Leona fetaui ma isi zoda faailoga

Anonim

I le iloaina o le mau o le leona ma isi zodiac faʻailoga, o le a e malamalama poʻo ai o le sui sili ona talafeagai mo lau satelite le ola, pe e mafai ona e foia faʻafitauli i totonu o lau paga. Faitau le tala - mea lilo uma i totonu.

  • Matamata i le fetaui lelei o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Saili le leona ogatasi ma isi faʻailoga i luga ole laiga:

Lau faailoga Pisinisi saini
♌ Leon ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Leona ♌ Leon ♍ Virgo ♎ Scorgio ♐ Courcious ♒ Aquriprius ♒ Caprios ♒ AquriPius ♒ Aquari ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Le kanesa ♌ Leon ♍ Virgo ♎ Scales ♏ Scorpine ♐ coupricorn ♒ coupricis ♒ aquar
(Ulufale i se paʻaga faʻailoga ma kiliki le "Aʻoaʻo le talafeagai" faʻamau)

Faapefea le amio leona i fegalegaleaiga?

Leona - o le la susulu faailoga. Ona o le malosi o le malosi o le malosi, latou te aulelei tele mo le isi itupa. Ae ina ia aua le tineia le 'aʻai i lenei afi ma e leʻi avea le linaon e popole, e taua le maua o se' afa sili ona lua.

Leona zodicac talafeagai

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Vaega o le amio a le leona i mafutaga ma le isi itupa:

  • Tagata o lenei faʻailoga ua noatia i lagona. E tusa ai ma gaioiga a latou faatamala, latou te faia, ao latou lagona, e masani ona puipuia se sini autu.
  • E masani ona matua faatiga ma le fiafia leona ma le vaivai i leona. O le mea lea, i totonu o latou ma i latou, tatau ai e le paga ona mafai ona fai se poto ma saili le fetuunaiga.
  • Lionan: Olaga tautupu, ona o mea sa masani ona latou foliga mai e faasausili. Peitaʻi, e faigofie ona maua se auala ia i latou: e tele taimi e fiafia ai le leona, ma maua sau faʻailoga taua.
  • Latou te le agavaʻa i fesoʻotaʻiga masani, o le masani mo i latou o le leaga leaga. O le mea lea, o le paga e tatau ona mafai ona ofo ma avatu le leona i le tele o lagona.

I se tulaga lautele, o lenei faʻailoga e mafai ona fausia ai le umi male malosi. Peitaʻi o loʻo e puleaina lava, ma le ola sateli o le ola e manaʻomia ona filifili ai le tapenaga mo tofiga ma le tuuina atu.

Le mautonu o levi.

E taua le iloa e uiga i vaivaiga o lenei faʻailoga ina ia mafai ona sologa lelei tulimanu ma taimi i le taimi e tiaʻi ai feteenaiga.

Ogatasi le leona ma isi faailoga

O le a se mea tatou te mafaufauina mai se leona i le va o le mafutaga:

  • O le tauagafau e le o le leona. Sauni e faʻalogo ia te ia lava ia agavaʻa, e mafaufau loloto ia ma viia. E mafai ona faʻalavelave, ae leai se mea e le faʻalogo i ai nei pe a e le manaʻo e faʻaleaga le mafutaga.
  • Maualuga Leo e mafai foi ona faatiga. Masalo na o le a le mafai ona faia se tauvaga i lenei tulaga.
  • O leona o loʻo faʻatali mai i le paga o le le faʻatapulaʻaina faʻaaloalo. E ui ina le tatau i taimi uma.
  • O le leona ua faʻaleagaina ma o nisi taimi e pei o se tamaʻi tamaititi i lona le iʻu lava i lona le iʻu ai. "
  • E masani ona ia togi mea e le uma. O le mea lea, o le paʻaga e masani lava ona "fufulu siʻulaina".
  • Leona e masani ona suia sootaga, aua o tau masani ma mea na tutupu ai latou le fiafia. E faigata tele le avea ma se faʻamaʻi tumau mo le saʻo.
  • Atonu o le saua ma le tausuaga paaga i talitonuga.
  • Pads i luga o le faafoliga.

O le iloaina o nei uiga, e mafai ona faigofie ona e maua se auala i le le moni natura, e le mafaamatalaina ma mamana.

Na fetaui lelei

E lelei tele mo mafutaga ma leona e talafeagai mo isi faalataina uila - aries, Sagittarius.

