Nechas faia oe lava - 5 faamaonia ni faiga faavae

Anonim

O apaau ua mamanuina e puipuia ai se tagata mai faʻafitauli ma lamatiaga, e masani ona fausia i taimi uma mo faʻaaoga tino. O le mana sili na osi ai cermsmsm faia mo se pele ma se lima alofa, ae mafai ona e fausia se faatuatua ma mo i tatou foi. Faʻapefea Ona Fai se Fesoasoani i Lou Lava Lima? Mafaufau i ni sauniga aoga lelei.

Anufe ma o latou lava lima

Cook Cook

E i ai le fesoasoani a le fesoasoani mai ia i matou mai Rusia anamua i le taimi na iloa ai e fafine uma le auala e fai ai potu o le faigofie. O pepe meataalo ma le fafine mai le fananau mai o le oti. O le toatele o le toa matutua na fai mai e tanu faatasi i latou ma le poloka.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I soo se faʻafitauli poʻo se tulaga faigata, o se fafine na luluina se tamai maile ma faʻasalaina:

Nechas faia oe lava - 5 faamaonia ni faiga faavae 1021_2

Pepe fai mai mea eseese. E mafai ona palu le paoka e mafai ona palu mai le pa o le masima i le paluga. Na matou iloa le falaoamata i le vai paia ma le masima masima. O foliga na valiina e le beet poʻo le carrot suavai (alafau, laugutu), punou mimilo. Ina ua tagi le mea e mumū, o lafu na tuu ia te ia.

Ina ua uma ona toolefu le suega, e tatau ona faitauina le taupulepule:

Nechas faia oe lava - 5 faamaonia ni faiga faavae 1021_3

Na tausia le tala a le meataalo i lo latou potu. Manatua o le maasiasi e le tatau ona pauu i lima o isi tagata. Tausi se pepe meataalo mai mata o isi tagata.

Wabble ma ou lava lima

E le lelei

O fesoʻotaʻiga ile Sosaiete e le masani ona lelei, ma i se taimi foʻi tatou te fetaiaʻi ma le loto tiga, ma o se faʻanoanoaga foʻi. E mafai ona puipuia le malosi malosi e faʻaaoga ai se starsora faʻapitoa, o loʻo faʻailo mai ai le uliuli mafaufau ma le mafaufau.

O lenei mea tagi o loʻo faia i le vaega o le tausaga - i aso o le tutusa ma foʻi le sosoʻo:

  • Tesema 22;
  • 21 Mati;
  • Iuni, 22;
  • Setema 21st.

Faʻafefea ona fai le le lelei le saʻo? E te manaʻomia e suʻe se tamai taga mai le tapoleni, o le a nonoa i luga ma le mata. Afai e leai se parvas, e mafai ona suʻi mai se tamaloa, sa pipiʻi i ni vaega se lua.

O le lefulefu o laʻau nei e faʻagaioia o le le lelei le afu:

  • Oaaa lau;
  • BEFEEA;
  • pine eleto;
  • spreen nila;
  • Paluga povi;
  • sagebrush.

E te manaʻomia e faʻapipiʻi lau lau mo le tausaga atoa, aua e manaʻomia ona toe faʻafouina le faʻaputuputu i le tolu masina.

Saunia lelei le susunuina i ipu uʻamea ipu, malulu ma sasaa i totonu o le ato. Nonoa se lamepa ma ofuina ia te oe - i totonu o le ato, taga. Ina ua maeʻa le 3 masina, o le ala uila e tanumia i o latou lava lima: pei ona faia se mea fou, ae i aso tonu faʻapitoa. Mea e manaʻomia ona mu mago, o lea e matua faʻamago ai mea uma.

Faigofie mo se tamaititi i luga o le masima

O lenei taga teu puipuia - o le mataupu o se tamaititi e tatau lava ona o aʻu. E mafai ona tuu i totonu o le 'olo poʻo se suʻi i le pito i fafo o le fafo.

I le taimi o le tuputupu aʻe o le masina, faʻatau se pa puipui atoa o masima, e aunoa ma le toe faia. O le ae manaʻomia na o le lima o lenei afifi, o isi o le masima e tatau ona fufuluina i le magoto pe tuʻu mo isi mata - e le mafai ona 'aʻai.

I le taeao i le Aso Sa, tuupule, e mumu ai aikoli. Tuu se ata o le tamaititi o luga o se laulau e pupuni i se ie po uliuli, ma sa latalata i le masima - ua faasolosolo. Ina ua maeʻa, taʻu mai ia te aʻu faatolu:

Nechas faia oe lava - 5 faamaonia ni faiga faavae 1021_5

Ia moliga moliga o le fua e i ai. Aoina le masima i se ato pito i luga link (e le mai le sythetics), nonoa ma se lipine ma ave i le tamaititi.

