O mea lelei ma le maneta e iai

Anonim

Quartz o le masani masani minerale i luga o le paneta lalolagi. O loʻo maua i le tele o lanu eseese ma e mafai ona faia o faʻafiafiaga, eseese i le tele. I le faʻaopopoga i le latou ofoofogia masani uiga, o le maa e i ai foʻi ma le faʻamalieina mea taua, lea tatou te talanoa auiliili i totonu o lenei mea.

Crystals o quartz ata

Faʻamatalaga Lautele e uiga i Miranera Quarz

Mo le sili ona faʻamoemoe, o le minerale o loʻo faʻaalia i le fatu fatuga ma mea e maua ai le lanu moana paʻepaʻe, poʻo fatu saito i totonu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma a latou vailaʻau o mea, na fai ai le turiko i le avea ai ma senicon dioxide, e iai foʻi le uʻamea ma uʻamea i lona faʻavae. Ua matua mataina le maa, i lenei meatotino, o loo ia maualalo ifo, taimane ma sappatz. Mama Quarz (Rhinestone) e iloga i se maualuga maualuga o le puipuia o le ogaumu, o lea e malu ai i latou.

O lenei ituaiga minerale e matua teteʻe lava e faʻatatau i vailaau eseʻese ma malosi e aoga, e mafai ai ona faʻaoʻo atu faʻapitoa faʻapitoa pe leai se aoga. Quarz amata ona liusuavai i le vevela o le 1,700 tikeri Celsius.

O lenei mea ua lauiloa i tagata talu mai taimi o le loloto o le vaitau. I taimi muamua, o Ia na galue o se faʻavae o le fausiaina o mea totino ma fana, faʻapea foi ma le gaosiga o faʻasaʻoga. O ma mea fai mo ia itu e faʻamatala ai le tele o faʻafoaga saolotoga e le au atamamai o faʻamasinoga.

O a ituaiga ituaiga e mafai ona maua quadz

O le Quartz e tele se tele o ituaiga o ituaiga, o mea taʻitasi o loʻo iloga i lona fausaga, lanu ma le malosi. Mafaufau ia i latou uma i auiliiliga sili atu:

  • Quarz uliuli (vili moron). O le o le opaque poʻo le afa o loʻo manino, e tutusa foʻi i foliga o le resin. O Jewelers e faʻaaoga ai ni faʻapitoa na latou teena ai quargalz ituaiga e suia o latou lanu e samasama. O le masani ai, o le Moron e lagolagoina Alchemists ma taulaitu.
  • Quarz lanu piniki - e fai ma o le opaque cyral o le pastel piniki paolo. O se tasi lea o ituaiga o mauga mauga, lea e patino i le tele o le faʻamalologa ma mea taua, o le a puipuia e lona lava nofoaga (poʻo le nofoaga lelei o le agaga.
  • O le kuata o le lanu lanumeamata (o le isi igoa o le paie). Sese le maa ma le sili ona manaia le salati. Mai i totonu e gaosia ma le malosi. O le maa e aveese le lelava, o le a faʻaititia ai le maualuga o le popole ma tuʻuina le tamaloa o se filemu.
  • Quartz o le Whely White lanu - Pe a amata le vevela o maa, o le a amata ona faʻamalamalamaina Ozone, o fea e fesoasoani e faamama ai le moli mai le moli moli mai le uila. Minerale e mafai ona uʻu le vevela mo se taimi umi, mo lenei mafuaʻaga ua masani ona faʻaaogaina mo tapu.
  • Smoky Valivali Quarz (e igoa foi Wakuchopaz). O lona lanu enaena, ma o ona sui e mafai ona fesuisuiai i se tele lanu lanu. E matua lauiloa Dathhathanos ma Hiwerlers, e tele naua le tele o a oa ma i latou. E taua le lafoaia o lenei minerale o le minerale ma se tagata matua ma maaleale tagata taʻitoʻatasi.
  • Quarz lanu viole (lauiloa o se malamalama). O se maa taua tele e maua ai lanu viole. E le maualuga tele mo arethystssts, ona i le natura e le faigata tele. E talitonu o le maa ei ai le atoa o fanua lelei: cope ma fafine e leai se malosi ma masani ai feusuaiga tosina i alii.
  • Routile Quarz - Galue e pei o Sinicon Dioxide. Ona o lona auro-mumu lanu ma le faʻaopopoina o le manifinifi crystalline o le tele o le tele o le tele o ituaiga o ituaiga uma o mea taua o gem. E taʻua o ia i vaega taua o meatotino o meatotino, faʻapea foi ma puipuiga mai mea leaga. Faalauiloa ma musuia uiga.