Leona alofa horoscope

O foliga o le fesoʻotaʻiga i le va o nei faʻailoga e pei ona taua:

  1. O le malamalama atoa o le a le iai, ae manaia. O le tumau le faʻamalosi ma le tatalaina o itu fou i le paga o le a le faʻatagaina ai le tau o le afi.
  2. Afai ua tuʻufaʻatasia e paʻaga se mafuaʻaga masani, o nei mafutaga ua malaia i le manuia. O le mea lea, mo le faʻaeteete tele, e mafai ona e taumafai e fai se pisinisi, ua le gata i ni tagata pele, ae paga foʻi o paaga.
  3. O le naunautaʻiga i le mafutaga o le a i ai pea, ae o loʻo i ai le lamatiaga e malu ai, pe a fai e leai se tasi e manaʻo e lafoaʻiina se nofoaga pule i se paga. O le tauiviga tumau mo le taʻitaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le vaeluaina tusa lava pe fetaui lelei.
  4. O le aiga i le va o faʻailoga o Ferers o se taʻaloga o le a mafaufau pea tagata uma i le a le siʻitia o le a mulimuli mai.

Afai e te filifili e fausia sootaga ma lvom, sauni e lafoai ma poto, o le a lelei mea uma.

Taugofie le talafeagai

O se mafutaga lelei e mafai ona fausia e se leona ma le ea o le ea - masaga, mamafa po o le aquariius.

Vaega o fegalegaleaiga i paga:

  1. O le vai o se taua taualuga mo le afi afi, o aso uma o le a sili atu ma sili atu. O le mea lea, o nei mafutaga e maʻimau ai avanoa uma o le umi, fiafia, faʻapena ma tuʻinanau atoatoa.
  2. Ae o le tele o analog ua nonoa uma i le leona, ua tatou taumatautai, latou te iloa ai o latou manatu. E taua le puleaina o nei manaʻoga o lea e le iʻu ai i le vaeluaina.
  3. O le tuʻugagaloa, o le poto ma aganuʻu e fetaui lelei lava i ai paga. O lea, o mea uma o loʻo lelei ona tautalagia i le olaga faʻafeusuai, ma le faʻaleagaga, ma le fatufatu. O nei tagata e fiafia lava i le tasi ma le isi.
  4. O le a le tau o le ea e le ea mo le taʻitaʻiga, o lea o le leona o le a le i ai lea o se nofoaga e tau ai ma feteʻenaʻiga i se paga - na te faʻaliliu ai lona manaʻo i se olaga fafo ma ausia tele.

I totonu o ia paga, o le amio a le leona e taua tele lea. Afai na te le o faaletulafono le onosaʻi ma faapalepale i ona manatu, o le a saogalemu uma mea.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Le talafeagai le talafeagai

O le sili ona manaia sui o le lalolagi ma vai elemene mo LvIv. E le lelei tele o le a fesoʻotaʻi ma povi, pa povi, drayfish, devies, scorpan, iʻa ma coupricoborn.

O le a se mea e mafai ona mafaufauina i nei paga paga:

  1. O otaota o le leona o le a avea ma mea leaga ma faigofie tala ma taua, taupou ma kaperphishers. O le numera o le numera o tagi e faaputuputu.
  2. Faatasi ai ma mea leaga, iʻa ma tauemuga, e feteʻenaʻi pea le leona. E le o le mea lea pe a tosina atu le augatasia. I luga o le sili atu, o mea leaga i manatu o le a avea ma mafuaaga o le tele o le tele o misa.
  3. Ma le vaivai faailoga, o le leona i le taimi muamua e pei lava. Na latou faʻamalieina lona manaʻomia mo le fiafia, le faʻatapulaʻaina o le faʻaaloalo ma le poto. Ae i le taimi o lea taimi, lea taulaga ia te oe lava - o le a le amanaia. O le a suia lava, pe mafaufau foi i le vaeluaina.
  4. I faailoga faapitoa o le leona, taimi o taimi, amata ona faia le faateʻa nai lo le tau tele o lana pele. E mafai ona amio le faʻaaloalo, le manaʻo, solia le tuaoi o le tagata lava ia o le paga. Ioe, e le fiafia i ai i se tasi.

O faʻailoga ma le le talafeagai e sili ona lelei e fausia ai paʻaga, faauo ma pisinisi mafutaga ma lvom, ae le o le alofa, ae le mafai ona feʻeseʻeseaʻi.

Atoatoa uma ♋

♈one 91% ♌lev 57% ♐lelets 82%
♉tells 93% ♍deva 83% ♑kozerog 96%
♊ Bluzzards 77% ♎veps 94% Fale o le 84%
♋рос 83% ♏corpion 91% 100% ♓

Faitau atili