Faaopoopo atu. I luga o le laulau e te le mafai ai ona avea ma foliga o taupou ma le Faaola, ae faapea foi le igoa o le ikonako. Aʻo leʻi oo i le sauniga, ia mautinoa e faitauina tatalo i le ata uma, ma agai atu i gaioiga. Ina ua mavae le aganuu, sa la faitauina ai tatalo ma mafatia ai. O le faʻatauina mai i moli a le Ekalesia o loʻo faʻapipiʻi foi i le ato ma le masima. Afai o iai sau masima masima, e sili le taofi o se sauniga ma ia.

Alers-meataalo

E tatau i tina ona ia iloa e mafai ona faʻatumuina i le mea le meataalo. O le alofa moni i le fiafia i le pepe, o le mana o mafaufauga e uiga i le puipuiga e taaliliina o se meataʻalo meataʻalo taʻalo mai le taʻaloga masani.

Rattle o se matagofie o le nati mai agaga leaga o loʻo faʻafefeteina ni leo leotele. O le meataalo i foliga o se urosa ma taimi anamua ua avea ma se ata malosi o le gataifale pe a mafaufau le tina.

Haufau mai mea pupula mai meataʻalo, e tautau i luga o le moega o se pepe fou, e mafai foi ona faamaoni. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faapaiaina le foaʻi o elemene ma tautau i luga o le moega. Faapaiaina o loo faia e faapenei:

  • Ia faaputi mai i le vai paia, fesili i lo tatou Tama;
  • Avea i se isi moliga o le Ekalesia ma meataalo taitasi - ma tatalo;
  • Faafefetuli i le masima lona tolu ma le tatalo;
  • Tuuina atu mea inu faatasi ai ma le tatalo ma le tatalo.

I le alu o alu i taʻavale taʻavale pepe, o le tala maʻaputane e tatau ona i ai pea. Aua neʻi galo e ufiufi le pu o Tyul Stalllers. E le o le toe totogi o le taimi ua tuanai - o se tamai mesh dispels le lelei malosi, puipuia le tamaititi mai le le fiafia mata.

Faʻafefea ona fai le Wobbie e faia oe lava

Beat Beattle

O fagu a Windy o se tasi o le pito i luga o le talafatai o Artifacts. Ae le o le fagu i nisi taimi e avea ai Play Pits ma le tapuni. Faʻafefea ona fai se fagu fagu ma oʻu lava lima? I totonu o mea puipuia o loʻo iai - tioata 'olo, na uʻamea pusa, masima, masima, laʻau. Mea e mafai ona sasaa atu ma le malosi masima fofo po o le uaina.

O mea mama e tuʻu ai le leaga, aemaise o oloa uamea - fao, nila, mea faʻapipiʻi, tusi pasi. O nisi taimi e mafai ona latou suia ai le tumutumu o laau.

O le masima e faʻamamaina meatotino, o mea faʻalilolilo o loʻo faʻaaoga ai le malosi o tagata. O nisi taimi e i ai ituta i le fagu ina ia latou tosina mai ai le malosi o le ola lelei i totonu o le fale.

Ina ua maeʻa ona tuʻu mea, o le fagu ua tapunia ma le tapuni, o nisi taimi e faʻamaufaʻailogaina ma le moligaʻo mai le moligaʻo - tuu se moligaʻo i le ua ma le malamalama. O le pax tafe i luga o puipui ma faamaufaailogaina le tapuni.

I totonu o fagu ua tuu ma o se sipela le sipela o lo o tusia i luga o pepa. Afai e tumu le fagu i vai, o le sipela e mafai ona susunuina ma tuu i totonu o le fagu Ash - faapena foi.

O le a le mea e mafai ona avea ma puipuiga sipela? E mafai ona e faʻatupuina oe lava, ia amanaia le mafuaʻaga o le fagu. E mafai ona e fai mai o le faʻasao puipui mai soʻo se mea leaga o loʻo nonofo uma o loʻo soifua i totonu o le fale, ma e mafai ona e faʻaopopoina le puipuia mai o ē gaoi ma afi. I lau pule.

A 'lipiʻi le faʻatumu o fagu, mea e tatau ona tautalagia e le fagu i le auala latou te puipuia ai le fale mai le le manaʻo i ai. O le a tonu lava, e tatau ona e mafaufau muamua.

O le tioata tioata e mafai ona faia i lalo o le teuteuga elemene ma tuu i le umukuka po o le potu. O le a ia puipuia le le lelei i le taimi o le taunuu mai o malo ma tagata mai fafo.

Faitau atili