Ratathopaz - smoky quartz

O mea totino o le maa

  1. Minerale ei ai le lelei lelei i le tulaga o le manava faiga. E i ai le talitonuga pe a o se tagata maʻi ma le malulu o le a tausia le teuteuga ma se quartyz poʻo se tamai fasi o lenei maʻi o lona maʻi na vave pasi.
  2. O vailaʻau o tagata na fautua mai e faʻaaoga ai le lauiloa Quar Quartz, e faigofie ona faia se tasi i le fale. Ina ia faia lenei mea, na tuʻu se laʻau i totonu o le vai ma tuʻu i ai mo se taimi.
O le iʻuga o le a maua ai le numera o le faʻamalologa meatotino ma afaina ai le tulaga o le tino o le sili ona lelei auala. E faamatalaina i le olaola ma faʻatagaina oe e puipuia eseʻese faʻamaʻi, faʻaosofia ai faʻagaioiga o le toe faʻafouina i le tino.

I se faʻaopopoga, o le vai e faʻagaioia i le kuata e fesoasoani mo cosmetics. Ma o lea, afai e masani ona ou fufuluina 'e, o le laʻau faʻapitoa o lou paʻu, o le a faʻateleina ai, o le a faʻateleina ai, ma eseʻese ituaiga o le a mou ese atu. O lenei ave faamalosi o le a fesoasoani ia ma e susunuina, tipi, e ese le le mautonu o le a laiti ma isi.

O a mea tau faamaneta e iai se minerale

Quartz faʻamalosi ua tosina mai ai le mafaufau o tagata i le loloto o tagata. Na faʻapea, lava e faʻasaʻo nei tupe ae faia i lenei mea, le mea lea na matuā pa ai le afi paia i le malumalu. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o crystalms, o siama e mafai ona talanoa e uiga i mea tutupu i le lumanaʻi.

  • O meatotino faamaneta o se mauga mauga e sili ona iloga, e faigofie lava ona avea ma polokalame i le itu saʻo ma o loʻo manaʻomia le matafaioi a le malosi o le malosiaga malosi.
  • O le Milk-Rool Quartz e lauiloa mo le mafaufau loloto, latou te faʻamamāina le mafaufau mai mafaufauga le talafeagai, faʻatagaina le tagata e malamalama lelei i lona natura.
  • O le maʻa na mafua ai ona filemu le fiafia o le tagata Carnemanu ma le fiafia o lagona, ma chrysopease ma lemei ma lemei e fesoasoani i lalo filemu.
  • O le ulaula lanu o minerale e mafai ai ona faia ni fofo moni, o le a fetaui i latou e pei o le tali atu mo tagata e iai a latou lava pisinisi.

Tautaliga ma quartz

Toeitiiti o ituaiga o ituaiga o kuata o le kuata e fesoasoani e aveese mafaufauga o mafaufauga, fefe, faʻanoanoa, latou te faʻateʻaina mai le malosi le lelei. O le Talismants ma le Cranders e sili ona malosi, o loʻo faʻaofi i totonu o le siliva, o le a latou tuʻuina atu a matou tagata faigaluega i le manuia ma le manuia tau o le a faia se alofa faʻatuatuaina.

Faatasi ai ma le fesoasoani a oloa ma nei maa ofoofogia, tagata maua le tomai e faʻaleleia ai lo latou manatua, manatunatuga, faʻatalanoaina uma le faiai uma.

O a faailoga o le zodiac fetaui ma se maa

Ona o le mea moni i le natura e tele ituaiga o ituaiga o quartz, e matua ese lava mai le tasi ma le isi i a latou meatotino ma le mautinoa, o le a le faʻailoga o le Zodiac o le a maua lona sili sili ona lelei. Ina ia mafai ai ona faʻavaeina, e manaʻomia le suʻesuʻe i le aʻafiaga o ituaiga taʻitasi o ituaiga o tala i le tino o le tagata.

A o mafai ona faʻaaoga se poto masani i leona, Calfs, iʻa ma le Scales quarz i le ituaiga o mauga. Ma isi faʻailoga o le Zodiac, nate lava e le mafua ai se faʻaletonu.

Mo mamafa, povi, pa povi ma le vai, e sili le faʻatagaina lea o le latou filifiliga e mananaʻo i afata poʻo le malulu o le piniki. I le fatu o le fatu o le fatu o le fatu, o le a fesoasoani e faʻateleina ai le talitonuina o oe lava, ma o le a atiaʻe ai foʻi le talitonuina o latou lava 'au ma faʻaleleia atili le ula.

E le o tagata uma e mafai ona faʻaaogaina ni teuteuga ma faʻailoga. Faʻataʻitaʻiga, craorpions, o le a fesoasoani e aveese mea le lelei o latou faletalimalo ma saofaga i le faʻailoaina o tomai faʻataulaitu. Ma capricorn, faʻafetai i le gem, o le a tatalaina lau taunuʻuga. O sui o le fua o le a faʻatumuina fua i le filemu o le mafaufau ma le paleni.

Gemini, Villigin ma fua i le malo o le a sili atu ona manuia, faʻalauteleina ai a latou tomai faʻapitoa ma faʻateleina le maualuga o tupe maua e igoa i le citner ua taʻua o le Citrine.

Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili