai Jasma ei ai le meatotino o le faʻateleina o le malosi, ona momoli atu lea i lona lava. E talitonu Esimas O maa ia i ai se tulaga le mautonu o le a faʻamamaina le fanua o le tagata, ma le polo-o le a vaʻaia o le a fesoasoani i le tino e faʻatumauina le tino.
  7. O Jasper o se loto faʻaoleole. I aso anamua, na teuina e fitafita le fufuluina o latou pulou, o le fusi ma pelu ma le pelu ua tagofia i lenei maa ina ia aua le toilalo i le taua.
  8. O lenei aso, o Jasper o se tagata lauiloa e auai i ni faamaneta eseese. E sao ai i le faʻailoaina o le meaalofa o le faʻavae.
  9. O tagata o Saina ua mautinoa pe a fai e te ofuina se maʻa jeathere i autafa o le pulou a le tamaititi, e le lelei le aʻoaʻoina, ma o le lona lua o le a sili atu le atamai.
  10. Talu mai aso anamua, na faaaoga Yashma i le simumuina o foloa i totonu o malumalu (aemaise i potu faalilolilo, na matua puipuia mai i mea lelei.
Le maa masani ona faʻamalolo alchemists, saienitisi, tagata malaga, tagata suʻesuʻe - ia i latou uma o e saili i le mea moni.

Manatu Manatu e uiga i le maa

O le aʻafiaga i luga o le kapoti o loʻo fuafua i le lanu o le minerale (mo faʻataʻitaʻiga, o le fagu samasama lea pulea e pulea le galuega a le chakra masipupu.

O le maa e maua ai le mataala ma le fiafia i le malosi o le yin.

E faasino i le ea ma elemene faalelalolagi.

O paleti papelo o le Jupiter ma Mercury.

Green Jasma taulima

O le a mafai e le minerale o le a pulea Alexeyam, Valentina, Vysslavs, o Mikhaylam, Nicholas, o Kariam, Kaina Mai le Tatiana.

E tusa ai ma aʻoaʻoga a FNG SOI e faʻateleina ai le lelei o talitane ma le Yashma, e tatau ona tuʻuina i totonu o le faletusi pe i le latou kesi. O ipu, eseese pusa ma atigipusa, vase, pe a fai o le masani ai poʻo le togafitia o fasi minerale o loʻo faʻaaogaina e pei o le jasters.

O ai mai faailoga o le zodiac e talafeagai

Tele o le au atamamai o loʻo feololo i le manatu o Jasper o le maa atoatoa-Talsisman mo sui o le faʻailoga o le taupou zodiac. Faʻaogaina teuteʻoga mai lenei minerale, o le a mautinoa sili atu le viʻiga i totonu o a latou lava, poto, ma le manuia le tulaga leaga o taimi o le olaga. E faʻapea foi, o le a faʻaopopoina e le au faʻatau a Yashma i le le fiafia o Yashma, faʻafetai i le mea latou te mafai ona fegalegaleai ma le lalolagi

I le faʻaopopoga i taupou, o le minera ma e tatau foʻi i iʻa. Mai le natura, o tagata na tulaʻi mai i lalo o lenei zodiac faaputuga, e iloga ona le malamalama ma le mautinoa ia i latou lava, o lea latou te manaʻomia lava se tulaga le faʻamaoni ma le mana o le ai. O nei uiga uma o le a mafai ona mautinoa o le a matua ma le magalemu o ia Jasper.

Peitai o le e tatau ona sogasoga ma lenei mea ma lenei mea, o lea ia o masaga ma Aries. O lona faʻaiuga o fegalegaleaiga ma le maʻa, o le a atili ai ona latou faʻaosofia muamua ma tuʻusaʻo, e le afaina ai le fesoʻotaʻiga ma isi.

O sui o totoe o mea o totoe zodic o loʻo faʻatagaina e maua ni mea teuteu ma Jasma - e leai ni faʻasa le faʻasaina pe feteʻenaʻi mo lenei. Ae ia e manatua o loʻo ofuina oloa ma lenei maʻa manaʻomia mai lea aso i lea taimi ma lea taimi, ma faʻaaoga faifai pea e le manaʻomia. O le mea lea, ia matau le lagona o le fuaina ma faʻaaoga togafiti masani ma le faʻaeteete ma manuia ai oe lava.

Mai le ata o loʻo mulimuli mai, o le a e mauaina nisi faʻamatalaga e uiga i mea faamaneta o le lilo lilo:

Faitau atili